• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Ben de Okan Bayülgen de gördüm Bi kaç defa bu kadını,konuştukça dalga geçiyordu,E ona rağmen niye her defasında memişlerini açıp,cart pembe rujunu sürüp geliyor ki diye düşünmüştüm,şimdi de kitaplarım daha iyi rehber bence,zaten bu hatun da kitaplardan derlemeleriyle konuşuyor sanki
Video yu simdi izleme firsati buldum da ne kadar da hakli birinden gordugumuz davranis sekli aldatilmalar da dahil hep bizden,bilincaltimizdan kaynaklaniyor.Kk derdim var a girdim,sirf cumlelerden kisilik yorumu yapmak icin;her defasinda dedim bildigin olaylari kendine cekiyor : ))) Sevmedigi bir kisi var mesela o kisiyi oyle guclendirip eterik bag kuruyor ki daha beter olayi kendine cekiyor.Ahh bir de farkinda olsalar,ama o kadar da sabitler ve emindirler ki inanmazlar boyle olduguna : ))

Şu bdv ye girip de yazacak derdim olmadı ya,ortalığı karıştırandım,ona yanarım deeermişiiiimmm
Çooookkkk şükür,ben Allah'ın şanslı kuluyum,bana bişey olmassssss
Allah yardım etsin oradakilere,ıslah etsin,aydınlığa kavuştursun inşallah
Benden uzaaakkkk Allah'a yakın olsunlar

Şu bdv ye girip de yazacak derdim olmadı ya,ortalığı karıştırandım,ona yanarım deeermişiiiimmm
Hemen olumlamani da yapiyon nazar kisiler gibi : ))) Cok şükür her günümüze,her anımiza.Şükredelim ki hayatimiza daha cok sükredecek sey cekelim.Sikayetle ancak paratoner gibi beterlerini cekeriz sonra niye hep beni bulur,niye hep bana deriz.

Tesekkur ederim canim amin hepimizin daim olsun tutkulari.Tutku insani hayata baglar,gereksiz seylerle ugrasip seni dünya mesgalesinde bogmaz.Benim tutkumda azim vardir hirs yoktur,illa olacak olmazsa oleyim biteyim yoktur.Imajinasyonlarla beslesdigim icin hem enejisi artar,devamlilik olur hem de ki bu en onemlisi bunu yasamis oldugum icin o aradaki hirs bagi gider guven gelir;olmasa da olur ben zaten hayalimde yasiyorum rahatligi.Kimse benim kadar isteyemez'in nedeni bol imajinasyon,1 yil surse bile bu olmaz ya hic dememem;aradan insan ve nasil olur faktorunu cikartmam,bir tek ona kilitlenmem ve bildigin uzerine enerji mesaisi yapmam canim :)
Verdiğin bilgilerden dolayı teşekkür ederim. Maşaallah konsantrasyon süper, dikkat dağınıklığın yok.

Kusura bakmazsan bir şey soracam. Bende hep sorularla yol alıyorum, farkındayım.:110:
Yakın çevrende alçak gönüllülük ve samimiyet konusunda sıkıntı oluyor mu?
Bir iki iş arkadaşım bu şekil ortada dolanıyor. Güçlüyüm, süperim, çok başarılıyım şeklinde yani. Bana samimi gelmiyor. Sanki insanları küçümsüyor gibi. Eşimin ailesinde de var. Sahip oldukları fazla bir şey yokken. sadece kendi yaptıklarını ve aldıklarını beğeniyorlar.
Bahsettiğim iş arkadaşların etrafındakilerde hep çıkar ilişkisi var şeklinde geliyor bana. İroni olansa, istediklerininde yolunda gidiyor olması.
Hemen olumlamani da yapiyon nazar kisiler gibi : ))) Cok şükür her günümüze,her anımiza.Şükredelim ki hayatimiza daha cok sükredecek sey cekelim.Sikayetle ancak paratoner gibi beterlerini cekeriz sonra niye hep beni bulur,niye hep bana deriz.
Konsantrasyon eksik olursa, ibadetler de yarım kalıyor, insanın kafası dağınıksa evi yaşantısı da dağınık oluyor. Şikayet ve paratoner konusunda haklısın. Ama bdv nin bir güzel yanı da şükredilecek çok şeyinde farkına varılması. :21:

