Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 4-5 yıldır öğrendiğim yaptığım önce bilinç altı temizliği buna zihnimde engel bir blokaj varsa onları temizlemek sonra kendini sevme özdeğer olumlamaları hayata, akışa güvenme olumlamaları yaptım bazen bireysel bazen burda arkadaşlarla birlikte.Merhaba arkadaslar
Hamile kalabilmek için nasıl olumlama yapmalıyım
Yardımcı olursanız cok sevinirim
Amin teşekkür ederimBenim 4-5 yıldır öğrendiğim yaptığım önce bilinç altı temizliği buna zihnimde engel bir blokaj varsa onları temizlemek sonra kendini sevme özdeğer olumlamaları hayata, akışa güvenme olumlamaları yaptım bazen bireysel bazen burda arkadaşlarla birlikte.
Kısaca bedenimi zihnimi ruhumu üçünü aynı kanala titreşime getirmeye çalıştım.
Dilerim en yakın zamanda kavuşursunuz meleğinize :)
Bu bir süreçtir herkeste faklı işleyebilir. Sonuca değil sürece yola bakın ...Amin teşekkür ederim
Sizin bunlardan snra mı oldu olumlamadan ne kadar sonra sonuc alabildiniz
Bu yazdıklarınız burada var mı
@eunja tabi önce Allah izin verdi vesilesi hangisi oldu bilmiyorum bende daha yolun başındayım Allah hepimizin hayallerini bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde sonuçlandırsın inşallahBenim 4-5 yıldır öğrendiğim yaptığım önce bilinç altı temizliği buna zihnimde engel bir blokaj varsa onları temizlemek sonra kendini sevme özdeğer olumlamaları hayata, akışa güvenme olumlamaları yaptım bazen bireysel bazen burda arkadaşlarla birlikte.
Kısaca bedenimi zihnimi ruhumu üçünü aynı kanala titreşime getirmeye çalıştım.
Dilerim en yakın zamanda kavuşursunuz meleğinize :)
Amin gülüm sende saglıcakla kucakla inş bebişini@eunja tabi önce Allah izin verdi vesilesi hangisi oldu bilmiyorum bende daha yolun başındayım Allah hepimizin hayallerini bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde sonuçlandırsın inşallah❤
Yaaa çok teşekkür ederim amin sizler böyle kutladikça duygulanıyorumSahra- senin adına çok mutlu oldum . Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
. Herkesten böyle güzel haberler gelsin
.
Amin çok teşekkür ederim en kısa zamanda sizede nasip olsun inşallahAmin gülüm sende saglıcakla kucakla inş bebişini
Bizde sorun eşimde ama yinede denemek istiyorum. Dualarını beklerim
tebriklerrr ikinize deee...... kalbini ferah tut....Merhaba pozitif arkadaşlarım mutlu akşamlar olsun![]()
Geçen hafta bir hayalim gerçekleşmek üzere olursa yazarım demiştim ya hani....
İşte geçen hafta ben kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim. Kesinleşince yazarım diyordum..
Bu topiği eski takip edenler baştan okuyanlar bilir 2015 Ekim Kasımdan burayı takip ediyorum yapılan tavsiyeleri kitapları uygulamaya çalışıyorum. Başka bir sürü hayalim de gerçek oldu ama benim ve eşim için hayırlı ise bir evladımız çok olsun istiyorduk
Çok şükür bugün keseyi gördük mucizemiz 5 haftalık henüz kalp atışını duymadık bazı tetkikler istedi doktor onlarda haftaya sonuçlanacak hem çok mutluyum hem çok tedirginim temiz hayırlı sonuçlansın Allahım diye.. yüreğim pır pırgeçen haftadan beri sizlerle paylaşmayı iple çekiyordum.
Ya Şafi Ya Rahman diyorum sürekli inşirah süresi okuyorum kızlar doğru esmalar mı yardım edin şu şaşkın heyecanlı arkadaşınıza :)
Allahım isteyen dileyen herkese mucizesini göndersin inşallah,,
ben eşim bebeğimiz için en sağlıklı hayırlı şekilde tamamlayalım bu süreci sağ selamet alalım kucağımıza inşallah![]()
Tam olarak ne yasadiginizi bilmiyorum ama bir ustteki mesajiniza gore kayinvalideniz icin bunu uygulayabilirsiniz. Inanin affetmeden yolunuza devam edemiyorsunuzAffetmenin özgürleştirici gücü iyileşmemi hızlandırıyor. Kalbimin ve ruhumun sevgiyle ve huzurla yıkanmasına izin veriyorum. Bedenimin her hücresi bu sevgi ve huzur ışığında şifa buluyor.
Merhaba pozitif arkadaşlarım mutlu akşamlar olsun![]()
İşte geçen hafta ben kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim. Kesinleşince yazarım diyordum..
Bu topiği eski takip edenler baştan okuyanlar bilir 2015 Ekim Kasımdan burayı takip ediyorum yapılan tavsiyeleri kitapları uygulamaya çalışıyorum. Başka bir sürü hayalim de gerçek oldu ama benim ve eşim için hayırlı ise bir evladımız çok olsun istiyorduk
Çok şükür bugün keseyi gördük mucizemiz 5 haftalık henüz kalp atışını duymadık bazı tetkikler istedi doktor onlarda haftaya sonuçlanacak hem çok mutluyum hem çok tedirginim temiz hayırlı sonuçlansın Allahım diye.. yüreğim pır pırgeçen haftadan beri sizlerle paylaşmayı iple çekiyordum.
Ya Şafi Ya Rahman diyorum sürekli inşirah süresi okuyorum kızlar doğru esmalar mı yardım edin şu şaşkın heyecanlı arkadaşınıza :)
ben eşim bebeğimiz için en sağlıklı hayırlı şekilde tamamlayalım bu süreci sağ selamet alalım kucağımıza inşallah![]()
Merhaba pozitif arkadaşlarım mutlu akşamlar olsun![]()