beklenti acaba olacak mı, olmayacak mı, ne zaman olacak, bu tür düşünceler negatif enerji gönderir, iste ve bırak, gerisini unut. şüpheye düşme. bunlar önemli.
Hayır yanlış ya da eksik ifade etmis olabilirim. Hiçbirşey istemiyorum ben böyle iyiyim birseye ihtiyacim yok bilinci değil mevcut sartlarimi kendimi her zaman daha iyi daha güzel yerlere getirmek için adim atmak eyleme geçmek ama bunları yaparken strese girmemek zorlamak isyan etmek mutsuz olmak demek değildi anlatmak istediğim.Aslında hiçbir şey istemeyerek de dediğiniz şey olmuş olur gibi duruyor. Yani talep yok dilek yok hayat ne verirse mantığı ile kalsak verecek gibi düşünebilir miyiz ?
Hoş buldum Canim bende özlemişim yaahoşgeldin canım, özlettin kendini. bu hafta olumlama seçmedik, olabilir bence.
bence kafan da ruhunda gayet yerli yerinde
Hayır yanlış ya da eksik ifade etmis olabilirim. Hiçbirşey istemiyorum ben böyle iyiyim birseye ihtiyacim yok bilinci değil mevcut sartlarimi kendimi her zaman daha iyi daha güzel yerlere getirmek için adim atmak eyleme geçmek ama bunları yaparken strese girmemek zorlamak isyan etmek mutsuz olmak demek değildi anlatmak istediğim.
Halinden memnun olmak hali hayattan hicbirsey istemiyorum mantigi değildir ki.
Buna en güzel ornek Mevlana dir. Kader gayrete aşıktır demistir. Ki kendisinin bereketli hali vakti yerinde bir hayati varmış paylaşmayı seven iste bereket bolluk da bu düşünce halinden geliyor. Evrende herseyden bol bol var o sevgi bereket hepimize yeter akarken kendime ve başkalarına da aktığını dilemek mantığı bana göre umarım bu sefer doğru anlatabildim :)
bu işte nefsinin, egonun sanabir oyunu. bol bol bu konu ile ilgili kitap oku, sayfaları oku, sürekli pozitif düşünmekle ilgili sözler getir aklına, hemen biranda olmuyor bu işler. benim mesela 5. ya da 6.senem sanırım bu topiği keşfim ve hayatımın dönüm noktası. ilk başlarda ve önceden de imkansız görünen çok şey oldu hayatımda, bin şükürler olsun Rabbime. herşey beyinde bitiyor. Aykut Oğut un Evrenden torpilim vardı sanırım, tavsiye ederim sana.Bişeyi istediğin zaman onu sorgulamamak olup olmayacağını düşünmemek inanılmaz zor. Zaten insanlar da bunu yapamadığı için sanırım dileklerin gerçekleşmediği düşünülüyor. Yani kendi adıma bazen enerjiyi yükseltiyorum yükseltiyorum o halde hep istediğim gibi olmaya başlıyor gibi oluyor sonra kendiliğinden geri düşüyor o düşüşle beraber benim enerjim de düşüyor. Resmen kısır döngü oluştu
Evet canım cümlelerin doğru. Aşkı niye istiyorsun önce kendine sor herkesin sevgilisi var artık yaşım geldi yalnızlıktan bıktım gibi ... vs egodan kaynaklı cevaplar geliyorsa önce bunları iyileştirmen gerek. Önce sen kendine aşık olmalısın sen kendini sevdikçe belki başka birinden gelecek olan sevgiye ihtiyacın kalmayacak ya da senin gibi biri sana doğru çekilecek ve ruh eşini bulacaksınHmm anladım canım. Ben isterken olumsuza düşüverdiğim için şöyle bir taktik geliştirdim bilemiyorum ne kadar doğru . Diyelim ki birinin bana aşık olmasını istiyorum. Ben aşkım ben aşkın kendisiyim falan diyorum hani çekim yasası hesabıbilmiyorum doğru mu yapıyorum
Evet canım cümlelerin doğru. Aşkı niye istiyorsun önce kendine sor herkesin sevgilisi var artık yaşım geldi yalnızlıktan bıktım gibi ... vs egodan kaynaklı cevaplar geliyorsa önce bunları iyileştirmen gerek. Önce sen kendine aşık olmalısın sen kendini sevdikçe belki başka birinden gelecek olan sevgiye ihtiyacın kalmayacak ya da senin gibi biri sana doğru çekilecek ve ruh eşini bulacaksın
Anladım araba için örnek olarak sordunuz ya öyle zannettim ilişkileri iyileştirme için Mistik Yolun çok güzel meditasyonu vardı bir bakın isterseniz.Cevabında o kişiyi çok sevdiğim için yani aslında birlikteyiz de benim istediğim gibi olmuyor bir türlü o nedenle .