slm kızlar
nasılsınız?
bi kaç gündür giremiyorum
buttrfly buttrfly buralardayım cnm
güzel haberler var ne ala @will_done çok sevindim adına..darısı hepimize :)
benimde olumlamam için son gece ve 1 sabahım kaldı
iyiyim..hiç olmazsa iyi olmak güzel geliyor
canım merhaba ben bu topikte yeniyim nişanlım askerde şuanda ve gelince evililik düşünüyoruz sıkıntısız ve sorunsuz bi şekilde. birde bir türlü geçemediğim dersim var aöf de okuyorum lütfen bana yardımcı olur musun hangi esma ve nasıl bir niyet nasıl bir olumlama yapmalıyım çok rica ediyorum senden. niyetlerinin gerçekleşmesi dileği ile :21:

canım merhaba ben bu topikte yeniyim nişanlım askerde şuanda ve gelince evililik düşünüyoruz sıkıntısız ve sorunsuz bi şekilde. birde bir türlü geçemediğim dersim var aöf de okuyorum lütfen bana yardımcı olur musun hangi esma ve nasıl bir niyet nasıl bir olumlama yapmalıyım çok rica ediyorum senden. niyetlerinin gerçekleşmesi dileği ile :21:
Bir blogtan aldım. Sahibi de yaında yazar diye düşünüyorum.

Hayat karmaşık değil.
  1. Siz ve evren yalnızsınız. Evren sizin lambadaki cininiz ve söyleyeceklerinizi yapmak için, karar vermenizi bekliyor.
  2. Hayatı zorlarsanız, o da sizi zorlar.
  3. Olmasını istediğiniz bir şey varsa, oldu sayın.
  4. ‘Ye kürküm ye’, ‘Para parayı çeker’, ‘Ne ekersen onu biçersin’, lafları boşuna söylenmemiştir. Evrende her zaman benzer benzeri çeker. Mutlu hissediyorsanız, daha fazla mutluluğu; mutsuz hissediyorsanız, daha fazla mutsuzluğu çekersiniz.
  5. Yoksul olduğunuzu düşünüyorsanız, hiçbir zaman zengin olamayacaksınız demektir.
  6. Mutlu olmak istiyorsanız, şu an çok mutlu olduğunuzu hissedin. Öyle değilse bile.
  7. Para istiyorsanız, çok paranız olduğunu düşünün, kendinizi çok zengin hissedin ve bu kadar çok parayla yapacaklarınızı planlayın.
  8. Hislerinizi ve düşüncelerinizi kontrol etmeyi öğrenin. Hisleriniz sizi değil, siz hislerinizi kontrol edin. Mutsuz hissetmeye başladığınız an, fark edin ve hemen güzel bir şeye yöneltin düşüncelerinizi ve tekrar iyi hissedin.
  9. Siz hayatınızın merkezindeki mıknatıssınız, bunu hiç unutmayın. Benzerlerini çeken bir mıknatıs. Hayatınızda, olmasını istediğiniz şeylere benzer durumlar yaratın.
  10. Olmak istediğiniz kimliğe bürünün. Unutmayın, evren sizin o an gerçekten öyle mi olduğunuzu yoksa öyleymiş gibi mi yaptığınızı bilmez. Evren sizin o an yaydığınız enerjiyi bilir ve benzer enerji alanlarını size getirir.
  11. Kocaman bir ev istiyorsanız mesela, kendinizi o evin içinde hayal edebilmelisiniz.
  12. İmgeleme yeteneğinizi geliştirin. İstediğiniz durum olmuş gibi düşünüp, sonrasında yaptıklarınızı imgeleyin.
  13. Tüm bu yazılanların gerçek olduğuna inanın. İnanın ya da inanmayın, evren size şu an inandığınızı verecek. Hadi canım olur mu öyle şey diyorsanız, evren size olmaz diyecektir.
  14. Olmasını istediğiniz şeyi gelecekte olacakmış gibi hayal etmeyin. Şu an olmuş gibi hayal edin. Siz sonrasına bakın. -ecek / -acak ekiyle oluşturulan düşüncelerin geri dönüşü sürekli geleceğe aktarılır, bunu bilin.
  15. Hastaysanız ve iyileşmek istiyorsanız, iyileşeceğim demeyin, iyileşmek için de uğraşmayın. Sağlıklı olduğunuzu düşünün, söyleyin, sürekli ne kadar sağlıklı olduğunuzu söyleyin.
  16. Varlığınızı paylaşın. Paylaşmak, evrene bolluk mesajı gönderir ve evren bollukla karşılık verir.
  17. Sahip olduğunuz şeyler için teşekkür edin, şükredin, şükran, memnuniyettir ve memnuniyet getirir.
  18. Unutmayın, geleceğiniz, şimdi hissettiklerinizin kusursuz bir yansımasıdır. Yolunuzun doğruluğunu anlamak için hislerinizden yararlanın. İyi hissediyorsanız, doğru yoldasınız demektir. Kötü hissediyorsanız, korkuyorsanız, endişeleriniz varsa, başka bir yöne yönelin.
  19. Çekim Yasasını öğrenin. Evrendeki her şeyin temelinde kuantum fiziği vardır. Kuantum fizikçilerinin sözlerini okuyup anlayın.
  20. Çekim Yasası siz bilseniz de bilmeseniz de, uygulasanız da uygulamasanız da, inansanız da inanmasanız da çalışıyor.
  21. Bundan sonra ne olacağına siz karar verin.
  22. Hiçbir şeyin hemen başarılamayacağı gerçek ama hislerinizi kontrol etmeyi öğrenip, imgeleme yeteneğinizi geliştirdiğinizde hayatınızı değiştireceksiniz, bunu bilin.
  23. Bu yazıyı buraya kadar okuduysanız, hayatınız değişti bilin.
SAYGILAR! BİR DOST
Alıntı

