Ikisini de sonbaharda okudum ve cok etkilendim. Gayet iyiydim. Simdi elimdeki kitabi bitirirsem (Felsefenin kisa tarihi) "İyi Hissetmek" kitabina baslayacagim. Iyi hissetmek kitabina basladim. Ilk bolumlerinde sorunlarin neden kaynaklanabilecegini acikliyor. Sonraki bolumlerinde de bunu degistirmek icin neler yapabilecegini. Ben ne yaptim? Ilk bolumu okudum ve biraktim:))))) sorunun kaynagini buldum nasil olsa diye

Bir de o zaman bu kadar inancim yoktu kisisel gelisime. Bu topik resmen hayata bakis acimi degistirdi
Fark ettigim su okuyup birakmayacaksin basucunda duracak. Etkisi geciyor tazelemedikce.
Simdi gelelim bana:) baslardaki kadar dusuncelerime hakim olamiyorum

sebebi de tekrar tekrar okumamam. O zaman hem onlari okuyor, hem burayi takip ediyor hem de esma okuyordum. Simdi ise sadece burayi takip ediyorum. Aaa bir de o zamanlar topigi de bastan okuyordum. YENI GOREN ARKADASLAR GERCEKTEN TAVSIYE EDIYORUM. MUTLAKA BASTAN ITIBAREN OKUYUN. COGU KITAPTAN IYI GELDI

tekrar kucuk harflere doneyim. Is yogunlugu artinca biraz kolaya kactim. Sadece burdan medet umdum. Iyi ki sordun @kevkep33 kendime getirdin. Bu gece basliyorum duzenli esma okumaya. Kitabi hemen bitirmeye:) yeni kitaplar okumaya.
Aslinda aklimda bir fikir var. Keske moderatorler bu topigi pdf haline getirse. Biz de cikti alip okusak

[/QUOTE
Merhabalar, iyi hissetmek kitabını öneriyor musun?Bende evdeyken daha iyiydim.Senin dediğin gibi burayı okuyordum,esmaları okuyordum,arkadaşların her önerdiğini araştırıp yapıyordum. Birçok istediğim şey Ufakta olsalar çok gecikmeden oluyordu,hatta bazıları hemen. İşe başladım bıraktım, işler çok yoğun ama bu bahane olmamalı yolda bile bazı şeyler yapılabilir,Zaten arkadaşım kızıyordu bıraktım diye, esmalara bu hafta yeniden başladım. Bir süre burayıda takip etmedim, takip edeceğim günlük artık. 5-6 ay önce olanlar şimdi olmuyor,örneğin bozulan birşeyin çalışmasını istemiştim şimdi buna benzer bir şey istiyorum daha çok emek harcadığım halde yok. Bende rehavete kapıldım galiba. Baktım herşey kötüye gidiyor,buraya başladım tekrar.