Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Benimki de cok dogru. Şunlar şunlar uyumluysa tam tersi cok guzel olur diyor, o uyumlar hangisi bahsetmiyor ama

Benimki de cok dogru. Şunlar şunlar uyumluysa tam tersi cok guzel olur diyor, o uyumlar hangisi bahsetmiyor ama

Nasıl yani anlayamadım ? Ben baktığımda kişiliğimi hayatımı anlatıyordu neredeyse birebir . Hatta öyle ki küçük yaşta ebeveyn kaybı yaşayacağım bile yıldız haritamda çıkmış. Ben şok oldum şahsen

Kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum nasıl yapıyosunuz ne yapıyosunuz? Katılabilir miyim?
Hoşgeldiniz tabi ki katılabilirsiniz herkese açık topigimiz
Her pazartesi haftalik ya da biraz daha uzun süreli yeni olumlama ya da esma değişiyor çalışmamışız, müsait bir arkadaş pazar geceden ya da pazartesi sabah paylaşıyor , genel bir olumlama oluyor, isteyen sevdigi baska bir olumlamayi da okuyabilir önemli olan her gün iki kere yapmak

Anladım çok teşekkürler

Arkadaşlar ben esma okuyordum fakat adet oldum diye bıraktım adetli de okunuyor diye biliyordum ama emin de olamadım ? Siz nasıl yapıyorsunuz ?

Mutlu Huzurlu Geceler Pozitif Güzeller
Bu yazıyı okuyunca mutlaka burda paylaşayım dedim

Eki Görüntüle 2307919
genel olarak dışardan eve geldiğimizde şükür evimize kavuştuk deriz, illaki insanın kendi evi olacak deriz, demek ki bu durumdan kaynaklıymış, çok daha iyi anladım şimdi, teşekkürler paylaşım için.

Gunaydiiiin
Enerjimiz tam yerinde. Sağlıklıyız, ellerimizi kullanabiliyoruz. Bütün güzellikleri görebiliyoruz. Kendimi önemsiyoruz ve degerimizi biliyoruz Bütün şanslarııı kendimize çekiyoruz. Parayı seviyoruz ve mıknatıs gibi parayı çekiyoruz.
Çok şükür oldu oldu

Eski sayfalarda yapilan bir olumlama isteyen olursa bunu yapabiliriz. Gun icinde herkes baksin icine sinen baska olumlamalar olursa burda paylasip karar verelim. Aksama olumlamamizi belirleyip baslayalim

aslında haklısınız haritamda bol bol satürn var bende 29 yasımdayım ve artık komple değişmek istiyorum sanırım saturn dongusunden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…