ALINTI

"Her şey için Sır, Çekim Yasası’dır. The Secret, The Secret Günlük Öğretiler, The Power isimli kitaplar, bestseller listesine girdiği için okunması gereken kitaplar değildir. Bu kitaplar hazinedir. Bu kitaplarda hayatınızı değiştirebileciğiniz Çekim Yasası sırları açık ve yalın bir şekilde, günlük hayatınızda uygulayabileceğiniz egzersizlerle anlatılmıştır. Bu mucize kitaplar, güzel yazmış ama ha deyip, rafa kaldıracağınız kitaplar hiç değillerdir. Onları anlarsanız, hayatınıza uygulamayı başarırsanız, hayatınızı nasıl isterseniz öyle yaşarsınız. Bu mucize kitaplar -ın anlatmaya çalıştığı mantığı anlamaya çalışalım ve Çekim Yasası bizim için çalışmaya başlasın.
Hayatınızdan sıkıldıysanız, mutsuz hissediyorsanız, hiç bir şeyin yolunda gitmediğini düşünüyorsanız, işinizden memnun değilseniz, monotonluktan bıktıysanız, sağlıksız olduğunuzu düşünüyorsanız, hastaysanız ve iyileşmeye çalışıyorsanız, istediğiniz bir şeyi başaramıyor fakat başarmak için çabalıyorsanız; her şey böyle olmaya devam edecek demektir.

Bu ne demek?

Mutlu olmak için verilen öğütler, atasözleri, büyük düşünürlerin sözleri; siz okuyup, vaay be adam ne güzel söylemiş demeniz için söylenmemiştir. Bu sözler altın anahtardır. Bunları doğru anlayın.

