Günaydınn fıstığımmm.. Ben maşallah diyelim kuzum iyiyim. Olumlamalar çok iyi etki etti. Birde kenzülarş okuyorum arada oda çok iyi geldi. Yeni olumlamara hazırım:)Günaydinn kizlar :) havaaaa en sevdigimden heryer bembeyaz :) şükredicek bir suru guzellige uyandik yine,2015 hem ogretici hemde guzel bir yil oldu benim icin hele son evresinde gercekten kendimi buldum diyebildim bunun icin bile allaha binlerce kez sukrediyorum :) D dilbaz dedigini yapicam bir kagida yazip yirtip hepsinden kurtulucam :) veeeee 2016 biliyorum cok guzelsin, ve herseyin en guzelini bize getiriceksin sinyallerini simdiden vermeye basladin bile :) bastapofu olmak uzere bakis acimi degistirdiginiz icin hepinize binlerce kez tesekkur ederimm:) Grey_ im buttrfly LaraPars D dilbaz summit34 The Black ve unuttugum diğerleri bu yil bizim yilimiz olucak :) hepimiz birbirmize birseyler ogretmeye devam edicez,sukurler olsun buna sebeb olan butun nimetlere :) Grey_ im ayricaa olumlamamiz bitti yenisine basliycaz haberler ne durumda aklimdasin :))))
Çabuk kaptın bakıyorum.Uzağımda olan çok sevdiğim insanlar vardır. Hatta kocam hariç en sevdiklerim hep uzak şehirlerde. Onlar için hep uzaktaki yakınım derim. Sizler de öylesiniz.
A audrey_24 neşelendim mesajınla. Öğrenmek, bilmek, yenilenmek, gelişmek çok çok çok güzel. Çok mutlu olacağız çünkü biz buna layığız. Muazzam güzellikte bir sene bizleri bekliyor.
Olumlu olumsuz şeyleri nesneden oldu/olacak bilinince şirke düşme olabilir. Ne gelirse Allahtan. Sirke, tuz, kırmızı çamaşır yok uğur getirir, yok temizlik getirir diye düşünürsek yani şifayı bu nesnelerden beklemiş olursak Allah korusun şirk olur. Onun yerine fatiha süresi okuyalım kuzular, birden aklıma gönlüme geldi.Canım olumlama değil ama bir kaç öneride bulunayım, istersen bunları uygulayabilirsin. Tüm negatif enerjilerden kurtulmak için evindeki kırık çalışmayan kullanmadığın herşeyi atmalısın, bütün evi sirke damlatılmış su ile silip adaçayı tütsüsü yapmalısın. Bunları yaparkende bedenli, bedensiz bütün negatif enerjilerin gittiğini, yerine bolluk bereket, sevgi enerjisnin geldiğini hissedebilirsin. Birde ben birkaç gün önce yaptım ama bugünde yapabilirsin sen, cam bir bardağın içine 2 kaşık himalaya yada kaya tuzu koyup üzerine su doldur yatak odana koy. Tuz eriyip üste çıktıkça sendeki tüm negatif enerjilerde tuz gibi çıkıp gidecek:)
Bir de kızlar kök çakramızın rengi kırmızı olduğu için yılbaşında kırmızı giymek gerekiyorum. Batıl inanç diye baktığımız olayın aslı buymuş Çorap, elbise, iç çamaşırı ne olursa olsun üzerimizde kırmızı bir şey olması gerekiyormuş. Benden hatırlatması:))
Çabuk kaptın bakıyorum.
Olumlu olumsuz şeyleri nesneden oldu/olacak bilinince şirke düşme olabilir. Ne gelirse Allahtan. Sirke, tuz, kırmızı çamaşır yok uğur getirir, yok temizlik getirir diye düşünürsek yani şifayı bu nesnelerden beklemiş olursak Allah korusun şirk olur. Onun yerine fatiha süresi okuyalım kuzular, birden aklıma gönlüme geldi.
