Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlarrrryürüyüş yapmak, yağmurlu havada yağmur kokusunu içime çekmek.
Ben oyle biliyorum. Hatta daha once sordun. Yazdim diye hatirliyorum. Acaba okuyup yazayim dedim de unuttum mu?![]()
çok şükür canım, merkeze göre yayla bizim buralar.selam kızlarrrr
zaten buralarda hava hepten şaştıı sizin oralara yağmur bizim buralara da nemı basıyorrrr sonuçta aynı şehirdeyizz güya![]()
Sanki ara vermek gerekiyor. Sonucta 21 gunEvet vermiştin cevap. Teşekkür ederim tekrar zaman ayırıp yazdığın için.Yanlış hatırlamıyorsam devam etmekte bi sakınca yoktu galiba
yarın sabah 3 haftayı doldurmuş oluyorum. Bilinçaltımıza geçirebilmek için yoğunlaştırmak gerekir sanırım. Bende bundan yola çıkarak devam ettirmeyi düşünmüştüm. Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz tabi.
![]()
netten ücretsiz indirdim biraz önce güzel kitaba benziyor akşam okurum iyice :)aaa ne güzel ne mutlu haber
ben hiç duymamıştım bu kitabı hemen başlayacağım![]()
Sanki ara vermek gerekiyor. Sonucta 21 gun2-3 gun ara ver. Yeniden baslarsin
![]()
O kadar mutluyum ki senin adinaMerhaba pozitif arkadaşlarım mutlu akşamlar olsun![]()
Geçen hafta bir hayalim gerçekleşmek üzere olursa yazarım demiştim ya hani....
İşte geçen hafta ben kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim. Kesinleşince yazarım diyordum..
Bu topiği eski takip edenler baştan okuyanlar bilir 2015 Ekim Kasımdan burayı takip ediyorum yapılan tavsiyeleri kitapları uygulamaya çalışıyorum. Başka bir sürü hayalim de gerçek oldu ama benim ve eşim için hayırlı ise bir evladımız çok olsun istiyorduk
Çok şükür bugün keseyi gördük mucizemiz 5 haftalık henüz kalp atışını duymadık bazı tetkikler istedi doktor onlarda haftaya sonuçlanacak hem çok mutluyum hem çok tedirginim temiz hayırlı sonuçlansın Allahım diye.. yüreğim pır pırgeçen haftadan beri sizlerle paylaşmayı iple çekiyordum.
Ya Şafi Ya Rahman diyorum sürekli inşirah süresi okuyorum kızlar doğru esmalar mı yardım edin şu şaşkın heyecanlı arkadaşınıza :)
Allahım isteyen dileyen herkese mucizesini göndersin inşallah,,
ben eşim bebeğimiz için en sağlıklı hayırlı şekilde tamamlayalım bu süreci sağ selamet alalım kucağımıza inşallah![]()
Tebrik ederim canım.. aminn dedim öyle de olduuu❤Merhaba pozitif arkadaşlarım mutlu akşamlar olsun![]()
Geçen hafta bir hayalim gerçekleşmek üzere olursa yazarım demiştim ya hani....
İşte geçen hafta ben kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim. Kesinleşince yazarım diyordum..
Bu topiği eski takip edenler baştan okuyanlar bilir 2015 Ekim Kasımdan burayı takip ediyorum yapılan tavsiyeleri kitapları uygulamaya çalışıyorum. Başka bir sürü hayalim de gerçek oldu ama benim ve eşim için hayırlı ise bir evladımız çok olsun istiyorduk
Çok şükür bugün keseyi gördük mucizemiz 5 haftalık henüz kalp atışını duymadık bazı tetkikler istedi doktor onlarda haftaya sonuçlanacak hem çok mutluyum hem çok tedirginim temiz hayırlı sonuçlansın Allahım diye.. yüreğim pır pırgeçen haftadan beri sizlerle paylaşmayı iple çekiyordum.
Ya Şafi Ya Rahman diyorum sürekli inşirah süresi okuyorum kızlar doğru esmalar mı yardım edin şu şaşkın heyecanlı arkadaşınıza :)
Allahım isteyen dileyen herkese mucizesini göndersin inşallah,,
ben eşim bebeğimiz için en sağlıklı hayırlı şekilde tamamlayalım bu süreci sağ selamet alalım kucağımıza inşallah![]()
Amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.O kadar mutluyum ki senin adina
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Ne guzel bir orneksin burdaki herkeseevet ben biliyorum her seyi
ne mutlu bize
herkesten boyle guzel haberler alalim insallah
![]()
Amin canım çok teşekkür ederimTebrik ederim canım.. aminn dedim öyle de olduuu❤
Amin inşallah canim cok teşekkür ederimSahra- canım çok çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah, sağlıklı sıhhatli bir bebecik versin sana. esma konusunda bilemiyorum google bir arattır istersen.
Amin amin amin inşallah *** Hayallerimiz Gerçek Olsun ***Bu haftanın güzel niyeti olumlaması:
Hayatı akışına bırakıyorum. Hayata Güveniyorum. Her yeni gün beni hayalime biraz daha yaklaştırıyor. Hayırlısından benim ve bunu okuyan tüm arkadaşlarımın " Hayallerimiz Gerçek Olsun " ...
Amin amin amin
NOT: Sabah uyanır uyanmaz ve gece uykuya dalmadan 7 tekrar okuyoruz. Artı gün içerisinde hafif duyacak şekilde yapılırsa çok güzel güzel olur![]()