Bir örnek verelim:

Basit görünen ama anlamı kocaman sözümüz, küçük şeylerden mutlu olmayı bil. Bu sözden, insanların çıkardığı ders genellikle, yetinin, olur. Ama hayır, bu sözün anlatmaya çalıştığı şey asla yetşnmemiz gerektiği değildir. Bu sözün anlatmaya çalıştığı şey, mutlu olmaya küçük de olsa, bir yerden başlayındır. Zira küçük mutluluğunuz, arkadaş enerjileri de size getirerek, daha fazla mutlu olöanızı sağkayacak, daha fazla mutluluk daha fazla arkadaş mutluluk getirerek, daha da fazla mutlu olmanızı sağlayacaktır.

Burada önemli olan şey, bir kere başlarsanız, asla kötü, olumsuz duyguların sizi ele geçirmesine izin vermemelisiniz, aksi halde baştan başlarsınız. Kötü hissetiğiniz an, bilinçli iyi hissetmek için bir şeyler yapın. Hemen yapın.

Çevrenizde olan kötü şeylerden konuşmaktan kaçının, çünkü kötü durumları anlatmak kötü hissetmenize neden olur ve bu da artık bildiğiniz gibi mutsuzluğu getirir. Size kötü hissettiren insanlardan uzak durun.

Korkularınızdan bir an önce kurtulun, korkmak kötü hissettirir ve amacımız iyi hissedebilmek. Korkularınızın, sizlere anlatılan kötü olaylardan doğduğunun bilincine varın. Böyle olayları dinlemeyin, izlemeyin, anlatmayın. Korkularınız, korkuya özgü dalga boyunda enerji yayarak, korkacağınız şeyleri size getirir. Daha önceki korkularım ne olacak, onlar başıma gelecek mi diye düşünmeyin. Bu da bir korkudur. Hayatınızın akışını istediğiniz an değiştirebilirsiniz. Daha önve diye bir şey yoktur, şimdi vardır ve şimdi geleceği değiştirir unutmayın.

Kısacası; size kötü hissettiren her şeyden kaçının. Amacımız her zaman iyi hissetmek unutmayın. Şu anınızı değiştirin ve geleceğiniz değişsin.

Deneyin, Sır İyi Hissetmekte
Hemen şimdi denemeye başlayın. Sizi mutlu hissettirecek bir şey yapım ve sonucunu görün, daha fazla.mutluluk için denemeye devam edin. Mutluluğu sürekli kılmak, iyi hissetmekte gizlidir, bunu hiç unutmayın.

Ve lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın. Paylaşılan her şey çoğalır. Mutluluğunuzu benimle paylaşın. Hikayenizi yazın. İletişim formunu kullanarak göndereceğiniz yazılarınızı, burada yayınlayıp, daha fazla insana ulaşalım.

Mutluluk paylaşıldıkça çoğalır, sözünün anlamını düşünün.

Hepinizle daha mutlu günlerde buluşacağız, sonraki yazımız, sağlık için Sır Nedir?

Yazmamı istediğiniz konular için, sayfanın altındaki yorum kısmından yorum bırakabilir veya iletişim formunu kullanarak direkt bana gönderebilirsiniz.

Hoşaçakalın, mutlu kalın…"