bu işte nefsinin, egonun sanabir oyunu. bol bol bu konu ile ilgili kitap oku, sayfaları oku, sürekli pozitif düşünmekle ilgili sözler getir aklına, hemen biranda olmuyor bu işler. benim mesela 5. ya da 6.senem sanırım bu topiği keşfim ve hayatımın dönüm noktası. ilk başlarda ve önceden de imkansız görünen çok şey oldu hayatımda, bin şükürler olsun Rabbime. herşey beyinde bitiyor. Aykut Oğut un Evrenden torpilim vardı sanırım, tavsiye ederim sana.
Anladım araba için örnek olarak sordunuz ya öyle zannettim ilişkileri iyileştirme için Mistik Yolun çok güzel meditasyonu vardı bir bakın isterseniz.
14/5 borcum varmis.
Sağlıklı mutlu huzurlu bir hafta dilerim güzeller
Herkesin keyfi yerindedir umarım. Misafirim gitti arada katılırım artık özlemişim sizleri topigi
Şu ara kendim ve minnoş kızım için şu Olumlamayi söylüyorum. Ufaklık konuşmayı öğrenince anne baba demeden bu sözleri sayacak sanırım
Hayalim konuşmaya kendini bilmeye başladığı andan itibaren aynanın karşısında hergün oynarak dans ederek bu olumlamalari tekrar etmesi yaşı ilerlerkende bu bilinçte olması(Tabi önce sağlıkla doğsun )
Kendimi Seviyorum. Kendime Güveniyorum. Ben Değerliyim. Ben Yeterliyim.
Öyledir Amin
Not: Kafayi yemiş bu pozitif anne adayını hoş görün Canlar
Haftalık olumlama seçmediyseniz bunu yapabilirsiniz bende başladım
Sağol canim benim hoşbuldumSahra- iyi ki geldin bu hafta ben de bu olumlamayi yapacagim. Bir de sonuna kendi olumlamami ekleyecegim.
Kendimi Seviyorum. Kendime Güveniyorum. Ben Değerliyim. Ben Yeterliyim.
Bir de o kadar sansliyim kiiii kismetler hep ayagima gelir
Öyledir Amin
Sakin kafayla bende yapicam bunu çok merak ediyorum :)) yazarim sonra yorumumu
Sakin kafayla bende yapicam bunu çok merak ediyorum :)) yazarim sonra yorumumu
Evet canim haklisinKızlar ama bu olumlamalark haftalık değil de 21 gün kesintisiz yapmak lazımmış
Yok videoyu izlemek için sakin ortam olsun diye demistim sağol canim yinedeÇok kolay ya doğum sayılarını topluyorsun sadece . Sakinlik istemiyor.
Evet canim haklisinhatta 21 az derler 21 gün yapıp 2 gün ara verilip tekrar başlanır yani 3 tur 21 gün yapmak lazim toplamda 60 günü geçirmeli ki bilinç altina iyice kazınsın ve alışkanlık olsun ama biz eski topik kızları boşta kalmayalim sayfada aktif olsun hemde kimse sıkılmasın diye haftalık yapıyoruz
Sen üzerinde çalıştığın konuya göre olumlamani 21 gün yapabilirsin
Cok tatlisinAaaa ben bir olumlama yapıyorum ama ne gün başladığımı unuttum en az 21 gün dediği için öyle ara verileceğini falan hiç düşünmemiştim. Bir de olumlamamda ufak tefek değişiklikler yaptım. Sıkıntı olur mu ki ?
Şimdi ben başladığım tarihi bilmediğimden bu olumlamayı öyle gittiği yere kadar yapsam olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?