- 17 Eylül 2017
- 40
- 230
- 23
Kizlaaarrr sizden ve her yerden kendini sev kendine değer ver mesajları yagiyoor yoksa tek ben mi üstüme alınıyorum görüyorum dedim ya da herkes bu frekansta mi bugun ? Cok güzel bir durum aslinda
Bir tanede benden
Birisi seni sevmekten vazgeçti diye değersiz olmazsın ya da birisi seni tercih etti diye değerli olmazsın. Düştüğün yanılsama: “Ancak seviliyorsam bir değerim vardır.” yanılsaması. Hiç kimse seni sevmese de çok değerlisin. Birileri seni sevdiği için değil yalnızca var olduğun için değerlisin. Değer duygun sevilmekten bağımsız olarak kendi içinde olmalı, onu içinde bul ve başkalarının seni değerli hissettirmesi beklentisinden çık. HER ŞEY KENDİNİ SEVMEKLE BAŞLAR ....
Alıntı.
Kizlaaarrr sizden ve her yerden kendini sev kendine değer ver mesajları yagiyoor yoksa tek ben mi üstüme alınıyorum görüyorum dedim ya da herkes bu frekansta mi bugun ? Cok güzel bir durum aslinda
Selamlar kızlar. Umarım haftanız güzel geçerNe zamandır bir şey paylaşamadım, özledim sizleri Bugün bu video karşıma çıktı, izledim ve çok beğendim. Sizlerle de paylaşmak istedim. Her ne yapıyorsanız neredeyseniz hemen yalnız kalın ve aynaya bakarak kendinize seni çok seviyorum her halinle her şeyinle diyin. Hiç yoksa içinizden bile söyleyin. Haydiii bakalımmm
Cok tesekkur ederim. Eve gelince dikkatlice dinledim. Ne kadar guzel seylere degindi...Selamlar kızlar. Umarım haftanız güzel geçerNe zamandır bir şey paylaşamadım, özledim sizleri Bugün bu video karşıma çıktı, izledim ve çok beğendim. Sizlerle de paylaşmak istedim. Her ne yapıyorsanız neredeyseniz hemen yalnız kalın ve aynaya bakarak kendinize seni çok seviyorum her halinle her şeyinle diyin. Hiç yoksa içinizden bile söyleyin. Haydiii bakalımmm
Gunaydiiiiiin. Harika bir gun gecirmenizi diliyorum
buttrfly demissin ya ilk defa kalan ben oldum diye ondandir bu kadar uzulmen:) ben boyle bir durumda olsaydim da yazsaydim sen bana daha buyuk ayriligi yasayacagin icin evren sana hazirlik yaptiryordur derdin sanki sabah sabah pek ifade edemedim ama. Bir ust adimini daha rahat atlatman icin yasiyorsun diyeyim ya da ben sussayim gozlerim konussun
Bak kelimeleri secmede hala yol almam gerekiyor:))Sağol canım yorumun için. Daha büyük ayrılık demiyorum daha büyük kavuşma derdim ben sanaDD Bu arkadaşlığınızın miadı dolmuş,yerine seninle aynı yüksek frekansa sahip dost,arkadaş geliyor merak etme;evren boşluğu sevmez derdim : )))) Aslında genel anlamda düşündüğümde bu arkadaşım ,eski bir arkadaşım ve çoğu şeye aynı yönden bakmıyoruz benim olumlu baktıklarıma çoğunlukla olumsuz bakar hatta son zamanlarda yine polly e bağladın diyordu ki ben içimdekileri abartmadan çıkartmaya özen göstermeme rağmen. Diyorum ya şu dönemin etkilerinden ben arabesk e bağladım,yoksa derim bunlar sadece bir hayat deneyimi işte
çok daha güzel haberlerle ve enerjiyle en kısa zamanda burada yazılarını göreceğime içtenlike inanıyorum ve de oldu şükürler olsun. Rabbim güzel günlere çıkarsın yollarımızı.Sağol canım yorumun için. Daha büyük ayrılık demiyorum daha büyük kavuşma derdim ben sanaDD Bu arkadaşlığınızın miadı dolmuş,yerine seninle aynı yüksek frekansa sahip dost,arkadaş geliyor merak etme;evren boşluğu sevmez derdim : )))) Aslında genel anlamda düşündüğümde bu arkadaşım ,eski bir arkadaşım ve çoğu şeye aynı yönden bakmıyoruz benim olumlu baktıklarıma çoğunlukla olumsuz bakar hatta son zamanlarda yine polly e bağladın diyordu ki ben içimdekileri abartmadan çıkartmaya özen göstermeme rağmen. Diyorum ya şu dönemin etkilerinden ben arabesk e bağladım,yoksa derim bunlar sadece bir hayat deneyimi işte
Yeni izleyebildim. Cok guzelmis. Evet cok hakli bence eger bir sekilde karsimiza ciktiysa bunun mutlaka bir anlami var hepimuz icin.
Tesekkurler paylasim icin.
ben de izledim canım, etrafımızda bilmediğimiz ne hayatlar ne acılar yaşanıyor, ama önemli olan o insanın acılarına yaklaşımı, hayat bize güzel deneyimler yaşatsın inşallah.Bir şey değil. Evet, katılıyorum. Aynı onun balkonuna güvercinin konması gibi. Hiçbir şey tesadüf değil yeter ki anlamları okuyabilelim :))
Bir şey değil :) Evet, değindiği şeyler çok güzeldi. Instagramda da bi o kadar güzel ve güçlü :)Cok tesekkur ederim. Eve gelince dikkatlice dinledim. Ne kadar guzel seylere degindi...
Neslican i instagramda sık sık gorur, begenirdim:)
Kesinlikle katılıyorum. Bazen günlük hayata o kadar takılıyoruz ki bütünü göremiyoruz. İnşallah güzel deneyimler bize güzel yollar çıkaracak :)ben de izledim canım, etrafımızda bilmediğimiz ne hayatlar ne acılar yaşanıyor, ama önemli olan o insanın acılarına yaklaşımı, hayat bize güzel deneyimler yaşatsın inşallah.
Canım okumaya başlamışsın paylaşımlar çok güzel hatırlatma oluyor bana da teşekkürlerBilinçaltınıza yalnızca siz emir verebilirsiniz. Başka birinin sizinle ilgili düşüncelerinin kararlarınızı etkilediğini
düşünebilirsiniz, ancak bu etki yalnızca siz kabul ettiğiniz için oluşmaktadır, inancınızı değiştirin ki hayatınız değişsin.
Mu hayatta öğreneceğiniz en önemli şey budur: Düşüncelerinizi yalnızca siz seçiyorsunuz ve bu düşünceler hayatınızı biçimlendiriyor.
- Düşüncelerimi seçme hakkım olduğunu idrak ettim.
- Başkalarının benimle ilgili düşünceleri beni bağlamaz.
- Ben izin vermedikçe kimse benim düşüncelerimi biçimlendiremez.
- Kendim için sağlık, mutluluk, refah, sevgi ve anlayış düşüncelerini seçiyorum.
- Korku ve nefrete düşüncelerimde yer yok.
- Bu andan itibaren hayatımın hâkimi benim.
Buda bugünlük son olsun. Çok keyifli bir kitap ilk defa bir kitabı okumaya belli bir düzende devam etmiyorum rastgele başlıkları okuyorum, ilginç bir tecrübe. Okumalısınız bu kitabı
Canım okumaya başlamışsın paylaşımlar çok güzel hatırlatma oluyor bana da teşekkürlernasıl güzel kitap değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?