Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Ikisini de sonbaharda okudum ve cok etkilendim. Gayet iyiydim. Simdi elimdeki kitabi bitirirsem (Felsefenin kisa tarihi) "İyi Hissetmek" kitabina baslayacagim. Iyi hissetmek kitabina basladim. Ilk bolumlerinde sorunlarin neden kaynaklanabilecegini acikliyor. Sonraki bolumlerinde de bunu degistirmek icin neler yapabilecegini. Ben ne yaptim? Ilk bolumu okudum ve biraktim:))))) sorunun kaynagini buldum nasil olsa diye:olamaz: Bir de o zaman bu kadar inancim yoktu kisisel gelisime. Bu topik resmen hayata bakis acimi degistirdi

Fark ettigim su okuyup birakmayacaksin basucunda duracak. Etkisi geciyor tazelemedikce.

Simdi gelelim bana:) baslardaki kadar dusuncelerime hakim olamiyorum:olamaz: sebebi de tekrar tekrar okumamam. O zaman hem onlari okuyor, hem burayi takip ediyor hem de esma okuyordum. Simdi ise sadece burayi takip ediyorum. Aaa bir de o zamanlar topigi de bastan okuyordum. YENI GOREN ARKADASLAR GERCEKTEN TAVSIYE EDIYORUM. MUTLAKA BASTAN ITIBAREN OKUYUN. COGU KITAPTAN IYI GELDI:KK200: tekrar kucuk harflere doneyim. Is yogunlugu artinca biraz kolaya kactim. Sadece burdan medet umdum. Iyi ki sordun @kevkep33 kendime getirdin. Bu gece basliyorum duzenli esma okumaya. Kitabi hemen bitirmeye:) yeni kitaplar okumaya.

Aslinda aklimda bir fikir var. Keske moderatorler bu topigi pdf haline getirse. Biz de cikti alip okusak:olamaz::rapci:[/QUOTE
Merhabalar, iyi hissetmek kitabını öneriyor musun?Bende evdeyken daha iyiydim.Senin dediğin gibi burayı okuyordum,esmaları okuyordum,arkadaşların her önerdiğini araştırıp yapıyordum. Birçok istediğim şey Ufakta olsalar çok gecikmeden oluyordu,hatta bazıları hemen. İşe başladım bıraktım, işler çok yoğun ama bu bahane olmamalı yolda bile bazı şeyler yapılabilir,Zaten arkadaşım kızıyordu bıraktım diye, esmalara bu hafta yeniden başladım. Bir süre burayıda takip etmedim, takip edeceğim günlük artık. 5-6 ay önce olanlar şimdi olmuyor,örneğin bozulan birşeyin çalışmasını istemiştim şimdi buna benzer bir şey istiyorum daha çok emek harcadığım halde yok. Bende rehavete kapıldım galiba. Baktım herşey kötüye gidiyor,buraya başladım tekrar.

Selamlar topikcanlarım.Bugün malumunuz kandil günü.Kutlu,mübarek bir gün.Pek çok insan bugün için kendi özel ritüellerini yapıyor.Ritüel kelimesi diyorum belki kimimiz için tuhaf gelebilir.Ama önemli olan sizin o kelimeye yüklediğiniz anlam.Ben ritüel deyince o anı manevi anlamda doya doya yaşayabilmek adına yapılmış bir takım eylemler olarak görüyorum.İşte bugün birçok insan aynı günde yüksek enerjiyle oluşuma girecekler çoğumuz dahil. Şu andan itibaren hayatımıza dahil etmek istediğimiz şeyleri bugün peşin peşin yaşayalım olur mu,o enerjileri bizzat yaşayalım.O güzel haberi alıp başkalarına anlattığınızda karşı tarafın aaaa,gerçekten mi bu müthiş bir haber tam da istediğin gibi filan dediğini duyun.Tebrik hediyeleri aldığınızı görün,paketin hışırtısını bile duyun :))) Ev almak istiyorsunuz, ev hediyesi olsun bu hediye.Mesela bir kahve makinesi :)))) Sonrasında da bu kahve makinesiyle yapacağınız mis kokulu kahveleri çekin burnunuza kahkahalarınızı filan işitin.Şükredin,şükür coşkusunu tüm hücrelerinize aktarın.
Sevdiğiniz birisi mi var ister platonik olsun ister aranız bozuk olsun hiç önemli değil.Kalbinizden ona sevgi kabloları ile bağlandığınızı ve o kişini tüm hücrelerinde neşe heyecan huzur gönderdiğinizi düşünün öncelikle.O anda tüm güzel anıları,güzel aşk kalıpları sizin ile can bulduğunu hissetsin.Veee sonrasında bir mesaj alın ya da telefon çalsın arayan o olsun.Çok güzel bir kuş cıvıltısı duyarda mest olursunuz ya heehhh işte hem o hem de sizde aynı hissin uyandığını düşünün.O anın tüm zamanlara ahenkle coşkuyla aktığını düşünün.

