Düşünce gücüne dair birşey yaşamadım aslında. Ama yine de bazen gelecekte olabilecek bir dilegim ile ilgili içime öyle bir umut doguyor ki bu umudu istesem de yok edemiyorum. Mesela gelecekte güzel bir hayat ile ilgili öyle bir umut doguyor ki içime hayatım kötü olsa bile hep diyorum güzel olacak, bunlar geçecek falan gibisinden. Haliyle bu umutlarımı gerçekleştirecek bir olay yaşamayınca yoruluyorum. Bu umutlar bile boguyor haliyle. Acaba benim gibi yaşayanlar var mıdır? Bunun düşünce gücüyle bir ilgisi var mıdır bilemiyorum ama işte...
Burda biraz okudum da hep olumlama yapmışım ama yanlış şekilde ilerlemişim. Mistik şeyler, düşünce gücü falan hep ilgimi çekerdi, okurdum bu tarz şeylerden aşırı zevk alırdım. Ama bu düşünce olumlamasını hiç görmemiştim daha önce. Hemen az önce başladımSorma bu tarz şeyleri bende yaşıyorum. Her ne kadar olumlama yapsam da galiba tam beceremiyorum orda kalamıyorum biraz negatifte hep öyle olacakmış gibi geliyor
Ceyl_an canim bende pozitif yasama sifirdan baslayanlardanim.Yasam tarzi oldu.
Çoook eski sayfaları okuyayım dedim ve karşıma bu mesaj çıktı. Bende müzik dinlediğimde çok aklıma takılmaya başlamıştı bu durum. Eşlik ettiğimiz şarkılar aşk acısından vs bahsediyorsa ee olumsuzu çekmiş oluyoruz her ne kadar şarkı da olsa sonuçta söylüyoruz veya beynimizden geçiyor. Fakat benim kardeşim aşırı derecede müzik dinlemeyi sevdiğinden evimizde neredeyse 7 24 müzik kanalları açık veya telefonundan dinler duyulur çünkü yüksek sesle dinler. Ona da kızamıuorum seviyor napim. E şarkıların çoğunun da hareketli bile olsa acı aşk acısı kayıp vs içerdiğini düşünürsek neredeyse pozitif şarkı da yok gibi bir şeyen iyisi bazı demet akalın şarkıları galiba
Kızlar birşeyy sormak istiyorum. Böyle bir durum yok ama öisalen soruyorum. Diyelim ki hiç geçmeyen bir çıban var vucudumda. Olumlama yapmak istiyorum ve yaparken
"saglıklıyım, çıbanım yok oldu" diye mi yoksa "çıbanımın hızlıca vucudumdan gitmesini diliyorum, çok teşekkür ediyorum" gibisinden mi olmalı?
Sorma bu tarz şeyleri bende yaşıyorum. Her ne kadar olumlama yapsam da galiba tam beceremiyorum orda kalamıyorum biraz negatifte hep öyle olacakmış gibi geliyor
Kizlar maddi olarak paraya ihtiyacım olduğunda nasıl bir olimlama yapmam gerekiyor mesela?
Çok teşekkür ederim bu güzel cevaplar için. Kesinlikle bu tarz hoşlanmadıgımız bir şeye ya da çıbanımıza iltifat edip güzel sözler söylemek, teşekkürler etmek aklıma gelmezdi. Resmen kandırıcam onuHoşgeldiniz, öncelikle istenmeyen,beklenilmeyen her şeyin mutlaka altında negatif bir sebep,enerji vardır. Bu enerjiye seni seviyorum,özür dilerim,beni affet, teşekkür ederim diyerek hoponopono yapabilirsiniz. Amaç o negatif enerjiyi alanızdan çıkarmak. Bu alandan çıkınca o çıban tamamen kaybolacak. Mesela geçen gün bir arkadaşımın bir yerinde sivilce çıktı, ama çok rahatsız oluyor.Sanırım o durumun etkisine girdim ki bende de aynı yerde çıktıVeee hemen bu bana ait değil,bu enerjiyi sahibine yani kaynağına gönderiyorum dedim; üzerinde durup enerjiyi katılaştırmadım aaa ben de de oldu, çok can sıkıcı,gıcık filan demedim yani. Çok şükür mucizevi gibi kayboldu gitti kısa sürede. Tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim bu güzel cevaplar için. Kesinlikle bu tarz hoşlanmadıgımız bir şeye ya da çıbanımıza iltifat edip güzel sözler söylemek, teşekkürler etmek aklıma gelmezdi. Resmen kandırıcam onuama gerçi kandırılmayı hak ediyor.
Ay az kala çıbanıma iltifatlar yagdıracaktımAslında iltifatlar çıbana ya da kişiye değil. İltifatlarımız yargıda bulunmamıza neden olan asıl enerjiye. Bu enerji bize çıbanı,hastalığı,kişileri de kısır döngü gibi hayatımıza sokup durur. Bunları ben kendim çektip diyerek geri göndermeyi de bilmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?