• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

off pofucum rüya dedin aklıma geldi bak. Bu gece çok korkunçlu rüya gördüm. hep kaçmaya çalıştım ve sonunda kendimi uyandırdım. Hemen Ayetel Kursi okudum. Tuvalete bile kalkamadım korkumdan o dereceydi yani.

Dua ettikten sonra tekrar dalmışım...gene kabus gördüm..etrafımda nıhaha nidaları atan insanlar vardı öyle bir rüyadı işte..
korkma
korkmadığın sürece bişy olmaz
sen korkarsan,korkundan faydalanırlar..korku diğer kanalları açıyor maalesef
kendini her zaman daha iyi ve cesur hisset
bilinçaltına bu komutu yolla
ona emir ver
KORKMUYORUM
KORKMUYORUM
sonra gevşe ve dualarını içten inanarak oku
hiç bişey olmaz inan bana

Astral seyahat i canim kucukken cok merak ederdim,gezmeye cok merakli oldugumdan : ) Ruhun bedenden cikip gezmesi diye biliyorum sadece o kadar.Ayy aklima yine o zamanlar abd ye gelmistim ruyamda,cok guzeldi.Ruyam gercek oldu : )))Lucid ruyayi sadece ismen biliyorum.Ayyy bir bilen hayirsever gelse bize bunlarla ilgili uygulamali anlatasa
astralı biliyorum
farkında olmadan yani bilinçsiz 3 kere yaptım :)
deneyimin var mı mrk ettim :D
lucid rüya da sanırım gerçek gibi olan rüyalar yani emin değilim
okumaya üşeniyorm:D
yapan vardır belki bi yerden çıkar

Kizz saka yapiyorumm :))) hazirladim bile Demistim ya sanada vakit bulamadim ama cizim yaptim cop adamlarim var :))
. Aynen bende oyleydim o yuzden su andaki aklinla ve dusuncelerinle okumak cok farkli,ztn oyle olmasa bu konuya hic girmezdik bile :)

En guzel kismi bu formun da herkesin bir ilgisi ve bilgisi var az cok,hic bilgisi olmayan insanlarla oturup konusmak var ya hele bagnazsa cahile laf anlatmak gibi ruhun yoruluyor,hele bir de kader saplantisi varsa herseyi kadere bagliyorsa,suc atiyorsa kadere tam bir kaos yani kacin ordan,o yuzden reel cevrem pek bilmez kuantumcu oldugumu : )))

astralı biliyorum
deneyimin var mı mrk ettim :KK70:
okumaya üşeniyorm:KK70:
Valla tatlim ruyamda bir ulkeye gittiysem o kadar gercekci oluyor ki hic unutamiyorum etkisinde kaliyorum astral olabilir : ))) .Rusya ve japonya ya da gitmistim ruyamda cok etkilenmistim ozellikle rusya dan,bakalim oraya gitmek var mi kaderde :)

astralı biliyorum
deneyimin var mı mrk ettim :KK70:
okumaya üşeniyorm:KK70:
Kız lucid olayında ne oluyor bşliyor musun rüyanı kontrol edebiliyorsun yani rüyada olduğunu biliyorsun. Mesela rüyanda ölürsen yani kendini bi yerden atarsan uyanırsın, ben bilinçsiz sürekli yapıyorum yani hiçbir şey yapmadan öğrendim . Rüyada olduğumu bilip ona göre rüyamı yönlendirebiliyorum ama çalışan insanlar var bunu yapmak için .

Astral seyahat i canim kucukken cok merak ederdim,gezmeye cok merakli oldugumdan : ) Ruhun bedenden cikip gezmesi diye biliyorum sadece o kadar.Ayy aklima yine o zamanlar abd ye gelmistim ruyamda,cok guzeldi.Ruyam gercek oldu : )))Lucid ruyayi sadece ismen biliyorum.Ayyy bir bilen hayirsever gelse bize bunlarla ilgili uygulamali anlatasa

Gerçekten Amerikada mısınız? ben şoookk
çocukken hayal ettiniz ve oldu öyle mi?