İşte bunlar gibi ne istiyorsanız abartın coğaltın iliklerinize kadar o duygu yoğunluğunu,coşkuyu hissedin:KK200:

Musmutlu huzurlu coşkulu keyifli bolluk bereket dolu günlere vesile olan harika bir kandil diliyorum :KK36:
Merhaba.Biliyorum bugün bir fırsat 2 gündür ufak tefek olumsuzluklar olsada mutlu ve gayet pozitiftim ama şimdi maalesef değilim. Ve ben yalnız yaşamak istemiyorum,yalnız mı kalacam
Selamlar topikcanlarım.Bugün malumunuz kandil günü.Kutlu,mübarek bir gün.Pek çok insan bugün için kendi özel ritüellerini yapıyor.Ritüel kelimesi diyorum belki kimimiz için tuhaf gelebilir.Ama önemli olan sizin o kelimeye yüklediğiniz anlam.Ben ritüel deyince o anı manevi anlamda doya doya yaşayabilmek adına yapılmış bir takım eylemler olarak görüyorum.İşte bugün birçok insan aynı günde yüksek enerjiyle oluşuma girecekler çoğumuz dahil. Şu andan itibaren hayatımıza dahil etmek istediğimiz şeyleri bugün peşin peşin yaşayalım olur mu,o enerjileri bizzat yaşayalım.O güzel haberi alıp başkalarına anlattığınızda karşı tarafın aaaa,gerçekten mi bu müthiş bir haber tam da istediğin gibi filan dediğini duyun.Tebrik hediyeleri aldığınızı görün,paketin hışırtısını bile duyun :))) Ev almak istiyorsunuz, ev hediyesi olsun bu hediye.Mesela bir kahve makinesi :)))) Sonrasında da bu kahve makinesiyle yapacağınız mis kokulu kahveleri çekin burnunuza kahkahalarınızı filan işitin.Şükredin,şükür coşkusunu tüm hücrelerinize aktarın.
Sevdiğiniz birisi mi var ister platonik olsun ister aranız bozuk olsun hiç önemli değil.Kalbinizden ona sevgi kabloları ile bağlandığınızı ve o kişini tüm hücrelerinde neşe heyecan huzur gönderdiğinizi düşünün öncelikle.O anda tüm güzel anıları,güzel aşk kalıpları sizin ile can bulduğunu hissetsin.Veee sonrasında bir mesaj alın ya da telefon çalsın arayan o olsun.Çok güzel bir kuş cıvıltısı duyarda mest olursunuz ya heehhh işte hem o hem de sizde aynı hissin uyandığını düşünün.O anın tüm zamanlara ahenkle coşkuyla aktığını düşünün.

İşte bunlar gibi ne istiyorsanız abartın coğaltın iliklerinize kadar o duygu yoğunluğunu,coşkuyu hissedin:KK200:

Musmutlu huzurlu coşkulu keyifli bolluk bereket dolu günlere vesile olan harika bir kandil diliyorum :KK36:
Mrhaba,biliyorum bugün bir fırsat, belkide yazmamam lazım.Ama son 2 gündür bazı olumsuzluklarda yaşasam,bazı sorunlar devam etsede(sanki biraz azalıyor gibi) gayet mutlu ve pozitiftim. şu anda maalesef değilim. ilgilenen iki kişi varken ikiside fos çıktı. birinin benimle inatlaştığını,ben her ters davrandığımda başkasıyla ilgilndiğini yazmıştım,ikinciside bana yaklaştı,konuşuyor, bir yerlere davet ediyor. Açıkça demedi fakat amaç farklıydı galiba ilşkisi olduğunu, başkalarının yanlış anlamasını istemediğini söyledi :))). Ben onu görmezden gelirken benimle ilgilenen oydu halbuki.Tabii hala görüşmek istiyor. mutlu güzel bir ilişkim olsun istiyorum .daha önce evliliği çok fazla istemezken artık istiyorum.ben yalnız kalmak istemiyorum, yalnız mı olacağım derken ve sanki bir el göğsümü sıkarken mesajını okudum.Bunları yapmak istiyorum bu ruh haliyle nasıl yapacağımı düşünüyorum. Bir ara bayağı ilerlme kaydetmiştim neden bıraktımki kendimi geliştirmeyi.

