Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Gunaydiiiiiin🤗
Bu haftanın Olumlaması

Gelecek için Olumlama;
Geleceğimin güzelliklerle dolu olduğunu biliyorum
Geleceğimi sevgiyle kucaklıyorum
Geleceğimin sağlıklı, varlıklı ve iç huzurlu olduğunu biliyorum ve
bunun için şimdiden teşekkür ediyorum.

Amin öyle olsun

NOT : Gün içinde ve akşam olmak üzere 7 kere okuyoruz şifa olsun hepimize

( Meditasyon ve nefes egzersizi ile desteklemeyi unutmayalım)
Akliniza takilan sorulari da soralim. Sessiz okuyucu olmayalim🤗

Gunaydiiiiiin🤗
Bu haftanın Olumlaması

Gelecek için Olumlama;
Geleceğimin güzelliklerle dolu olduğunu biliyorum
Geleceğimi sevgiyle kucaklıyorum
Geleceğimin sağlıklı, varlıklı ve iç huzurlu olduğunu biliyorum ve
bunun için şimdiden teşekkür ediyorum.

Amin öyle olsun

NOT : Gün içinde ve akşam olmak üzere 7 kere okuyoruz şifa olsun hepimize

( Meditasyon ve nefes egzersizi ile desteklemeyi unutmayalım)
Akliniza takilan sorulari da soralim. Sessiz okuyucu olmayalim🤗
Günaydın Canım 🤗
Amin Amin amin 🙏💕

Söz büyüdür gercekten.. Aslinda öz ve kisa konuşmak bile hayatinda insana cok sey katar..
Ama dilimizin kantari bazen sozleri tartmiyor..
Olumlamalar da harika.. 21 gunluk bilincalti calismasi seklinde ve kendi kendime yaptigim uygulamalarim bende bi rahatlik verdi..
Simdi tüp bebek tedavimden dolayi transferim olucak onumuzdeki ay.. bu durumun sonucu ne olur olsun olduğ gibi herseyi kabullenebilmek icin sonuc ne olursa hazirim diyebilmek icin yeniden baslayacaģim..
Dua ile insallah 💞 hayirli cumalar

982F1427-BD17-4ABB-82CD-6F757AC930FE.webp

Söz büyüdür gercekten.. Aslinda öz ve kisa konuşmak bile hayatinda insana cok sey katar..
Ama dilimizin kantari bazen sozleri tartmiyor..
Olumlamalar da harika.. 21 gunluk bilincalti calismasi seklinde ve kendi kendime yaptigim uygulamalarim bende bi rahatlik verdi..
Simdi tüp bebek tedavimden dolayi transferim olucak onumuzdeki ay.. bu durumun sonucu ne olur olsun olduğ gibi herseyi kabullenebilmek icin sonuc ne olursa hazirim diyebilmek icin yeniden baslayacaģim..
Dua ile insallah 💞 hayirli cumalar
Allah gönlüne göre versin inşallah canım.

Bugun de bir sayfa sayisi girdim😉
Bak buttrfly buttrfly karsima ne cikti😍
Selamlar kizlarcimmm bebegimi pirtlattim yanimda uyuyor simdi ben de size yazayim pozitif enerjimle :) Rabbime binlerce kez sukurler olsun bir kez daha annelik duygusunu tattirdi.Şükürlerimi bebegkm üzerinden Rabbimin o muhtesem eserinden sürdürüyorum :)Dogumdan once cok karisik duygular icindeydim hormonlarim beni eline gecirmisti.Simdi cok sukur bomba gibiyim,bebegimle yeniden dogdum sanki;daha guclu,daha inancliyim.Imajinasyonlara,olumlamalara tabiki de devam.Her an her dakika mucizeler oluyor;dusuncelerimiz araciligi ile,reelde yani gercek hayatimizda gormek icin de ilahi zamani bekliyor.Icimizde zerre suphe olmasin yeter :) Bu arada paylasimlar icin cok cok sagolun,insanin icini rahatlatiyir,Allah da sizi rahatlatsin valla

Kızlar paylaşım yapamasam da takip ediyorum sizleri.
Hayatımda gözlemlediğim bir kaç değişikliği yazmak istiyorum.

İş yerimle ilgili bazı sıkıntılarım vardı buttrfly buttrfly ve pofu pofu ya özel mesajla belirtmiştim. İnsan ilişkilerime güvenmeme rağmen iş yerimde sebepsiz nedenini bilmediğim gerginlikler yaşıyordum insanlarla.

Bu beni çok etkiliyordu.

Esmalara yoğunlaştım. Rabb'ime sonsuz inanıyorum , bana yardım edeceğinin bilinciyle okudum hep o esmaları ve zamanını bekledim.

Dün eşim; işlerin nasıl gidiyor x kişiden y kişiden hiç bahsetmiyorsun dedi.

