Doğum haritası yorumlayabiliyor musunuz?
Kızlar şu sitede doğum haritamı çıkardım yorumlamışlar da birebir örtüşüyor diyebilirim . İhtiyacı olan faydalanabilir .www.astroloji.org - Astroloji Nedir
Astroloji nedir;Astroloji, gezegen ve yıldızların insanlar üzerindeki etkisini yorumlar.www.astroloji.org
Bildirimini gorunce nerdesin beAhhh olsa dogum haritamizi yorumlayan biri aramızda ne güzel olurdu degıl mi?
Benimki de cok dogru. Şunlar şunlar uyumluysa tam tersi cok guzel olur diyor, o uyumlar hangisi bahsetmiyor ama
Hoşgeldiniz tabi ki katılabilirsiniz herkese açık topigimizKızlar ben de aranıza katılmak istiyorum nasıl yapıyosunuz ne yapıyosunuz? Katılabilir miyim?
Anladım çok teşekkürlerHoşgeldiniz tabi ki katılabilirsiniz herkese açık topigimiz
Her pazartesi haftalik ya da biraz daha uzun süreli yeni olumlama ya da esma değişiyor çalışmamışız, müsait bir arkadaş pazar geceden ya da pazartesi sabah paylaşıyor , genel bir olumlama oluyor, isteyen sevdigi baska bir olumlamayi da okuyabilir önemli olan her gün iki kere yapmak
Benim tam bir bilgim yok canım eksik birsey söylemeyim sana bilen bir arkadaş yazar kesin :)Arkadaşlar ben esma okuyordum fakat adet oldum diye bıraktım adetli de okunuyor diye biliyordum ama emin de olamadım ? Siz nasıl yapıyorsunuz ?
Benim tam bir bilgim yok canım eksik birsey söylemeyim sana bilen bir arkadaş yazar kesin :)
canım adetli iken esma okuyabilirsin.O halde şimdilik esma okumamam daha doğru olur değil mi ? Peki kesinti verip devam etmek sıkıntı yaratır mı ? Tamamlamam gereken toplam bir sayı vardı ?
genel olarak dışardan eve geldiğimizde şükür evimize kavuştuk deriz, illaki insanın kendi evi olacak deriz, demek ki bu durumdan kaynaklıymış, çok daha iyi anladım şimdi, teşekkürler paylaşım için.Mutlu Huzurlu Geceler Pozitif Güzeller
Bu yazıyı okuyunca mutlaka burda paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 2307919
Rica ederim canım :)genel olarak dışardan eve geldiğimizde şükür evimize kavuştuk deriz, illaki insanın kendi evi olacak deriz, demek ki bu durumdan kaynaklıymış, çok daha iyi anladım şimdi, teşekkürler paylaşım için.
OkuyabilirsinArkadaşlar ben esma okuyordum fakat adet oldum diye bıraktım adetli de okunuyor diye biliyordum ama emin de olamadım ? Siz nasıl yapıyorsunuz ?
aslında haklısınız haritamda bol bol satürn var bende 29 yasımdayım ve artık komple değişmek istiyorum sanırım saturn dongusunden dolayıBaska acilar filan biliyormusunuz..
Belki ters acilariniz var.diger yerlesimleriniz farkli.
Ama potansiyel varsa degisim de olur tabiki..
Ben mesela 29 yilimda kendimde cok degisimler yasadim.. farkli acilardan bakmaya oralara yerlesmeye basladim. Bazi seyler elbette elimizde olabilir hic olmaz denmez boyle birsey yok. Yani asiri ozguven yerine yeteri kadar olmasi hayatiniza olumlu olacak kadar olmasi yeterli degilmi.. beklentiniz size fazla belki. :) yanlis anlamayin yani yorumlarken genel soyluyorum.. :) ay yengec iyimis belki ters acilari vardir haritanzda.. yukseleniniz ney? Biraz sosyal maske yukselen goturur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?