Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Cok kapsayici bir olumlama canim.Bence olur.Bu hafta kendi üzerime çalısacagım ben zaten.Bu hafta kendimi bol bol şımartacagim mesela; kendimi cok ihmal ettim.Canım kendim, iyiki varım :KK48:
Rabbim sizleri,canim topigimi iyiki çıkarmış o güzel isimleri ile cok sukur Ya Latif Eş Şekur Ya Vehhab:KK36:
Katılıyorum sana iyiki bu topigi buldum ve topikteki kızları tanıdım :KK36:
Seni de bizim karşımıza iyiki çıkarmış 😘💜

"Spirütel şifa, hayatimiza hiçbir zaman zarar gelmeyecek anlamina gelmez. Zararın artık hayatımız üzerinde herhangi bir kontrolü olmadigi anlamina gelir"
O mesajdaki Her cümle çok güzeldi ama bu bana göre ayrı bir güzelliğe sahip. Gerçekten bunu kabullendiği mi zaman daha da güzel oluyor her şey😍
Evet bazen istediğimiz şeyler olmayabilir. Belki de hayatımız yolunda gitmiyor gibi düşünebiliriz. Bunların hepsinin bir süreç olduğunu gelip geçeceğini kabullenmemiz en güzeli🤗 insanlar kötü günler yaşarken hiç geçmeyecekmiş gibi bütün dünya ona karşıymış gibi düşünüyor 😊Halbuki her zaman Bütün dünya bizim arkamızda,etrafımızda🤗 daha güzel günleri hazırlamak için çalışıyor.
Hayatım boyunca çoğu istediğim bir şey oldu😎 olmayanlara da iyi ki olmamış dedim😉

Gunaydiiiiiin😍
Bu olumlama icin son gunumuz😎
Bu haftanın Olumlaması

Gelecek için Olumlama;
Geleceğimin güzelliklerle dolu olduğunu biliyorum
Geleceğimi sevgiyle kucaklıyorum
Geleceğimin sağlıklı, varlıklı ve iç huzurlu olduğunu biliyorum ve
bunun için şimdiden teşekkür ediyorum.

Amin öyle olsun

NOT : Gün içinde ve akşam olmak üzere 7 kere okuyoruz şifa olsun hepimize

( Meditasyon ve nefes egzersizi ile desteklemeyi unutmayalım)
Akliniza takilan sorulari da soralim. Sessiz okuyucu olmayalim🤗

O mesajdaki Her cümle çok güzeldi ama bu bana göre ayrı bir güzelliğe sahip. Gerçekten bunu kabullendiği mi zaman daha da güzel oluyor her şey😍
Evet bazen istediğimiz şeyler olmayabilir. Belki de hayatımız yolunda gitmiyor gibi düşünebiliriz. Bunların hepsinin bir süreç olduğunu gelip geçeceğini kabullenmemiz en güzeli🤗 insanlar kötü günler yaşarken hiç geçmeyecekmiş gibi bütün dünya ona karşıymış gibi düşünüyor 😊Halbuki her zaman Bütün dünya bizim arkamızda,etrafımızda🤗 daha güzel günleri hazırlamak için çalışıyor.
Hayatım boyunca çoğu istediğim bir şey oldu😎 olmayanlara da iyi ki olmamış dedim😉

Evet canim katiliyorum, cok yakin zamanda olmasini uzun zamandir istedigim iki şeyden red yedim. Eskiden olsa oturur karalar bağlardim. Wooow diyorum şimdi demek bunlardan cok daha guzel şeyler var beni bekleyen:KK49:

Merhaba. Ben aranızda yeniyim. Bende çok rüya görürüm. Çoğunlukla hiç alakam olmayan kişileri gördüğümde, ya onlardan haber aldım ya da onları ertesi gün görürüm. Abimin vefat edeceğini 1 hafta ınce arkadaşımın yatağında rüyada görmüştüm ve maalesef 1 hafta sonra o yatakta öğrendim 😓😢 bunlara psişik güç deniyormuş sanırm . Ama bazen çok acı verebiliyor

