Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Düşünce gücüne dair birşey yaşamadım aslında. Ama yine de bazen gelecekte olabilecek bir dilegim ile ilgili içime öyle bir umut doguyor ki bu umudu istesem de yok edemiyorum. Mesela gelecekte güzel bir hayat ile ilgili öyle bir umut doguyor ki içime hayatım kötü olsa bile hep diyorum güzel olacak, bunlar geçecek falan gibisinden. Haliyle bu umutlarımı gerçekleştirecek bir olay yaşamayınca yoruluyorum. Bu umutlar bile boguyor haliyle. Acaba benim gibi yaşayanlar var mıdır? Bunun düşünce gücüyle bir ilgisi var mıdır bilemiyorum ama işte...

Az önce biraz sayfaları okudum da. Ben bilinçsiz bir şekilde sürekli düşüncelerimde olumlama yapıyormuşum . Biraz polyanna gibiyimdir. Dua etmeyi çok severim, duayla gözüm gönlüm açılır. Bu düşünce olumlamasını bilinçli olarak yapmak istiyorum
Çok severim bu tarz şeyleri

Sorma bu tarz şeyleri bende yaşıyorum. Her ne kadar olumlama yapsam da galiba tam beceremiyorum orda kalamıyorum biraz negatifte hep öyle olacakmış gibi geliyor

Sorma bu tarz şeyleri bende yaşıyorum. Her ne kadar olumlama yapsam da galiba tam beceremiyorum orda kalamıyorum biraz negatifte hep öyle olacakmış gibi geliyor
Burda biraz okudum da hep olumlama yapmışım ama yanlış şekilde ilerlemişim. Mistik şeyler, düşünce gücü falan hep ilgimi çekerdi, okurdum bu tarz şeylerden aşırı zevk alırdım. Ama bu düşünce olumlamasını hiç görmemiştim daha önce. Hemen az önce başladım bakalım 21 gün denmiş. Dedigim gibi bazen öyle umutlar doluyordu ki içime anlam vermediğim şekilde ve istesem de yok edemiyorum o umutlarımı. Şimdi o umutlarımı bir güzel kullanmak istiyorum bu düşünce olumlaması ile. Öncelikle çok istedigim bir dilegim var bakalım çok istiyorum.. Umarım hepimizinki gerçekleşir.

Ceyl_an canim bende pozitif yasama sifirdan baslayanlardanim.Yasam tarzi oldu.

Hayatınıza faydalarını gördünüz mü ? Yani ben hemen negatife düşebiliyorum. Acaba olmayacak şeylerde mi ısrar ediyorum diyorum ama bu düşünce yasasına göre imkansız hiç bir halukarda yok

Kızlar birşeyy sormak istiyorum. Böyle bir durum yok ama öisalen soruyorum. Diyelim ki hiç geçmeyen bir çıban var vucudumda. Olumlama yapmak istiyorum ve yaparken
"saglıklıyım, çıbanım yok oldu" diye mi yoksa "çıbanımın hızlıca vucudumdan gitmesini diliyorum, çok teşekkür ediyorum" gibisinden mi olmalı?

pofu nun ilk syf.notları.
Söz büyüdür. Bu nedenle kullandığınız her sözcüğün niyetinizle, varmak istediğiniz noktayla ilgili olmasına özen gösterin. Ağzımızdan çıkan en küçük bir söz bile tüm vücudumuza, tüm evrene yaydığımız bir emirdir. Dolayısıyla odaklandığımız düşünceler ve sıkça ağzımızdan çıkan sözler bir süre sonra bizim gerçekliğimiz olmaya başlar.

Bugüne kadar kim bilir size neler söylendi? Sadece öyle söylendi diye hiç denemeden, farkında bile olmadan kabul ettiğiniz kim bilir neler var? Ancak bunların artık önemi yok. Önemli olan nasıl bir "siz" yaratmak istediğiniz. Hayal ettiğiniz yeni sizi yaratırken, kelimelerin, hedefinize uygun olumlama cümlelerinin gücünü unutmayın. Bu cümleleri boş kaldığınızda, araba kullanırken, uykuya dalmadan önce, sabah kalkar kalkmaz aynaya bakarak sık sık yüksek sesle tekrar edin. Ödev verilmiş bir ilkokul çocuğu gibi sayfalar dolusu yazın. Yazı evrenle yaptığınız bir sözleşmedir.

Sitedeki olumlama cümleleri her gün artacağından, her seferinde karşınıza yepyeni cümleler gelecek. Bu cümlelerden faydalanabilirsiniz. Ancak kendi olumlama cümlelerinizi yazmak isterseniz dikkat etmeniz gereken birkaç nokta var:

1. Olumlama cümleniz olumlu olsun! Yani Hasta olmak istemiyorum yerine Sağlıklıyım gibi tamamen olumlu kelimelerden seçilmiş kalıplar kullanın.

