Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Yap tabiki istediğin gibi şekillendir olumlamani kelimelerin pozitif olsun olumsuzluk ekine dikkat et zaman çekimi şimdiki zaman olsun.
Gün sayısı için atladigin gün olursa takilma devam edip birakmayinca bağımlılık yapiyor bu olumlamalar ve pozitiflik kafası

Hehehe acemilik oluyor demekki ben olumlamalarımı işte o bana çok aşık ben bereket içindeyim çok sağlıklıyım falan diye yapıyorum niyet değil olumlama oluyor herhalde dimi bu şekilde ?

Ya ben biraz çok oluyorum soru konusunda valla benim kadar sorunlu yok burda kusura bakmayın napim sizle konuşmak bana iyi geliyor ben çok şüpheci bir insanım genelde herkesten herşeyden şüphe ettiğim gibi özellikle sevdiğim insandan sürekli aklımda senaryo kuruyorum şüphe duyuyorum bu da beni geriyor. Sizler şüphelerinizle nasıl başa çıkıyorsunuz ?

Hepimiz bunasamalardan gectik cok sukur bizim sorularimiza cevap verenler oldu. Biz de onlar sayesinde cevap verebilecek konuma gelebildik hepsi bilissel carpitma. Bunu hep hatirla.
Burdan bakabilirsin. Ama ben David Burns un "İyi Hissetmek" kitabini oneririm. O kitabi okuduktan sonra nelri neleri carpitmisim cok iyi anladim. Arada yine kaptirir kendimi giderim o ayri ama hemen donerim. Bunun gercekle bir ilgisi yok

Kızlar gerçekten görüyorum da ne kadar ilerlemişsiniz. Bende böyle olabilecek miyim acaba ? Ben bazen daha çok üstüne düşerek bazen pek yapamayarak devam ediyorum bakalım şimdilik.

Kizlar merhaba

Bu gece ben de olumlamalarima başlayacağım.

Kendimi çok seviyorum. Hayatımda her şey çok güzel.Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Her güzellikler beni buluyor
Çok istediğim bir şeyle ilgili olumlamalara başlıyorum.21 gün saymayacagim , imajinasyon yaparak sabah akşam sürekli düşüneceğim,dua edip olumlama yapacağım.
Çok güzel bir topik

Kızlar gerçekten görüyorum da ne kadar ilerlemişsiniz. Bende böyle olabilecek miyim acaba ? Ben bazen daha çok üstüne düşerek bazen pek yapamayarak devam ediyorum bakalım şimdilik.
Ben baslayali 3 sene oluyor. Cok sey degisti hayatimda. Daha cok mutluyum olaylarin benimle ilgili olup olmadigina karar verebiliyorum. Kendi kendimi gaza getirmiyorum onceden laf lafi acardi herkese asilamaya calisiyorum. 2 gun once ogrendim cok mutlu oldum. Bir arkadasim apartmanda anlasamadigi komsusuna, tavsiyem uzerine, benim is yerinde anlasamadigim arkadasim icin uyguladigim seyleri uygulamis. Sonuc ne olmus? Komsusu tasinmis cok mutlu oldum. Bir kisiye daha dusunce gucunu gosterebildim.
Bir de cumartesi gunu en yakin arkadasim keske su apartmandan ev alabilsem diye icinden gecirmis. Aksamina o apartmandan istedigi dairenin satisa ciktigi haberi gelmis (gerci o simdi pahali nasil alacagim deyip kendini kisitliyor ama) dedim gordun mu dusunce gucunu
Birakin agzimizdan cikanlari, zihnimizdem gecenleri bile kontrol etmeliyiz

Estağfirullah tabiki soracaksın ki öğreneceksin sen bizi görseydin 5-6 yıl önce pofu ya buttrfly a topikteki başka rütbeli arkadaslara neler sormusuzdur sağolsun hepsi ellerinden geldigince yardımcı olup destek oldular burasi Pozitif Düşünce Kardeşliği çünkü
Şüpheye panige düşünce sanki icinde küçük bir cocuk varmış gibi konuş onunla bu böyle şu şöyle halledebiliriz korkma ben ustesinden gelirim gibi ego korkudan beslenir anne gibi sar kolla onu susar sakinleşir hemen :))

Olumlamalara başlıyorum diyelim aetik. Cumlelerimizde genis zaman ve simdiki zaman kullaniyoruz Harika seyler planlamissiniz. Degisimi o kadar cabuk goreceksiniz ki burdan yazmayi unutmayin ama bize ve yeni baslayanlara da sevk olsum