Farkına bile varamadım kızlar. Bu durumun düzeldiğinin farkına bile varmamışım. O kadar kendi içime dönmüşüm ki sorunlara odaklanmaktan uzaklaşmışım.

Bakış açım mı değişti, yoksa onlar mı bilemiyorum.

Ama daha huzurluyum.

21 gün kuralına uymadım. Çeşitli esmalarımı hep aynı niyetle sürekli okudum. Hala okuyorum. Kendimi şımartıyorum. Pozitif olmayı öğreniyorum.
Pozitifim, mutluyum , gülümsüyorum.
Ben kendimi iyi hissedince iyiyi çekiyorum yaşamıma.

Daha da güzel olacak inanıyorum.

Hepinize kocaman sevgiler gönderiyorum.
İş yerinde sorun yasayanlar için süper bir yazı. Yol gosterici🤗

Muhteşem bir yazı 👍 iki üç gündür yeni gelen arkadaşların soruları ve topiğin bu ara konuştuğu konuyla paralel hatta birebir ...
⭐⭐⭐

Eki Görüntüle 2304025

Ruhu bloke eden şeylerden sıkça karşılaşılanlar arasında önceden üzerlerini kapattığımız sağlıksız duygusal alışkanlıklar bulunur:
Kurban, mağdur ya da egemen güç olmak, kendini ya da başkalarını suçlamak, inatçı ve söz dinlemez olmak, başkalarını kurtarmak ve kurtarılmayı istemek ve başka şeylerle oyalanmak, geciktirmeler ve ertelemelerle gerçeklerden kaçınmak…
Bunlara bir de şunları ekleyin:
Başkalarını kıskanmak, saldırmak/kavga etmek, şikayet edip olumsuz konuşmak (ben yapamam, nefret ederim) ya da çirkin bir dil kullanmak (küçümseyerek konuşmak, dedikodu yapmak) ve akla gelebilecek en kötü senaryoları detaylarıyla kurgulamak.
Budist rahibe Pema Chödrön bu tepkileri yemi yutmuş balıklar gibi “oltanın ucuna takılmak” diye niteliyor.
Bu olta iğnelerinden kurtulduğunuz ya da bu davranışları değiştirip yerlerine sağlıklı duygusal alışkanlıklar koyabildiğiniz zaman, olan bitene karşı çıkmayı bırakıp olayları sadece olduğu gibi kabul ettiğinizde ruhunuzun mücevher ışığının size daha fazla enerji vermesine izin vermiş olursunuz. Ve bunu her yaptığınızda mevcudiyetiniz önemli bilgileri ortaya çıkarır, sevecen bakış açınızı güçlendirir ve bundan sonra ne yapacağınızı bilmenize yardımcı olur. Bir şeyin üzerindeki etiketi kaldırdığınız ya da sabit bir fikir ya da bir tanıma yatırdığınız enerjiyi geri çektiğiniz zaman bir gölgeyi daha silersiniz ve yaşamınıza daha fazla mücevher enerjisi dolar.
Aynı şey “rol yapmayı kestiğinizde” ve sağlıklı beslenip bayağı bir kilo verdiğinizde, sigarayı bıraktığınızda ya da bedeninizi bağımlılık yaratan maddelerle kirletmekten vazgeçtiğinizde de geçerlidir.
Ruhu bloke edenler arasındaki diğer bir kategori ise erken yaşlarda hayatta kalmak için farkında olmadan edindiğimiz düşünceler, inançlar ve dünya görüşleriyle ilgilidir.
Bunlar, kim olduğunuzla ve burada bulunma amacınızla hiç ilgili olmayabilirler. Bu üst üste binmiş tabakalar ilk olarak, anne-babanızın inanç yapıları ve bedensel duruşlarını farkında olmadan benimsediğiniz “radar” dönemizde ortaya çıkmıştır.
Aslında gözü pek bir gazeteci olmanız gerekirken, bu tabakalar size kibar ve alçakgönüllü olmanız gerektiğini söylüyor olabilir.
Bu düşünceler size ağırlık yapan ıslak battaniyelere benzer, bıraktığınız alışkanlıklara dönüp eskisi gibi davranmanıza neden olur.
Bu fikirler aslında size ait değildir ve belki de onları kimden ödünç aldıysanız ona geri vermeyi hayal edebilirsiniz ya da enerji sahanızdan buharlaşıp uçtuklarını, yok olduklarını görebilirsiniz.
Bu ödünç fikirleri tanırsınız çünkü sonlarında “meli-malı” ekleri bulunur ya da bunları kendi kendinize söylemeyi denediğinizde başka birinin sesinin yankılandığını duyarsınız.

- Penney Peirce -
vallahi bulmuş döktürmüşsün yine çok doğru tespitler. Allah bir an önce battaniyeleri buharlaştırmayı nasip etsin.

Back
X