2. İstiyorum ifadesinden kaçının. Mutlu bir hayat istiyorum demek yerine Mutlu bir hayata sahibim deyin. Evren onaylayandır. İstiyorum dedikçe istemekle kalırsınız. Sahibimdediğinizde tüm hücreleriniz o andan itibaren mutlu bir hayata sahip olduğu komutunu alır ve size bunu yaşatmaya başlar.

3. Cümleler hedefinizi net içersin. Zayıflıyorum gibi sonunun nereye gittiği belli olmayan cümleler kullanmayın. Eğer muhakkak zayıflamakla ilgili bir cümle kurmak istiyorsanız, varmak istediğiniz hedef kiloyu da içine koyarak 55 kilodayım, hatta 55 kiloda olduğum için şükürler olsun deyin.

4. Belirsiz ifadelerden kaçının. Kurduğunuz cümle herkes tarafından anlaşılabilecek basitlikte olsun.

5. Cümlelerinizi gelecek zaman yerine şimdiki zaman veya geniş zaman kipinde kurun.Çok mutlu olacağım demek yerine Çok mutluyum deyin. Gelecek zaman kipi yaşamak istediğiniz durumu her zaman daha ileri bir zamana öteler. Böylece hiçbir zaman o durumun içinde olamazsınız.

6. Olumlamalarınız başka insanlar hakkında değil kendiniz hakkında olsun. Bana saygı göstersin demek yerine, saygı görmeyi hak ediyorum deyin.

7. Cümlelerinizi yumuşatabilirsiniz. Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum şeklinde ilk başta ikna olmakta zorluk çektiğiniz cümleleri kendimi olduğum gibi kabul etmeye niyet ediyorum/ hazırım/ başlıyorum, kendimi olduğum gibi kabul etmeyi öğreniyorum şeklinde yumuşatın. Zamanla bu cümleleri kabul ediyorum şeklinde değiştirirsiniz.

Japon Dr. Masaru Emoto suyun, söylenen sözlere, hissedilen duygulara, gösterilen görüntülere ve dinletilen müziğe göre nasıl bir değişim gösterdiğini birbirinden muhteşem su kristali fotoğraflarıyla gözler önüne seriyor. Vücudumuzun 4'te 3'ünün su olduğunu düşünürseniz, ağzınızdan çıkan her sözle önce kendinize sonra çevrenize neler yaptığınızı daha iyi anlayabilirsiniz.

Hayatınızı değiştirmek istiyorsanız mutlaka kullandığınız cümleleri de değiştirin ve olumlama cümlelerini bol bol kullanarak ruh halinizi daha olumluya çekin.

Olumsuz cümleleri şimdiki zaman kipinde değil, geçmiş zaman kipinde söyleyin: İlişkilerim kısa sürüyor yerine Bugüne kadar ilişkilerim hep kısa sürdü deyin. Böylece kendinizi bütün yeni ihtimallere açarsınız.

Olumlama cümlelerini kullanırken, aynı zamanda harekete de geçin: Artık her gün "zenginim" diyorum, yakında zengin olurum. Bu yanılgıya düşmeyin.Sadece zihininizi yeniden programlamanız yetmez. Hedeflediğiniz duruma doğru adım da atmalısınız. Bir aksiyon planı oluşturmalı ve harekete geçmelisiniz.

....
Alıntıdır

GÜnaydınlar herkese; harika,keyifli,mucize olarak nitelendirdiğimiz olaylar örüntülü , muhteşem dediğimiz zamanların başlangıcı olan bir gün olsun bugün zaten ben bunu die getirebildiysem,hayal edebildiysem başlamıştır bile, sadece kabul edelim yeter

Şarkının titreşimine kolaylıkla girebiliyoruz tatlım.Aşk acısı çekmesen bile sanki hasretle beklediğin biri var hissine sokar duygusal şarkılar. Ölüm, gurbet şarkıları da aynen öyle.Ama biz zaten hareketli,oynak şarkıları dinliyoruz ki enerjimizi yükseltelim .Kardeşin öyle dinlediği zaman sen de hemen güzel müzikler aç,kulaklığı tak ohh

Hoşgeldiniz, öncelikle istenmeyen,beklenilmeyen her şeyin mutlaka altında negatif bir sebep,enerji vardır. Bu enerjiye seni seviyorum,özür dilerim,beni affet, teşekkür ederim diyerek hoponopono yapabilirsiniz. Amaç o negatif enerjiyi alanızdan çıkarmak. Bu alandan çıkınca o çıban tamamen kaybolacak. Mesela geçen gün bir arkadaşımın bir yerinde sivilce çıktı, ama çok rahatsız oluyor.Sanırım o durumun etkisine girdim ki bende de aynı yerde çıktı Veee hemen bu bana ait değil,bu enerjiyi sahibine yani kaynağına gönderiyorum dedim; üzerinde durup enerjiyi katılaştırmadım aaa ben de de oldu, çok can sıkıcı,gıcık filan demedim yani. Çok şükür mucizevi gibi kayboldu gitti kısa sürede. Tavsiye ederim.

