Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Netflix de "Full House" bizdeki ismi "Bizim Ev" i seyretmenizi tavsiye ediyorum. Aileyi ve bireyleri ilham alabilirsiniz rol model olarak.Ben hep böyle yapıyorum, çocukluğumdan beri en sevdiğim tv ürünü

Çok faydalı bir paylaşım teşekkürler

Çoooook teşekkür ederim canim
Senin mesajin ustune "Gulen Gozler" filminden bir bolum geldi aklima. Cok severim
Aslinda derdim ev degil. Yasananlar. Neyse artik uzatmayacagim. Onume bakacagim. Olan oldu

Kızlar selam . Theta healing hakkında düşünceleriniz nelerdir ? Uygulayananız var mı ?

Tunaydiiiiin
Dun ailemle aramda yasananlari bir baska aile buyugumle paylastim. Bana guclu oldugumu, herseyin ustesinden gelebilecegimi soyledi. Gelebilirim de zaten. Ama dogrusu bu mudur? Yani guclu olmak iyi midir? Guclu oldukca insanlar sana yukleniyor, onemsemiyor. Nasil olsa yapar diye arkalarina bile bakmiyor. Gucsuz mu olmak ya da gucsuz mu gorunmek lazim? Siz ne dersiniz?

kızlar şu dişil enerji meditasyonu başka önerebileceğiniz bir isim var mı. evrim balıkçı dışında. evrim de iyi. özellikle ilgilenenler yorumlara bakanlar varsa alternatifler var mı bir sürü var nette kafama karıştı. ya da direk evrim mi başlayalım. teşekkürler

Bana kalırsa kimse için duygu ve hislerinden o an yaşadığından taviz vermemek lazım ailen de olsa amaan bu nasılsa atlatır nasılsa yapar diye seni sallamıyolar daha çok üstüne geliyorlar

Meditasyon yaparken tamam gevşeme oluyor ama benim aklıma bir takım düşünceler geliyor bunu engelleyemiyorum. Sizlere de böyle oluyor mu ?

bazen oluyor evet zaten başlarda böyle olması normal sadece sakince geçiş gitmelerine izin ver içine duygu katma. zamanla azalacaktır

Ya ben düşünceler gelince aklıma daha bir stres oluyorum göndermek için bu sefer hiç gitmiyorlar o zaman en iyisi izin vermek takmamak

O nefes odaklamasında da nefese odaklanıyorum daha çok nefesim tıkanıyo bu sefer meditasyonda söylenen şeyleri düşünemiuorum odak problemim var sanırım
Ahaha biraz kendinizi serbest bırakın yani sanki odak probleminden ziyade doğru yapmalıyım kaygısı var gibi sizde

Ceyl_an canim profil fotonda " Hadi zengin olalim " yaziyor ya, zenginim daha dogru bir ifade olabilir.
Kizlar bu hafta bana hic bildirim gelmemis. Hayal kiz, guzel haberlerini duymaya tum hucrelerimizle haziriz.
Bir arkadas, ben oldum modunda oldugundan bahsetmis. Son gunlerde bende bunu sorguluyorum. Esmalarin eksikligini hissediyorum, esma cekmeyi ozledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…