- 29 Nisan 2011
- 2.769
- 12.780
- 408
Merhabalar herkese, dünden beri imajineleri yaptım. O duygularıda hissettim ama biryerde hata yaptım galiba, yada değişime direnç bu. Öyle mutlu gitmiştim ki işe, benimle ilgisi olmayan bir hatayı düzelmekle görevli kişiler geçen haftadan beri tamam deyip geçiştirip, bugünde tekrar hatırlatınca bana şunu yap diyorlar ama dedikleri şeyi birimde bilen yok :))) öğretin bana dediğimde bir tanesi bağırdı, diğerinin yanına gittiğimde beni tersledi.Amire kadar intikal etmiş, bağıran kişi şikayet etmek değildi amacım dedi sonra bağırdığı içinde pişman oldu. o işi öğrettiler ama zaten merkezden 5 dakikada yapılacak birşeymiş, günlerce beniboşuna beklettiler hemde tersleyip strese soktular.Tabii ki bende karşılık verdim.Niye kızıyorsun oldu sonra.Ama artık savunma yapmak istemiyorum :))).
Bir de birinin bana bir şey verdiğini imajine etmiştim,küçük birşeydi. Bugün o kişi onu mu istiyorsun, öyle bir halin var dedi.Yok istemiyorum dedim.Ondan bir şey istememiştim halbuki,imajineyide unutmuştum.Eve gelince hatırladım. Bilinçaltı yoluylamı anladı şimdi?
İmajinasyonlarınız geliştikçe,inancınız artacak ve bilinçaltınız ikna olacak.Böyle olayları bırakın yaşamak başkasında duymayacaksınız.Velev ki duydunuz inanamayacak seviyeye geleceksiniz. Şimdiden gelişme kaydetmişsiniz bile,sonuçta hataları ortaya çıkmış değil mi. Bilinçaltı yoluyla anlama değil de hissetme diyelim.Yani açık açık anlama olamaz...