Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

O zamanda nazar değmesin

Pozitifde kalalım naçizane düzeltmek istedim kelimeleri yakalayalım

Ayy doğru diyorsun canım. Şu konuştuklarıma dikkat etme işiyle daha bi alakalı olsam çok iyi olacak sanırım gerçek hayatta da sık sık bu tarz ifadeler kullanıyorum aklıma gelmiyor doğrusu

Insallah yakin zamanda haberleri verecegim. Soyle bir sey aklima takildi. Benim acelem yok diyorum acaba bazi seylerin olma hizina mi mudahale ediyorum bir de butcemi asan evlere bakmaya basladim evren bir yolunu bulur bana gonderir diyorum

Arkadasla anda kalmak icin yaptiginiz seyler var mi
Ben bu bilicten cikiyorum farkinda olmadan , huzurla nefes alabilmek icin sizi motive eden seyler var mi?
Disardaysam bazen plakalari sayiyorum, ne goruyorum diye kendime soruyorum. Sukrediyorum falan filan

İyi bari karmik borcum yokmuş. Yalnız çok enteresan bir sonuca vardım. Askıdaki sevgilimin karmik borcu çıktı ve daha ilginci eski eşi ile karmik sayılarımız doğum tarihlerimiz tamamen farklı sayılardan oluşmasına rağmen aynı çıktı bu ilginç değil mi ?

buttrfly dan bir alıntı.
Ben çok sabit bir insanım canım aslında, özellikle kafama taktığım inandığım şeylerde;pozitif düşünme de öyle.Yani size yaptıklarım abartı gelebilir Şimdi başlayayım neler yaptığıma.Güne mutlaka meditasyonla başlarım, sonra o gazla zaten kendime övgüler yağdırırım ki bu da içsel olumlama olur. Güne bomba gibi başlamış olurum. Gün içinde bol bol pozitif yaşamla ilgili sözler okurum sosyal medyadan filan.Her ay 1 2 kitap alırım yine pozitif düşünceyle ilgili, onları okurum günlük. Sürekli kendimi tekrarlamış hatta yenilemiş olurum. Bilincimi,bilinçaltımı kendi halinde bırakmam.Bıraktığım anda bilirim ki içimdeki o pozitif sevgi dolu ebevyn; dırdırcı,ukala cine dönüşür bilirim Etrafımdaki insanların negatif düşüncelerini hemen pozitife çeviririm, üstlerim bile olsalar. Artık alıştılar, ben değiştirmeden hemen kendilerini pozitifliyorlar Bilinçaltlarına işliyorum, içsesleri oluyorum buttrfly olsa kesin böyle düşünürdü,böyle derdi diyorlarmış ben yokken Tabi benim için harika bir durum, kendilerine değişik bir bakış açısı katmış olmak bile beni çoook mutlu ediyor. Gün içerisinde negatif bir şey yaşarsam,duyarsam bana katkısı ne diye düşünürüm önce; olaya dışarıdan bakarım.Hangi enerjiyle bu durumu çektim derim, o enerjiye sevgimi gönderirim.Eğer bir kişisiyse sorun olan ve çok canımı sıktıysa bir imajinasyon kurarım; alırım o kişinin çocukluğunu karşıma, içine yaşadığım durumun enerjisini koyduğum süslü bir hediye paketini kendisine veririm ve gayet gülümseyerek bu sana ait artık buna ihtiyacım yok derim. Çok rahatlatıcıdır, daha öncelerde de etkilerini anlatmışımdır zaten. Yaptığım her işe sevgimi katmaya çalışırım, anımı paylaşan insanlara, olaylara,hatta eşyalara bile. Çünkü benim şu anki bilincim ve enerjimin denk gelenleri onlar; iyiki varsınız derim.Çok güzelsiniz,çok değerlisiniz bunlardan daha iyi neler olabilirsiniz diye sorarım Evren de her zaman kusursuz şekilde cevaplar. Spor yapmayı çok severim, müthiş gaza getirir. 30 dk dan sonra açığa çıkan o muhteşem hormonlar bağımlılık yapar, harika enerjilere sahiptir zaten. Onların da üzerimde çok etkisi vardır, canlandırıp canlandırıp dururum : ))) Veeee tabiki bu değerli topiğim ve siz değerli topikcanlarla pozitifliğime,pozitiflik katarım zamana mühürlerim

İsteklerinizi beklentiniz olmadan isteyin diyor. Bu tam olarak nasıl oluyor. Ne gibi beklentim olmayacak ? Mesela diyelim ki bmw marka bir araba istiyorum. E dolayısıyla bmw alabilmeyi bekliyorum böyle bir beklentim var . İsteğinde beklenti olmaması nasıl bir şey ?

Sağlıklı mutlu huzurlu bir hafta dilerim güzeller
Herkesin keyfi yerindedir umarım. Misafirim gitti arada katılırım artık özlemişim sizleri topigi
Şu ara kendim ve minnoş kızım için şu Olumlamayi söylüyorum. Ufaklık konuşmayı öğrenince anne baba demeden bu sözleri sayacak sanırım
Hayalim konuşmaya kendini bilmeye başladığı andan itibaren aynanın karşısında hergün oynarak dans ederek bu olumlamalari tekrar etmesi yaşı ilerlerkende bu bilinçte olması (Tabi önce sağlıkla doğsun )

Kendimi Seviyorum. Kendime Güveniyorum. Ben Değerliyim. Ben Yeterliyim.

Öyledir Amin

Not: Kafayi yemiş bu pozitif anne adayını hoş görün Canlar
Haftalık olumlama seçmediyseniz bunu yapabilirsiniz bende başladım

Isteginiz dileğiniz olacak tabi ama o istegin nasil ne zaman nerde olacağını düşünmeyin zorlamayın demektir beklenti içinde olmamanız.
Yani benim şu an hayalimdeki araba madde aleminde yok belki dolmuşa biniyorum ama yinede mutluyum her anda şükür minnet halindeyim o isteğin calismasini olumlamasini imajinesi yapıyorum o istek olmuş gibi bir ruh halindeyim.
Zamani dönüşümü gerceklesecegini ana takılmamak beklenti icinde olmamak demektir. Yani siz zaten her koşulda mutlusunuz klişe gibi ama özü mantığı bu
Biz hayatin icinde akışta olunca, kasmayınca , arzumuz için gerekli koşullar, kişiler ortaya çıkar, bir bakmışız hayalimizi yaşıyoruz

Son düzenleme:
beklenti acaba olacak mı, olmayacak mı, ne zaman olacak, bu tür düşünceler negatif enerji gönderir, iste ve bırak, gerisini unut. şüpheye düşme. bunlar önemli.

Aslında hiçbir şey istemeyerek de dediğiniz şey olmuş olur gibi duruyor. Yani talep yok dilek yok hayat ne verirse mantığı ile kalsak verecek gibi düşünebilir miyiz ?

hoşgeldin canım, özlettin kendini. bu hafta olumlama seçmedik, olabilir bence.
bence kafan da ruhunda gayet yerli yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…