• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Dışarısı çok guzel bugün. Yaşam kaynagımız " Güneş" pırıl pırıl sıcacık her tarafı ısıtıyor...bizim için...dingin bir hava var....bugün mutlaka dışarı çıkın. ufakta olsa bir yürüyüş yapın...enerjisini içinize vakumlayın...iliklerinize kadar hissedin vuhuuuu

Ben şimdi dogaya gidiyorum...ormana...yürüyüş yapıcaz...saglıcakla kalın kızlar hepinizi seviYorummmm

Sabah sabah herkeste muhteşem enerji:KK49:bende şimdi kahvemi içip olumlama yapıyorum . Bugün sunumuma ve sınavıma çalışcam. Yani benim için çok pazar günü gibi değil ama üzülmüyorum yine de her şeyy çokkk güzel. Valla içim kıpır kıpır.:KK71:

Konu pozitif enerji saçıyor resmen. Harika! :)

buyur katıl sende :) herkese yerimiz mevcut

Sabah sabah herkeste muhteşem enerji:KK49:bende şimdi kahvemi içip olumlama yapıyorum . Bugün sunumuma ve sınavıma çalışcam. Yani benim için çok pazar günü gibi değil ama üzülmüyorum yine de her şeyy çokkk güzel. Valla içim kıpır kıpır.:KK71:

herşey mükemmelllllll :) sağlıklı ve hayat doluyuzz
her ne kadar kar yağmasada :D

kızlar izlediğim dizinin müziği :) çok hoşuma gidiyorrr süper bi enerjisi var

olmak istediğim yer..işte tam da burası :)

Eklentiler

• IMG_4335.webp
    IMG_4335.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 151
Harikasinizzzz kizlar,burda gune yeni basliyoruz.Bir bakayim dedim;iyiki de bakmisim enerjim tavan yapti : ))) Coskuyla,enerjiyle calisan bir grubumuz var masallahhh; hayallerimizi besleyen,ihtiyacimiz olan seyler de bunlar zaten.Mutlu keyifli,gelecek icin harika kuantlarin,olusumlarin evrende gerceklestigi muhtesem bir gun diliyorum.Canlar gelecek "an" da; anın tadini cikartin

kızlar supersınız bgn enerjınızı dusurmıyım dıye yazamadım,

midem rahatsız benım gastrıt var birde tembel bagırsak bu sabah halsız uyandım yıgenımde cok ısrar ettı kıyamadım onu gezmeye goturdum ama cok fena oldum yolda gelırken :(

ıyım bıseyım yok,mıdem saglıklı,vucudum saglıklı dıye durmadan soyledım kendıme uyudum sımdı kalktım daha ıyım cok sukur

kızlar supersınız bgn enerjınızı dusurmıyım dıye yazamadım,

midem rahatsız benım gastrıt var birde tembel bagırsak bu sabah halsız uyandım yıgenımde cok ısrar ettı kıyamadım onu gezmeye goturdum ama cok fena oldum yolda gelırken :KK43:

ıyım bıseyım yok,mıdem saglıklı,vucudum saglıklı dıye durmadan soyledım kendıme uyudum sımdı kalktım daha ıyım cok sukur
geçmiş olsun kuzum
hep stresten o
dikkat et

kızlar bilinçaltının gücü adlı kitabın bazı kısımlarının altını çizmiştim onları defterime kalıcı olarak dursun diye özet çıkartıyorum...henüz bitmedi..bittiği zaman sizinle de paylaşacağım

Back
X