Bir kere üzüntü,korku,hayal kırıklığı,... gibi tüm olumsuz şeylerin egonun ürünü olan,gerçekte olmayan saçma sapan şeyler olduğunu billip,bilinçaltına kodlamalısın.Tam bu duruma girecekken,onlara sen gerçek değilsin deyip onların buharlaştığını, yok olduğunu hisset o enerjinin. Gidin bir kahve,parfüm, güzül kokulu bir şey kokla.Reçel,bal,pasta,... sevdiğin bir tadı tat... Güzel bir dokuya dokun. Meditasyon müzikleri dinle. Güzel resimlere bak. An ' da kal ve de işte tüm gerçekler bunlar. Tüm duyularımla hissettiklerim gerçekler. Onların verdiği huzur gerçek, gerisi birer hiç. Zamanla alışacaksın(ız). An'dan mucizeler akmaya başladığını farkedeceksin(iz)

Kizlar maddi olarak paraya ihtiyacım olduğunda nasıl bir olimlama yapmam gerekiyor mesela?

Evrenin bolluk anlayışı sadece para değildir. Paranın sadece bir araç,bir yol olduğunu bilmelisiniz öncelikle. İhtyacınız neyse onun giderilmiş olduğunu düşünmelisiniz,yaşamalısınız önceden. Nasıl hissedersiniz,nasıl planlar yaparsınız? Ama bunun gerçekleşme şeklinin milyonlarca yolu vardır, tahmin bile edemezsiniz. Nasıl olur bilmiyorum ama her zamanki gibi işlerim yoluna girer ve ben yine huzurlu, mutlu olurum ... konusunda demelisiniz.

Paradan bahsetmişken para sadece bir unsurdur bir araçtır isteklerinize giden yolda. Bizler sadece neyi nasıl yaşamak istediğimizi odaklanmalıyız.Hayatımıza o deneyimi katmayı seçmeliyiz, kendimizi o deneyimi yaşarken nasıl hissederiz,başkaları neler der; onları duymalıyız. Mesela çok istediğiniz bir ev,villa var. O evi dizayn ederken düşünün kendinizi.Hangi ürünleri alırdınız mesela,hangi mağazadan? Mesela eviniz için sizi yönlendiren birisiyle konuştuğunuzu düşünün, size desin ki şu an en çok tercih edilip memnun duyulanlar bunlar, size konforlu ve keyifli bir yaşam sunacak.. filan desin. O kişinin sizi aradığını ya da mesaj attığını görün.Malzemeler hazır bugün size uygunsa yerleştirilecek desin, sesinizi duyun tabiki bekliyorum saat şunda...Malzemeler geldiğinde o konforu hissedin, telefon açın önerinize teşekkür ederim tahminimin ötesinde deyin.Ve bunun gibi pek çok şey ekleyebilirsiniz. Çok keyifli bir oyun haline gelecek zamanla. Ego doyumu ciddi ciddi yaşayacak ve nerden beni bulurlara girmeyecek, gerçek deneyiminiz sanacak ve çekimler o vakit devreye girecek

Çok teşekkür ederim bu güzel cevaplar için. Kesinlikle bu tarz hoşlanmadıgımız bir şeye ya da çıbanımıza iltifat edip güzel sözler söylemek, teşekkürler etmek aklıma gelmezdi. Resmen kandırıcam onu ama gerçi kandırılmayı hak ediyor.

Aslında iltifatlar çıbana ya da kişiye değil. İltifatlarımız yargıda bulunmamıza neden olan asıl enerjiye. Bu enerji bize çıbanı,hastalığı,kişileri de kısır döngü gibi hayatımıza sokup durur. Bunları ben kendim çektip diyerek geri göndermeyi de bilmeliyiz

Ay az kala çıbanıma iltifatlar yagdıracaktım hemen iltifatlarımın yönünü degiştiriyorum. Ay çok teşekkürler ya buradaki herkese. Bu tarz yeni şeyler ögrenmeyi, denemeyi çok seviyorum. Bekle beni kötü enerjiler geliyorum inşallah

Iyi akşamlar güzeller . Bu hafta benim yaptigim olumlama katilmak isteyen olursa paylasirim her gün

Kendimi Seviyorum. Kendime Güveniyorum . Ben Değerliyim. Ben Yeterliyim.
O kadar şanslıyım ki kısmetler hep ayağıma gelir.
öyledir Amin
( son cümleyi HayallerimGercekOldu ekledi )
Şifa olsun Günde iki kere 7 tekrar okuyalım

Gunaydiiiiiin
Bu haftanın Olumlaması

Kendimi Seviyorum. Kendime Güveniyorum . Ben Değerliyim. Ben Yeterliyim.
O kadar şanslıyım ki kısmetler hep ayağıma gelir.

öyledir Amin

NOT : Gün içinde ve akşam olmak üzere 7 kere okuyoruz şifa olsun hepimize

( Meditasyon ve nefes egzersizi ile desteklemeyi unutmayalım)
Akliniza takilan sorulari da soralim. Sessiz okuyucu olmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…