Ceyl_an canim profil fotonda " Hadi zengin olalim " yaziyor ya, zenginim daha dogru bir ifade olabilir.
Kizlar bu hafta bana hic bildirim gelmemis. Hayal kiz, guzel haberlerini duymaya tum hucrelerimizle haziriz.
Bir arkadas, ben oldum modunda oldugundan bahsetmis. Son gunlerde bende bunu sorguluyorum. Esmalarin eksikligini hissediyorum, esma cekmeyi ozledim.
Pozitifde kalalımTopiğimiz çok sessiz bu aralar negatife düşmeyelim
Pozitifde kalalımnaçizane düzeltmek istedim kelimeleri yakalayalım
InsallahCeyl_an canim profil fotonda " Hadi zengin olalim " yaziyor ya, zenginim daha dogru bir ifade olabilir.
Kizlar bu hafta bana hic bildirim gelmemis. Hayal kiz, guzel haberlerini duymaya tum hucrelerimizle haziriz.
Bir arkadas, ben oldum modunda oldugundan bahsetmis. Son gunlerde bende bunu sorguluyorum. Esmalarin eksikligini hissediyorum, esma cekmeyi ozledim.
Disardaysam bazen plakalari sayiyorum, ne goruyorum diye kendime soruyorum. Sukrediyorum falan filanArkadasla anda kalmak icin yaptiginiz seyler var mi
Ben bu bilicten cikiyorum farkinda olmadan , huzurla nefes alabilmek icin sizi motive eden seyler var mi?
yukarda bir alıntı paylaştım canım.Arkadasla anda kalmak icin yaptiginiz seyler var mi
Ben bu bilicten cikiyorum farkinda olmadan , huzurla nefes alabilmek icin sizi motive eden seyler var mi?
Isteginiz dileğiniz olacak tabi ama o istegin nasil ne zaman nerde olacağını düşünmeyin zorlamayın demektir beklenti içinde olmamanız.İsteklerinizi beklentiniz olmadan isteyin diyor. Bu tam olarak nasıl oluyor. Ne gibi beklentim olmayacak ? Mesela diyelim ki bmw marka bir araba istiyorum. E dolayısıyla bmw alabilmeyi bekliyorum böyle bir beklentim var . İsteğinde beklenti olmaması nasıl bir şey ?
beklenti acaba olacak mı, olmayacak mı, ne zaman olacak, bu tür düşünceler negatif enerji gönderir, iste ve bırak, gerisini unut. şüpheye düşme. bunlar önemli.İsteklerinizi beklentiniz olmadan isteyin diyor. Bu tam olarak nasıl oluyor. Ne gibi beklentim olmayacak ? Mesela diyelim ki bmw marka bir araba istiyorum. E dolayısıyla bmw alabilmeyi bekliyorum böyle bir beklentim var . İsteğinde beklenti olmaması nasıl bir şey ?
Isteginiz dileğiniz olacak tabi ama o istegin nasil ne zaman nerde olacağını düşünmeyin zorlamayın demektir beklenti olmamanız.
Yani benim şu an hayalimdeki araba madde aleminde yok belki dolmuşa biniyorum ama yinede mutluyum her anda şükür minnet halindeyim o isteğin calismasini olumlamasini imajinesi yapıyorum o istek olmuş gibi bir ruh halindeyim.
Zamani dönüşümü gerceklesecegini ana takılmamak beklenti icinde olmamak demektir. Yani siz zaten her koşulda mutlusunuz klişe gibi ama özü mantığı bu
Biz hayatin icinde akışta olunca, kasmayınca , arzumuz için gerekli koşullar, kişiler ortaya çıkar, bir bakmışız hayalimizi yaşıyoruz
hoşgeldin canım, özlettin kendini. bu hafta olumlama seçmedik, olabilir bence.Sağlıklı mutlu huzurlu bir hafta dilerim güzeller
Herkesin keyfi yerindedir umarım. Misafirim gitti arada katılırım artık özlemişim sizleri topigi
Şu ara kendim ve minnoş kızım için şu Olumlamayi söylüyorum. Ufaklık konuşmayı öğrenince anne baba demeden bu sözleri sayacak sanırım
Hayalim konuşmaya kendini bilmeye başladığı andan itibaren aynanın karşısında hergün oynarak dans ederek bu olumlamalari tekrar etmesi yaşı ilerlerkende bu bilinçte olması(Tabi önce sağlıkla doğsun )
Kendimi Seviyorum. Kendime Güveniyorum. Ben Değerliyim. Ben Yeterliyim.
Öyledir Amin
Not: Kafayi yemiş bu pozitif anne adayını hoş görün Canlar
Haftalık olumlama seçmediyseniz bunu yapabilirsiniz bende başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?