Gergin bir gun gecirdim🙈 bunu gelip buraya yazmam😁 insanlarin en yakinlarinin umursamaz olmasi pek hos olmuyor😌 acaba ben bu konuda hangi dusuncelere sahibim ve bunu nasil degistirebilirim? Sonucta bunu ben kendime cekiyorum😂
Olabilir arada Canim insaniz ve kadınız hormonlarımız yükselip alçalıyor bir ay içinde, uyku düzeni yorgunluk bile etkiliyor insanın psikolojisini hatirla son iki üç gün ne yaptın kimlerle ve nasıl geçirdin başkalarıda enerjini azaltmış olabilir
Nefes egzersizi yap geçer inşallah 🙏😇

Olabilir arada Canim insaniz ve kadınız hormonlarımız yükselip alçalıyor bir ay içinde, uyku düzeni yorgunluk bile etkiliyor insanın psikolojisini hatirla son iki üç gün ne yaptın kimlerle ve nasıl geçirdin başkalarıda enerjini azaltmış olabilir
Nefes egzersizi yap geçer inşallah 🙏😇
Sanırım biraz hassasım bu tür konularda. kendi gösterdiğim Özen'i herkes göstersin istiyorum. Bir de sanırım biraz çabuk unutuyorum. bazı zamanlar için iyi bir şey çabuk unutmak ama...
Aslinda enerjim çok iyi. Hayatim da hamd olsun her sey yolunda🤗 Geçen sene çok zor bir süreç geçirmistim. bir ara gerçekten çok üzgündüm. Biri yüzünden diyeyim, aile içinde biri yüzünden. Sonuçta geçti gitti...Diye düşünüyordum ama bugün ufak bir konuşmamızdan sonra, o umursamazliklarin degismedigini gordukten sonra dedim ben o sıkıntıları neden çekmişim? direk o günlere geri döndüm ve kendimi cok kotu hissettim. Başkaları olmasaydı aglardim da😂

Sanırım biraz hassasım bu tür konularda. kendi gösterdiğim Özen'i herkes göstersin istiyorum. Bir de sanırım biraz çabuk unutuyorum. bazı zamanlar için iyi bir şey çabuk unutmak ama...
Aslinda enerjim çok iyi. Hayatim da hamd olsun her sey yolunda🤗 Geçen sene çok zor bir süreç geçirmistim. bir ara gerçekten çok üzgündüm. Biri yüzünden diyeyim, aile içinde biri yüzünden. Sonuçta geçti gitti...Diye düşünüyordum ama bugün ufak bir konuşmamızdan sonra, o umursamazliklarin degismedigini gordukten sonra dedim ben o sıkıntıları neden çekmişim? direk o günlere geri döndüm ve kendimi cok kotu hissettim. Başkaları olmasaydı aglardim da😂
Hayatin iyiyse sen iyiysen çok şükür kuzum 🤗 haklısın birinci derece akraba ile kırgınlık zor gecen bahar bende yaşadım burda anlattım hatta demek ki benimle ayni bakış açısında değil ayni enejide de degiliz ki ben üzülüyorum karşı taraf bunu görev bilmiş saçmalıyor o zaman geri çekilirim uzaklasirim küsmem ama artık kalbimi hayatımı açmam dedim artık çok rahatım 😊

Evet hep birlikte yapmak enerjiyi arttırıyor bence 😍 Geçen Nisan Mayıs Haziran ayları gibi biz burda haftalık, 14 günlük olumlama meditasyon Esma hoponopo Allah ne verdiyse beraber yaptık elimizden geldiğince :KK19:
Hatta geçen gün eşime ; topikte kızlarla birlikte son 2-3 ay çılgınca odaklanıp yaptığımız uygulamaların sonucunda Bebişimizin geldiğine inanıyorum dedim🤗 ( Tabi Allah izin verdi önce ) o da tabi senin huzurlu sakin olmanda çok etkisi var dedi.
bil ge bil ge Yani demem o ki buradaki pozitifcan kızların benim üstümde emekleri var enerjileri sağolsun :KK36::KK5:
Yaa daha dün bunu düşündüm desem hatta sabah olsun yazıp sorayım "ben böyle hissediyorum siz ne dersiniz diye?" demiştim kendi kendime :emir_bebek::anneadayı:
Bu sayfanın pozitif ve yüksek enerjisi bana çok iyi geliyor hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :kahve:

Dün gece bu sayfaya yazı yazmaya çalışırken virüs geldi ekrana . Foruma girmeyi defalarca denedim ama girerken hep virüs attı . Çok korktum bir daha girmicem buraya diye neyse düzelmiş bugün. bu sayfa yokken eksik hissediyorum sanki . Günaydın pozitif kızlar 🤗

Back
X