Anam cocukken ben de çiftligim olsun atım olsun isterdim. Hatta abartıp Hanım aga olmayı isterdim. Halen de istiyorum hehe

Kız lucid olayında ne oluyor bşliyor musun rüyanı kontrol edebiliyorsun yani rüyada olduğunu biliyorsun. Mesela rüyanda ölürsen yani kendini bi yerden atarsan uyanırsın, ben bilinçsiz sürekli yapıyorum yani hiçbir şey yapmadan öğrendim . Rüyada olduğumu bilip ona göre rüyamı yönlendirebiliyorum ama çalışan insanlar var bunu yapmak için .
Ruyamdan zorlaya uyanmaya calistigim oluyor biliyorum yani ruya oldugunu,bir keresinde surekli ruyamda orumcekler goruyordum,gece yatmadan once gorursuniz uleyn siz bu gece dedim.Bildiginkz ruyama girdiler ben de onlari ruyada oldugumu bilerek haklarindan geldim,bir daha da girmediler ruyama : )))

haaa rüya kontrolü ,onu da arada yapıyorum,hatta şuan rüyadayım uyan diyorum uyanyrm :D:D haha allahım nelere sahibiz böylee

Gerçekten Amerikada mısınız? ben şoookk
çocukken hayal ettiniz ve oldu öyle mi?

Anam cocukken ben de çiftligim olsun atım olsun isterdim. Hatta abartıp Hanım aga olmayı isterdim. Halen de istiyorum hehe

Himmm siz demek ki onceki yazilarimi okumadiniz : ))) bir ara surekli Los Angeles da oldugumk vurguluyordum;cunku burasi benim 1 yillik kuantum alanimdi,yani buraya gelmeden tam 1 yil onceden basladim calismaya.Olumlamalar,imajinasyonlar...Gezdim hep buralarda gokdelenlerde...Kizimla gorev yaptigimiz kucuk anadolu sehrinde gezerken kendimi amerika sokaklarinda gezerken hayal ederdim yasardim,esimle arabaya bindigimizde buyuk arabayla gezdigimizi amerika sokaklarindan gectimizi sanardim gop bulvarindan gecerken;simdi harika bir kocaman bir arabimiz var Hollywood sokaklarinda geziyoruz Beverly Hills te : )) Hala ruyada saniyorum o ayri mesele ::KK66:))) Ama kuantumla hepsi gercek,hersey mumkun :) tek engel bizizzzz,zihnimizdeko engeller

Himmm siz demek ki onceki yazilarimi okumadiniz : ))) bir ara surekli Los Angeles da oldugumk vurguluyordum;cunku burasi benim 1 yillik kuantum alanimdi,yani buraya gelmeden tam 1 yil onceden basladim calismaya.Olumlamalar,imajinasyonlar...Gezdim hep buralarda gokdelenlerde...Kizimla gorev yaptigimiz kucuk anadolu sehrinde gezerken kendimi amerika sokaklarinda gezerken hayal ederdim yasardim,esimle arabaya bindigimizde buyuk arabayla gezdigimizi amerika sokaklarindan gectimizi sanardim gop bulvarindan gecerken;simdi harika bir kocaman bir arabimiz var Hollywood sokaklarinda geziyoruz Beverly Hills te : )) Hala ruyada saniyorum o ayri mesele ::KK66:))) Ama kuantumla hepsi gercek,hersey mumkun :) tek engel bizizzzz,zihnimizdeko engeller

offf çok etkilendim. supersiniz süperrrr

offf çok etkilendim. supersiniz süperrrr
Sagol tatlim ama super olan ben degilim Rabbim, o kadar guzel bir ilahi duzeni var ki.Bu duzeni hic sasmiyor,kuantum yasasi ayni bir yer cekimi yasasi,diger tum fiziksel yasalar gibi.Bilincaltinla bilincini,kalbinle mantigini ayni seviyeye getirdigin zaman isteklerimiz gercek oluyor.Ama bunun icin oncelikle calismamiz gerekiyor ilk basta.Enerjiyi yakalamaya calisiyoruz sonra level atliyoruz kuantum sicramasi oluyor :)

bunun aynısından istiyoruummm ;)

