ay evet bendee kendimi bi eksik hissettimpofu supersin kuzummmm :))) ne guzel basladik oylee yeni yilaa :) hepsini detayli bir sekilde okuycam kitabim bitsin ordan bende paylasimlar yapicam dun gece yariladim bende bu gece basliyorum yeni olumlamama hatta bi kac gun yapmayinca kendimi eksik hissettim ilginc bir sekilde hep esmalarimi cektim ama, iyi yillar bitanem bu arada seninle konusamadik kutlayamadim iyi yillarimiz olsun bu sene super olucak :)
kızlar bunu yapmanızı tavsiye ediyorum çok ilginç bi deneyim yaşadım az önceÇakralar dengesizleştiği zaman pek çok belirti ile anlayabiliriz. En basit yöntem sarkaç kullanımı. Sarkaç çakranın olduğu noktadan 10 -15 santim uzakta tutulur ve beklenir. Sarkaç dönmeye başlar. erkelerde kök çakra saat yönünde kadınlarda saat tersi yönde döner. Sarkaç eğer cinsiyete ve çakraya uygun dönüş yönünde değilse dengesi bozulmuş demektir.
çakra dönüş yönleri
kadın
kök çakra saat tersi yönde
sakral çakra saat yönünde
mide çakrası saat tersi yönde
kalp çakrası saat yönünde
boğaz .akrası saat tersi yönde
3. göz çakrasısaat yönünde
tepe çakra saat tersi yönde
kök çakra
sakral çakra saat tersi yönde
mide çakrası saat yönünde
kalp çakrası saat tersi yönde
boğaz .akrası saat yönünde
3. göz çakrası saat tersi yönde
tepe çakra saat yönünde
alıntıdır
hahahapofu dur kiz yetisemedim okuyup hepsini not almam lazim =))) bilgi bombardimani yasiyorum :)
99 adet esma-ül hüsna ve bütün bunların toplamın içinde barındıran ALLAH ismi karşımıza çıkar. Bu çakrayı açmanın en garantili yolu nefsin girişini bu çakradan kesmek ve temizlemek için eski tasavvuf ehlinin yaptığı gibi alını ve kalbi düşünerek Allah zikrini çekmektir. Burada o kadar büyük bir pozitif enerji döngüsü oluşur ki negatif enerji titresimlerinin burada barınabilmesi olanaksızdır. “La ilahe illallah” dediğinizde bir nefsinizin giriş kısmına yani ajna çakraya dokunursunuz o temizlenir sonra kalp çakraya dokunursunuz daha önce bu çakra kapısından girip oraya yerleşmiş olan düşük frekanslı nefsinizin yuvalandığı düşük frekanslı enerjileri temizlemeye başlarsınız.
(anlatılmak istenen Ya Allah zikri bütün çakraları dengelemek veya temizlemek için kullanılıyor ve ek olarak aşağıdakileri de daha önceden paylaşmıştım size..)
işinize yarayabileceğini düşünüyorum.
1- KÖK ÇAKRASI - ya rabbi
2- SAKRAL ÇAKRASI - ya kadimu
3- SOLAR ÇAKRASI - ya halıku
4- KALP ÇAKRASI - ya rahim ya kerim
5- BOĞAZ ÇAKRASI - ya musahharas semevati vel ardı ve -ma fihima
6- ÜÇÜNCÜ GÖZ ÇAKRASI - ya alimu
7- TAÇ ÇAKRASI - ya muhyi
alıntıdır
ayrıca eklemem gerekirse:
ilk önce çakra dengeleme /temizlemeye kalp çakranızdan başlayın
malum herşey zaten orda başlıyor ve bitiyor..
daha sonra kök çakrası ve devamı normal sıra ile yani en son tepe çakrası
ben bu akşam kalp çakramın dengelenmesi ve temizlenmesi için başlayacağım
pofu konun guzel zamanim oldugunda hepsine bakmak isterim ama suan direk bu mesajinla basladim ve bir sorum olacakti.
Bunlari okurken ya da icimden soylerken gozlerimde asiri yasarma oluyor ve surekli esniyorum. Bu konuda bir bilgin var mi canim.
:) neyi anlamadın mesela?Ya ben hiç bişi anlamadım ki çakra falan
tşk ederim tatlım :)
var canım
üzerinde aşırı bi negatif enerji var senin (hani nazar dediğimiz şey)
istersen şöyle yap;o negatif enerjiyi üzerinden uzaklaştırmak için açık havada dua oku sonra esmalara geçip dengeleme yap daha mantıklı olur
böylece pozitif enerji ile dolmuş negatif enerjiden tamamen arınmış olursun
bir de tüm çakralar için mi çalışmayı planlıyorsun yoksa sorunlu bölgelerin için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?