Bundan yıllar yıllar önce dermisim 6 yıl önceye kadar senin gibi hep şüphe uyandiran olaylar yaşar,oýle insanlari cekerdim. Sanki her şey bana karşı gibiydi hatta bir dönem. Sonra ben kendimi bu konulara adadım veee kendime, etrafa güvenmeyi seçtikten sonra hep dümdüz insanlar cikti karşıma. Şüphe uyandiran insanlar,olaylar hayatimdan çıktı. Sonra farkettim ki ben degistikce ortam degisiyor; ben sevilmeye layik,cok degerli bir insanim demeye başladım.Ve etrafima degerimi gosteren insanlar yerlesti. Ben kendimi almaya açtıkça, insanlar da olaylar da bana kendini açmaya başladı. Veee tabiki bu topigim de tabiki en güzel çekimlerimden, hayatimda duymadigim iltifatlari alıyorum bak

Kısacası her şeyin özü ne istedigini bilmek canım. Şüphe istemiyorum demeyeceksin artık, beni güvenli hissettiren ,mutlu huzurlu ortam ve insanları çekiyorum diyeceksin ve o huzuru derinden hissedeceksin önce

Ev dedin de aklıma geldi . Sanırım sen de bu aralar yeni bir ev istiyorsun değil mi ? Ben de yıllardır ilk kez bir ev istiyorum. Bu topikte karşılaştık inşallah hayallerimizdeki eve kavuşacağız öyle de olduuuuu

Güzel yanıtın için teşekkürler fakat sen bildiğim kadarıyla çok küçük yaşlarından beri bu işlerle alakalıymışsın değil mi canım ? Yani ben öyle hatırlıyorum zaten içinde varmış aslında belki de o nedenle böyle ilerleyebildin. Ben ise bu metafizik vs olayları çok ilgimi çeker heyecan duyardım ama olumlama enerji falan çok saçma gelirdi karşıydım doğrusu . Şimdi ise yeni yeni inanıyorum yani benim içimde yoktu tam sıfır başlangıcı diyebilirz

Biraz önce hayatımda egolarımın aslında geniş bir yer kapladığını bundan kopmaya çalışırken bile ego duyduğumu farkettim. Öncelikle o egolardan kurtulmak gerek sanırım .

Aslinda benim ev surecim biraz farkli. Planlarim degisti ailevi sebeplerden dolayi. Simdi bakiyorum iyi ki degisti. Bazilari sayesinde yeni ev sahibi oluyorum. Sen de ben de hayallerimizdeki evi alalim tez zamanda.
Simdi komik bir sey anlatacagim bir eve baktim ve cok begendim baskasi kapora verdigi icin evi henuz alamadim. Baktim ilan kalkmamis internetten. Emlakciyi aradim. Satilmasi mi ev diye. Sonra kaldirdilar ilani diger almak isteyene kredi cikmamistir belki diye dusunmustum hatta insallah cikmamistir demistim sonra tabii olur mu oyle sey hayirlisi neyse o olsun dedim. Daha guzeli olacak vardir bunda da bir hayir diyip duruyorum. Ama hala imajinasyonlarimda o evi kullaniyorum bilemiyorum dogru mu yapiyorum ama

Ben sana daha komik bir şey anlatayım. Benimkisi resmen bir hayal İstanbulda villa bakıyorum ama bu cidden komik çünkü ne öyle bir evi satın alacak ne de kirasını ödeyecek gücüm var . He aslına bakarsan düzgün bir semtte 1+1 daire alacak param bile yok fakat kalpten heyecan duyarak istiyorum istiyorum. Hahahah bu gerçekten komik ama engel olamıyorum ya

Olumlamalara başlıyorum diyelim aetik. Cumlelerimizde genis zaman ve simdiki zaman kullaniyoruz Harika seyler planlamissiniz. Degisimi o kadar cabuk goreceksiniz ki burdan yazmayi unutmayin ama bize ve yeni baslayanlara da sevk olsum
Olumlamalara başlıyorum ve hayatımın her anlamda guzellestigini biliyorum diyim tabiki artık burdayım ,

Çoook eski sayfaları okuyayım dedim ve karşıma bu mesaj çıktı. Bende müzik dinlediğimde çok aklıma takılmaya başlamıştı bu durum. Eşlik ettiğimiz şarkılar aşk acısından vs bahsediyorsa ee olumsuzu çekmiş oluyoruz her ne kadar şarkı da olsa sonuçta söylüyoruz veya beynimizden geçiyor. Fakat benim kardeşim aşırı derecede müzik dinlemeyi sevdiğinden evimizde neredeyse 7 24 müzik kanalları açık veya telefonundan dinler duyulur çünkü yüksek sesle dinler. Ona da kızamıuorum seviyor napim. E şarkıların çoğunun da hareketli bile olsa acı aşk acısı kayıp vs içerdiğini düşünürsek neredeyse pozitif şarkı da yok gibi bir şey en iyisi bazı demet akalın şarkıları galiba

Kisitlama kendini. Neden olmasin? Ben de butcemin 2 kati ev bakiyorum ve biliyorum yeterince istersem olur hatta baskasina satilan ev bile doner gelir bana

O da benim aklima takilir. Giderli sarkilar dinlenmeli mi acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…