Sagol tatlim ama super olan ben degilim Rabbim, o kadar guzel bir ilahi duzeni var ki.Bu duzeni hic sasmiyor,kuantum yasasi ayni bir yer cekimi yasasi,diger tum fiziksel yasalar gibi.Bilincaltinla bilincini,kalbinle mantigini ayni seviyeye getirdigin zaman isteklerimiz gercek oluyor.Ama bunun icin oncelikle calismamiz gerekiyor ilk basta.Enerjiyi yakalamaya calisiyoruz sonra level atliyoruz kuantum sicramasi oluyor :)
Yeni bir calisma yapiyorum kuantum dunyasinda,yeni bir amac :) Yuce Rabbim sizleri cikardi karsima,cunku level atlayabilmem o yuksek enerjiyi yakalayabilmem icin ihtiyacim var demek ki boyle ortama :) Birbirimize enerji yuklemesi yapiyoruz ozellikle dualarla evrende kuantlar olusturuyoruZ hep birlikte :)

Allah daim etsin. Ne güzel.

Bu yıl benim yılım olacak. İstediklerimin gerçekleştigi bir yıl olacak. Bu kesin.

Merak etmeyin kizlar,endiselenmeyin kuantumda kim oldugunuz nerde oldugunuz hic onemli degil; yeterki olacagindan emin olun,nasil sorusunu aklinizdan cikarin uygulamalari dogru yapin.Isteginiz Allahin izniyle sizin olacak,ama iste isteginizi oyle yasamalisinizki imajinasyonla su hissi yakalamaniz lazim ,olmazsa olmazsin ben zaten o harika seyi yasadim,yasiyorum da.O kadar inandirici olmali imajinasyonunuz.

Anammmmm onu bende yapiyorumm :KK57: ruyada oldugumunda farkinda oluyorum hemde ama o ruyanin hangi evresinde oldugunla alakali degil mi acaba derin uykudayken yaptigimizi sanmiyorum :/

Bende niye boyle özellikler yok yahu. Bi forumda okumuştum bi iki ay öne bu rüya kontrolünü o zamanda baya ilgimi çekti bende niye olmuyo demiştim.

Ama inanıyorum bu yıl benimde yılım olucak. Ve arkadaşlar 3 aydır istediğim şeylerden bitanesi yarın gerçekleşecek insallah. Ve ben haftaya olcak diye düşünürken bugün öğrendim ki yarın dileğime kavusucam. bi hafta önce yani.

Bi isteğim daha var inşallah ona da kavusucam. Inanıyorum hep inandım bir gün benim o isteğimde yani basimda olcak

Bende niye boyle özellikler yok yahu. Bi forumda okumuştum bi iki ay öne bu rüya kontrolünü o zamanda baya ilgimi çekti bende niye olmuyo demiştim.

Ama inanıyorum bu yıl benimde yılım olucak. Ve arkadaşlar 3 aydır istediğim şeylerden bitanesi yarın gerçekleşecek insallah. Ve ben haftaya olcak diye düşünürken bugün öğrendim ki yarın dileğime kavusucam. bi hafta önce yani.

Bi isteğim daha var inşallah ona da kavusucam. Inanıyorum hep inandım bir gün benim o isteğimde yani basimda olcak
Ne guzel haberler boylee bunlar :) insallh bizim dileklerimizde hayirlisiyla gerceklesir cokk coook sevindim senin adina :) bak bunlar bile gelisme bitanem bunu dusunup dahada baglan hayallerine ben bgn kizlar bir kolaj yapmisim yok boyle bisey pofu pofu sana yolladim ya sonra yine biseyler ekledim ama kalbim pir pir atti resmen yaparken :)) tamamladim bitti telefonumda bakiyorum onaa en kisa zamanda cikarticam insallah :)

Back
X