Dalga geçtiğimi nerden çıkardınız. Bende sirkeyi kullanırım devamlı. Bulaşık makinamda da çamaşır makinamda bile kullanırım. Yeşillikleri mutlaka en az 20 dakika sirkeli suda bekletirim.Çok şükür buradaki herkes herşeyin Allah'tan geldiğini biliyor ve buna tereddütsüz inanıyor, öyle olmasa olumlamalarımızı, imgelemelerimizi dualarla, esmalarla süslemeyiz zaten. Biz ne istiyorsak Allah'tan istiyoruz, yöntemimiz sizinkinden farklı diye şirke düşmüş olmayız.
Peygamber Efendimiz (sas) birkaç hadîs-i şeriflerinde sirke hakkında (üzüm veya elma ayrımı yapmadan) oldukça iltifatkâr ifadelerde bulunarak, sirkeye dikkatleri çekmiş ve; "Sirke ne güzel katıktır. Allahım! Sirkeyi bereketlendir. Çünkü sirke benden önceki peygamberlerin katığı idi. İçinde sirke bulunan ev fakirleşmez." buyurmuşlardır. Nitekim daha sonra gelişen İslâm tıbbına dev eserler veren başta İbn-i Sînâ olmak üzere, birçok ilim adamı sirkenin özelliklerinden bahsederler. Alıntı
Görüldüğü gibi Peygamber Efendimiz sizin dalga geçtiğiniz sirkeyi methetmiş ve evimizden eksik etmememiz gerektiğini söylemiştir. Sirke olan evin bereketli olacağını söylemiştir. Şimdi biz bu niyetle evimize sirke aldığımızda ve evimiz bereketlendiğinde yaşasın evimi sirke bereketlendirdi demeyiz, sirkenin aracı olduğu bunu yapanın Yüce Rabbim olduğunu biliriz.
Dalga geçtiğimi nerden çıkardınız. Bende sirkeyi kullanırım devamlı. Bulaşık makinamda da çamaşır makinamda bile kullanırım. Yeşillikleri mutlaka en az 20 dakika sirkeli suda bekletirim.
Yukardaki yazınızı tekrar okursanız, direkt nesnelere anlam yüklediğiniz bolluk ve bereketin Yaratıcıdan geldiği belirtmediğiniz anlaşılıyor. Son yazdığınız gibi düşünüp yapıyorsanız bir sıkıntı yok.
Kaldı ki herkesin Allah inancı da olmayabilir. Ben yargılamak ya da eleştirmek için değil, Allah inancı olanların yanlışa düşebileceğini düşünerek uyarmak için yazdım.
Üslubum biraz sert kaçmış olabilir. Kusura bakmayın. Evet tam net duygular ifade edilemiyor yazılanlardan, o konuda haklısınız.İşte insanları sadece bir sözüne yada bir davranışına göre değerlendirirsek bu yanılgıya düşeriz. Genel olarak mesajlarımı okuyanlar nasıl bir inanca sahip olduğumu bilirler. Biraz üslubunuzdan kaynaklı yanlış anlama oldu, yukarıdaki gibi düşünüyorsanız zaten sıkıntı yok demektir. Mutlu yıllar diliyorum:)
Üslubum biraz sert kaçmış olabilir. Kusura bakmayın. Evet tam net duygular ifade edilemiyor yazılanlardan, o konuda haklısınız.
Bir kaç yıldır hep düşündüğüm bir konudur. Millet olarak tevhit inancımız da sıkıntılar olabiliyor. Sizi yukarıdaki yazınızı okuyunca nedense fatiha süresini düşündüm hep. çoğu zaman direkt yaratıcıdan değil de aradaki aracılardan medet umar olduk. Örneğin nazar için bir çok kişi nazar boncuğu kullanır. Bilimsel olarak insanın gözünden çıkan olumsuz enerjiler ( haset içeren ya da çok beğeni içeren) bocuğa kaydığı, enerjinin dikkat dağıtıp bertaraf ettiği söyleniyor. Fakat ötü enerjiyi, nazarı bu boncuk çekiyor o zaman kişiyi boncuk korur diye düşünürsek, şirk oluyor. Arka planda herşeyin Allahtan olduğunu biliyoruz ama bakıyorsun, korusun diye nazar boncuğu, cevşen, şap gibi şeyler takılıyor. Bu korur deniliyor! Sonradan sanki Rab unutuluyor koruyan gözeten boncuk yada yazı yazılmış kağıt parçası olarak orta da kalıyor.