Hayat karmaşık değil.
  1. Siz ve evren yalnızsınız. Evren sizin lambadaki cininiz ve söyleyeceklerinizi yapmak için, karar vermenizi bekliyor.
  4. ‘Ye kürküm ye’, ‘Para parayı çeker’, ‘Ne ekersen onu biçersin’, lafları boşuna söylenmemiştir. Evrende her zaman benzer benzeri çeker. Mutlu hissediyorsanız, daha fazla mutluluğu; mutsuz hissediyorsanız, daha fazla mutsuzluğu çekersiniz.
  5. Yoksul olduğunuzu düşünüyorsanız, hiçbir zaman zengin olamayacaksınız demektir.
  6. Mutlu olmak istiyorsanız, şu an çok mutlu olduğunuzu hissedin. Öyle değilse bile.
  7. Para istiyorsanız, çok paranız olduğunu düşünün, kendinizi çok zengin hissedin ve bu kadar çok parayla yapacaklarınızı planlayın.
  8. Hislerinizi ve düşüncelerinizi kontrol etmeyi öğrenin. Hisleriniz sizi değil, siz hislerinizi kontrol edin. Mutsuz hissetmeye başladığınız an, fark edin ve hemen güzel bir şeye yöneltin düşüncelerinizi ve tekrar iyi hissedin.
  9. Siz hayatınızın merkezindeki mıknatıssınız, bunu hiç unutmayın. Benzerlerini çeken bir mıknatıs. Hayatınızda, olmasını istediğiniz şeylere benzer durumlar yaratın.
  10. Olmak istediğiniz kimliğe bürünün. Unutmayın, evren sizin o an gerçekten öyle mi olduğunuzu yoksa öyleymiş gibi mi yaptığınızı bilmez. Evren sizin o an yaydığınız enerjiyi bilir ve benzer enerji alanlarını size getirir.
  11. Kocaman bir ev istiyorsanız mesela, kendinizi o evin içinde hayal edebilmelisiniz.
  12. İmgeleme yeteneğinizi geliştirin. İstediğiniz durum olmuş gibi düşünüp, sonrasında yaptıklarınızı imgeleyin.
  13. Tüm bu yazılanların gerçek olduğuna inanın. İnanın ya da inanmayın, evren size şu an inandığınızı verecek. Hadi canım olur mu öyle şey diyorsanız, evren size olmaz diyecektir.
  14. Olmasını istediğiniz şeyi gelecekte olacakmış gibi hayal etmeyin. Şu an olmuş gibi hayal edin. Siz sonrasına bakın. -ecek / -acak ekiyle oluşturulan düşüncelerin geri dönüşü sürekli geleceğe aktarılır, bunu bilin.
  15. Hastaysanız ve iyileşmek istiyorsanız, iyileşeceğim demeyin, iyileşmek için de uğraşmayın. Sağlıklı olduğunuzu düşünün, söyleyin, sürekli ne kadar sağlıklı olduğunuzu söyleyin.
  16. Varlığınızı paylaşın. Paylaşmak, evrene bolluk mesajı gönderir ve evren bollukla karşılık verir.
  17. Sahip olduğunuz şeyler için teşekkür edin, şükredin, şükran, memnuniyettir ve memnuniyet getirir.
  18. Unutmayın, geleceğiniz, şimdi hissettiklerinizin kusursuz bir yansımasıdır. Yolunuzun doğruluğunu anlamak için hislerinizden yararlanın. İyi hissediyorsanız, doğru yoldasınız demektir. Kötü hissediyorsanız, korkuyorsanız, endişeleriniz varsa, başka bir yöne yönelin.
  19. Çekim Yasasını öğrenin. Evrendeki her şeyin temelinde kuantum fiziği vardır. Kuantum fizikçilerinin sözlerini okuyup anlayın.
  20. Çekim Yasası siz bilseniz de bilmeseniz de, uygulasanız da uygulamasanız da, inansanız da inanmasanız da çalışıyor.
  22. Hiçbir şeyin hemen başarılamayacağı gerçek ama hislerinizi kontrol etmeyi öğrenip, imgeleme yeteneğinizi geliştirdiğinizde hayatınızı değiştireceksiniz, bunu bilin.
SAYGILAR! BİR DOST
Alıntı
http://www.terstenglob.com/wp-content/uploads/2015/10/2015-10-07-2B00.20.37.png
Aynennn oyle :) Inansak da inanmasak da bu böyle.Gelecek "an" da gizli.Sagol paylasim icin canim,cok kapsamli cok guzel

Gunaydinnnnnn kizlarrr :)) bgn bitti olumamam daha dogrusu sabah bitiyordu ama ben gece yatarken daha iyi hissediyorum kendimi,daha guzel hayal kuruyorum dualarimdan olumlamamdan sonra o yuzden aksama biraktim son olumlamamida :) hepinize tesekkur ederimm yenisi 1 hafta sonra heycanla bekliyorum ;)

