Kuantum Olumlama Nasıl Yapılır?
Kuantum Olumlama Nasıl Yapılır, kuantum düşünce nasıl yapılır, kuantum sıçrama nasıl yapılır, düşünsel çekim yasası nasıl yapılır
Kuantum olumlama, bilinçaltınıza yerleştirdiğiniz düşüncelerin kendinize ve hayatınıza etki etmesidir.
Kuantum olumlama kendinize telkin vermenizle gerçekleşir.
Hayatınızın akışında gerçekleşmesini istediğiniz bir değişimi cümleler olarak kendinize telkin verirsiniz.
Bunu bilincinize sonrada bilinçaltınıza yerleştirirsiniz. Ancak bu cümleler boş cümleler olmamalıdır.
Duygu dolu cümleler olmalıdır. Çünkü duygu içermeyen cümleler enerji yaymaz. Aslında önemli olan cümleden ziyade duygudur.
Mesela zengin olmayı isteyeceksiniz. Zengin olacağım derseniz bu bir duygu içermez. Ancak şöyle derseniz “ben zengin olacağım. Böylece daha rahat yaşayacağım. Böylece daha keyifli yaşayacağım.” derseniz burada mutluluk duygusu yüklenir. Bu cümleler bu duyguyla birlikte bilinçaltınıza yerleşir.
Beyin bu düşünceyi enerji halinde evrene yayar. Evren tarafından kuantum sıçramaya uğrar ve zamanla hayatınızda daha zengin bir yaşama adım atmaya başlarsınız.
- Zihninizi susturarak yapın. Meditasyon halinde gevşek, rahat ve zihin susmuş olarak yapın.
- Gözlerinizi kapatın ve olmak istediğinizi düşünün. Bunu canlandırın ayrıntılarıyla. Sonra bunu cümleler halinde söyleyin.
- Cümleler kısa kısa olsun biliçaltınız çözümlemekte zorlanır.
- Olumsuz cümleler kurmayın “korkmayacağım” gibi olumsuz cümleler yerine “cesaretli olacağım, cesaretliyim” gibi cümleler kurun.
- Cümleler kesinlikle duygu yüklü cümleler olsun.
- Bu söylediklerinizin ve düşündüklerinizin gerçekleştiğini düşünün ve bunun sonucunda hissettiklerinize odaklanın.
- Mesela zengin olma olumlamalarını söyledikten sonra zenginleştiğinizi ve bunun sonucunda hissettiniz duyguları düşünün.
- Son olarak olabilecek şeyler isteyin. Aksi halde bilinçaltınızla cümleleriniz çatışmaya girebilir. Mesela zenginim yerine öncelikle zengin olmaya başlıyorum, zenginleşiyorum gibi telkinlerden sonra zenginim demeye başlayabilirsiniz.
Bilinçaltınızın kabullenip evren tarafından gerçekleşmesi en az 20 gün almaktadır. Sabırlı olun ve çalışmaları bırakmayın.
NOT=Dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta ise zengin olacağım, zenginim, her geçen gün dahada zenginleşiyorum gibi verdiğiniz olumlamalardan sonra yaşamınızda bir daha hiçbirşekilde para yok, fakirim gibi kelimeleri sakın kulanmayın. Bu oluşturduğunuz kuantumu geri iptal eder.
---
alıntıdır