Bilmiyorum anlatabildim mi.
Çabuk kaptın bakıyorum.
Olumlu olumsuz şeyleri nesneden oldu/olacak bilinince şirke düşme olabilir. Ne gelirse Allahtan. Sirke, tuz, kırmızı çamaşır yok uğur getirir, yok temizlik getirir diye düşünürsek yani şifayı bu nesnelerden beklemiş olursak Allah korusun şirk olur. Onun yerine fatiha süresi okuyalım kuzular, birden aklıma gönlüme geldi.
Günaydinn kizlar :) havaaaa en sevdigimden heryer bembeyaz :) şükredicek bir suru guzellige uyandik yine,2015 hem ogretici hemde guzel bir yil oldu benim icin hele son evresinde gercekten kendimi buldum diyebildim bunun icin bile allaha binlerce kez sukrediyorum :) D dilbaz dedigini yapicam bir kagida yazip yirtip hepsinden kurtulucam :) veeeee 2016 biliyorum cok guzelsin, ve herseyin en guzelini bize getiriceksin sinyallerini simdiden vermeye basladin bile :) bastapofu olmak uzere bakis acimi degistirdiginiz icin hepinize binlerce kez tesekkur ederimm:) Grey_ im buttrfly LaraPars D dilbaz summit34 The Black ve unuttugum diğerleri bu yil bizim yilimiz olucak :) hepimiz birbirmize birseyler ogretmeye devam edicez,sukurler olsun buna sebeb olan butun nimetlere :) Grey_ im ayricaa olumlamamiz bitti yenisine basliycaz haberler ne durumda aklimdasin :))))
Aynen öyle. Amin.Canım ben seni çok iyi anlıyorum dediğinde de haklısın herkes çok bilinçli değil bu konularda, işte mübarek gün ve gecelerde türbelere gidip oradaki mübarek zatlardan istemek gibi, oysa insanların en yücesi olan Peygamber Efendimizin hürmetine der yine Yüce Allah'tan isteriz. Rabbim hepimize doğru yolu göstersin yaptığımız yanlış varsa da karşımıza çıkarıp o yolden çevirsin inşaallah.
Evet. Niyetim: Emr-i bil maruf ve nehy-i anil münkerTatlim topigimiz sevgi enerjisiyle,olumlulukla calisiyor.Buraya yazan pozitif düsünceli müslüman olmayan biri de olabilir hani en uctan dusunursek.Hele hele din zaten,cok hassas bir konudur...Ki bir insani kirmak incitmek kul hakki olur zaten dinimizde,cok dikkat etmek lazim soylediklerimize. Herkes kendine özgu yaptiklarini yapar tavsiye eder,gerisi bize kalmis Yapmak ya da yapmamak.Hepimiz akli basinda mantikli insanlariZ,cuzi irademizi kullaniyoruz.
Güzel ve doğru konuşmuş. Çok büyük haksızlığı olan bir iki hocam oldu üniversite de. Ne kadar affetsem de kalbim tam mutmain olmuyor. 50 kere affediyorum. Yine aklıma geliyor. Geleceğim ertelendi çünkü onların yüzüne. Rabbim yine yolumdan beni çevirmedi ama ben haksızlığı kaldıramadım uzun bir süre.
bağ kesme :) buyrun bakalım
Hahahahah yilbasi ozel :) bende evde kitap okuyorum hatta okudugum kitapta esmalardan bahsediyor paylasicam kizlar :)Evimi tutsuledim, beni uzen seyleri kagida yazip adacayi tutsusuyle yakicam ve 'doganin guzel iyilestirici enerjisiyle bu anilarimi iyilestir ve guzelleri olarak havaya karistrip bana yagdir allahim' diye dua edicem :) sonra da olumlamalarimi yazicam yilbasi ozel :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?