Merhabalar,@HayallerimGercekOldu, iyi hissetmek kitabını öneriyor musun?Bende evdeyken daha iyiydim.Senin dediğin gibi burayı okuyordum,esmaları okuyordum,arkadaşların her önerdiğini araştırıp yapıyordum. Birçok istediğim şey Ufakta olsalar çok gecikmeden oluyordu,hatta bazıları hemen. İşe başladım bıraktım, işler çok yoğun ama bu bahane olmamalı yolda bile bazı şeyler yapılabilir,Zaten arkadaşım kızıyordu bıraktım diye, esmalara bu hafta yeniden başladım. Bir süre burayıda takip etmedim, takip edeceğim günlük artık. 5-6 ay önce olanlar şimdi olmuyor,örneğin bozulan birşeyin çalışmasını istemiştim şimdi buna benzer bir şey istiyorum daha çok emek harcadığım halde yok. Bende rehavete kapıldım galiba. Baktım herşey kötüye gidiyor,buraya başladım tekrar.

Merhabalar,@HayallerimGercekOldu, iyi hissetmek kitabını öneriyor musun?Bende evdeyken daha iyiydim.Senin dediğin gibi burayı okuyordum,esmaları okuyordum,arkadaşların her önerdiğini araştırıp yapıyordum. Birçok istediğim şey Ufakta olsalar çok gecikmeden oluyordu,hatta bazıları hemen. İşe başladım bıraktım, işler çok yoğun ama bu bahane olmamalı yolda bile bazı şeyler yapılabilir,Zaten arkadaşım kızıyordu bıraktım diye, esmalara bu hafta yeniden başladım. Bir süre burayıda takip etmedim, takip edeceğim günlük artık. 5-6 ay önce olanlar şimdi olmuyor,örneğin bozulan birşeyin çalışmasını istemiştim şimdi buna benzer bir şey istiyorum daha çok emek harcadığım halde yok. Bende rehavete kapıldım galiba. Baktım herşey kötüye gidiyor,buraya başladım tekrar.
Iyi hissetmek kitabının yalnızca ilk bölümlerini okudum sorunların çoğunu zihnimde yarattığı mı fark ettirdi. Diğer kısmı henüz okumadığım için bir şey diyemeyeceğim.

Aslında ikimizde aynı sorunlardan bahsetmiş iz yoğunluktan aklımıza gelmiyor. ne mutlu bize ki sorunumuzu bulduk. sıra çözüm üretme de şöyle bir şey yapabiliriz Esma okumamızı ya da olumlama yapmamızı hatırlatacak kağıtları aynanın karşısına çalışma masamıza koyabiliriz. Kısaca en çok baktığımız yerlere Böylece hatırlar Esma larımızı okuruz olumlama larımızı söyleriz ne dersin Ayrıca umutsuzluğa kapılmak bize yakışmaz çünkü derdi Yaratanın da dermanı bul anında Biz olduğumuzu biliyoruz. Şimdi yanlış anlaşılma yayım Elbette hepsi Allah'tan Benim söylemek istediğim çekim gücümüz

güzel diyorsun da. mesele gelen belli giden belli eldeki malzeme belli. değişmesini istediklerim değişmeyecek. elde edeceklerime ulşaşmamı sağlayacak şekilde bir miras imkan vs yok. nasıl imagination yapayım.
canım ben sana kendimden örnek vereyim, 3 yıl önce şu yaadığım hayatı yaşayacağımı söyleseler dalga geçme be, nasıl olacak o derdim. sen değişince dünyan da değişiyor, hem de öyle müthiş bir şekilde değişiyor ki, inanamazsın. ilk başta evet anlamsız geliyor sana bunlar, ama arkadaşlarımın da dediği gibi baştan okumaya ve 21 günlük olumlamaları yapmaya başlarsan, inan en kısa zamanda hayatındaki değişimi hayretle yaşayacaksın.

Rica ediyorum topiği tavsiye ettiğiniz arkadaşlar mümkünse gerçekten pozitif olduğuna inandığınız, yapıyorum olmuyor olmuyor diyen insanlar olmasın.Kuantumu eline verseniz ikna olmazlar,kabulde zorlanırlar. Çünkü hazır değillerdir.
ben de yıllardır arkadaşlarıma öneriyorum, bir arkadaşım daha 1-2 ay oldu başlayalı ama müthiş bir değişim yaşıyor ve de çok mutlu. daha önceleri söylediğinde hiç ilgimi çekmiyordu diyor, vakti gelince öyle bir nasipleniyor ki insanlar, inanılmaz. ama o vakit kimselerinde hiç olmuyor, kimilerinde de çok geç oluyor. Allah herkesin kalbine göre versin.
bu arada paylaşımların yine muhteşem canım, harikasın. Arabanı da güle güle kullan, kazasız belasız canım. iyiki varsın, iyiki varız, iyiki bu sayfa var diyorum.:KK6::KK6::KK6::KK37::KK37::KK37::KK37:

Kızlar hemen bir imajinasyonumu yaşarken size de ilham olsun diye hemen anlatmak istiyorum : ))) Ev kredimizi öderken 3 yıl önce ciddi anlamda zorlanırken amerika hayallerimin yanında bir de kurumumun önüne park ettiğim süper beyaz arabayı imajine ederdim işte herkes hayran hayran bakıyor,soruyor filan diye detaylandırdım.Amerika hayallerim gerçekleşti ve biz döndük.Kurumum yer değiştirmişti geldiğimde ve camımın baktığı yer arabamı park ettiğim yeri görüyor.İmajinasyonumu marka farkıyla yaşıyorum :)))) beyaz güzel bir araba ve bakan bir daha bakıyor.Beni tanıyanlarda hayranlıkla soruyor özellkilerini filan :KK70:DD Yani öyle işte kızlar 3 yıl öncesi böyle bir şeyin olması çok çok zordu ama oldu hem de tereyağından kıl çeker gibi,kolaylıkla zevkle doğallıkla.
Hayırlı olsun. Güle güle, sağlıklı ve mutlulukla kullanın.Siz bunları anlattıkça ben daha çok hevesleniyorum.İnşallah bende bu seviyelere gelirim.:))))

4EF302F1-AE52-4A0B-A73F-F6018417C626.webp

Olumlu Ol ....

Bugün gördüğüm en tatlı işaret, mesaj :KK37: sizlerle paylaşmak istedim hepimize mutlu hafta sonları olsun :KK5:

iyi haftasonlarrı kızlar
günaydın musmutlu olumlu bir gün olması dileği ile:KK52:

bu topiği okuyalı daha rahatım,olaylar karşısında daha sakinim
21 günlük olumlamalarımı yapıorum
negatif,beni aşağı çeken insanlaı hayatımdan çıkardım
be pozitif,olumlu ol diyorum:KK36:

Çok güzel bir bakış açısı .....

"Eğitim'in ingilizcesi education, latince kelime olan exduco dan gelmektedir, exduco; 'dışarı almak' demektir, yani aslında 'gerçek eğitim'in anlamı eklemek değil, sendeki tüm gereksiz, faydasız bilgileri, ikinci el inançları, korkuları, bağımlılıkları, olumsuz düşünceleri ve hisleri kendinden dışarı çıkarmak demektir."

- S. d'Anna

Günaydınnnnnnn
Kötüyüm ama olumlanmak istiyorum :KK76:
O zaman cok sukur iyiyum diyerek baslayalim gune:))) Kotuyum demek yok.

Elinize bir kalem kagit alin, sahip oldugunuz guzel seyleri yazin. Cok sukur kalem tutabiliyorum diye baslayabilirsiniz...

Sizin enerjinizi yukseltecek cokca Esma var. Eş Şekür Ya Latif cok guzeldir. Kendinize uygun bir esma secin ve okuyun.

Bir de herkese soyledigimiz gibi topigi bastan okuyun. Burdakilerin elinde sihirli bir degnek yok. Zamanla olusuyor iyilikler, guzellikler. Aslinda zamanla olusmuyor biz zamanla farkina variyoruz...

O zaman cok sukur iyiyum diyerek baslayalim gune:))) Kotuyum demek yok.

Elinize bir kalem kagit alin, sahip oldugunuz guzel seyleri yazin. Cok sukur kalem tutabiliyorum diye baslayabilirsiniz...

Sizin enerjinizi yukseltecek cokca Esma var. Eş Şekür Ya Latif cok guzeldir. Kendinize uygun bir esma secin ve okuyun.

Bir de herkese soyledigimiz gibi topigi bastan okuyun. Burdakilerin elinde sihirli bir degnek yok. Zamanla olusuyor iyilikler, guzellikler. Aslinda zamanla olusmuyor biz zamanla farkina variyoruz...
:)) teşekkürler ama okuyacak halim bile yok :)))
Kızıcaksınız ama çocuklar duymasındaki gibi
Napıyım yalan mı söyliyim :))
Burnum kanadı şimdi sıkıntıdan
Senelik izindeyim de ama köyde :))
Elime kağıt kalem alıp yazıyım dicem ama birçok şey olumlu şükür
Ama ben nie olumsuzum :)))
Ya latif i okuyum ben :)) teşekkürler
Tamam sizi dinliyorum
Ve çok iyiyim şükür :))) eee sora napıyoruz

Back
X