Kizlar gunaydin, herkese sahane haftalar diliyorum.
Benim sizin ufacik yardimlariniza ihtiyacim var :) dun bi anda hislenerek ozledigim bi insana mesaj attim. Icimden cok geldi gurur onur bisey dusunmeden yazdim. Sonrasinda da hatta neden yazdm ki sesini duymaliyim diye aradim. Gordu mesajlari aramami, ses yok, yanit yok. Haliyle icim cok skldi ve o enerjimi atamadigim icn bi anda vesveseler sardi, hayatinda baskasi var dusunceleri.. Bu dundendir aklimdan cikmadigi icn biraz buruk uyandim ve yarim enerjimle olumlama calismami henuz yapamadim. Bu skntinin 'baskasi var kesin' gibi bana faydasi olmayacak kotu dusuncelerin, bi cikis yolu icn bildiginiz dua, esma var mi? Ya da olumlamalarimi ne sekilde yapmaliyim bugn?

Diger konulara yazmak istemedm, cunku ben pozitif seylerle donatmak istyorum etrafimi. Ic skntilari, enerji dusuklugu ve moral bozucu olaylar hepimizin hayatnda olabilir. Mucizeler gibi bunlar da gercek.Nasil korunmali ya da bas etmeliyiz bunun tavsyesini sizlerden almak isterim. Simdiden tesekkurler.

Günaydın kızlar, harika bir hafta diliyorum hepimize.

Sevgili buttrfly buttrfly ben gün içerisinde birden fazla şey için imgeleme yöntemini kullanıyorum. Mesela ev, iş yada gitmek istediğim yer, o anda bir şey aklıma geliyor ve hemen bir senaryo yazıyorum:) Bu doğru mu yoksa sadece bir konu üzerine mi yoğunlaşmam lazım.

image.webp

günaydın diyeceğim ama öğlen oldu
benimde olumlamam bitti
dün zar zor yarı ayık yarı bilinçli yaptım
sonra uyumuşum
sabahta aynen uykulu uykulu son cümlelerimi tekrarladım ve bitirdim
bi kaç gün ara verip yeni olumlamaya geçicem inşallah
bu arada yeni yeni bilgi kaynakları edinmemiz lazım sanırım
özellikle imgeleme çok önemli
bi kafamı toparlasam yazıcam size
bu aralar ben pek girmeyebilirim
sorularınızı buttrfly buttrfly yanıtsız bırakmayacaktır :)

Hayat karmaşık değil.
SAYGILAR! BİR DOST
Alıntı
http://www.terstenglob.com/wp-content/uploads/2015/10/2015-10-07-2B00.20.37.png
Gunaydin canim ben bu blogu tanitani forumda okumustum zaten topigini. Ben sadece daha olumlu cumle kuramiyorum hep ecek acak ekleri giriyor araya yardimci olup zamanini ayirdin bana cok sagol. Bisey soracagim once olumlama cumlesini soyleyip sonra mi esma okuyoruz?

vilgeta vilgeta ne düşünürsen onu çeker onu yaşarsın unutma o düşüncelerden bir an önce sıyrıl ve aramasını sesini duymasını istiyorsan bunun için imgeleme yap..seni aradığını ve ne kadar mutlu olduğunu düşün ve sonrada bırk aklından uçup gitsin onu bulup sana getirsin
sana söyleyebileceğim tek şey bu
esma falan okumana gerek yok
tamamen olay sende bitiyor

Gunaydin canim ben bu blogu tanitani forumda okumustum zaten topigini. Ben sadece daha olumlu cumle kuramiyorum hep ecek acak ekleri giriyor araya yardimci olup zamanini ayirdin bana cok sagol. Bisey soracagim once olumlama cumlesini soyleyip sonra mi esma okuyoruz?
önce esma
sonra niyet cümlesi
sonra olumlama cümlesi
sayfanın başında mevcut bilgiler
cnm ecek-acak-meli-malı olmamalı
olumsuz bi kelime olmamalı
yaşıyorsun gibi hissedecek
yaşıyorsun gibi olacaksın
yani arabam var evim var herşey güzel seviyorum mutluyum huzurluyum

Back
X