Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Screenshot_201907195-132621.webp

bu da benden olsun kızşlar, çok şükür ben de işe başlıyorum inşallah. uzun süredir ben de arıyordum, hayırlısıyla buldum, çok şükür, bin şükür.

Yok beybi kılmıyrm daha çok dua esma yoluyla yapıyorum
Topigi çok beğendim ve tam da ihtiyacım olan bu anda karşıma cikmasi tesadüf değil,ilk sayfalardan itibaren okumaya başladım ve sürekli not alıyorum ,son sayfaya kadar yavaş yavaş anlaya anlaya geleceğim 😌

takıldığın yerlerde sor cnm :)
Canım şimdi benim 2 tane çok istediğim konum var. Esmalari duaları ve niyetleri olumlamalri not ettim diyorum ki bugün baslyayayim ama 21 gün değil de devamli yani niyetim olsa bile okumaya devam Edip çok şükür benim duam oldu çok şükürler olsun deyip okumak gibi.. 2sini de yapsam olur mu her gün 2si içinde birlikte dua Edip Esma çekip ,gün içinde de hayalimi sürekli tekrarlayip aklıma getirip böyle bir yol izlesem sence nasıl olur¿

Canım şimdi benim 2 tane çok istediğim konum var. Esmalari duaları ve niyetleri olumlamalri not ettim diyorum ki bugün baslyayayim ama 21 gün değil de devamli yani niyetim olsa bile okumaya devam Edip çok şükür benim duam oldu çok şükürler olsun deyip okumak gibi.. 2sini de yapsam olur mu her gün 2si içinde birlikte dua Edip Esma çekip ,gün içinde de hayalimi sürekli tekrarlayip aklıma getirip böyle bir yol izlesem sence nasıl olur¿
tek bir konu ile başlamanı tavsiye ederim.

tek bir konu ile başlamanı tavsiye ederim.
Tamam bu gece başlıyorum ❤️ gunduz vakti okumayacagim gece yatmadan en içime sinen vakit . Gece esmalari okuyup niyet edeceğim, istediğim şeyle ilgili şimdiki zamanı kullanarak olumlama yapacağım ve başımı yastığa koyunca da gerçek gibi hayal edeceğim. 🤗

2 si olmaz tek biriyle başlayıp sonra diğerine geçebilirsin...

merhabaa kızlar

hemen uzatmadan konuya giriyorum
ben kasım sonu gibi sebepsiz işimden oldum ( iftira sonucu)
o günden itibaren iş aramaya başladım ( tam 7 ay sürdü bu süreç ve çok sancılıydı)
bi ara bi arkadaşıma beyaz bi ofis ortamı görüyorum bak göreceksin öyle bi yerde işe başlıycam demiştim ( durugörü yapabiliyorum bilenler biliyor bunu)

iş süreci uzadıkça benim başka olaylarım gecikmeye girdi..
bu da beni strese soktu haliyle..
sonra netten dualara bakmaya karar verdim (bi anlık oldu bu :) )
bi dua buldum olumlama ile onu her gün okumaya başladım..
son zamanlarda avuç içlerimin ısındığına ve sebepsiz gözlerimden yaşlar geldiğine şahit oldum
olucak dedim ama beklemem lazım
gireceğim yerde biri var o çıkacak ben gireceğim o sebepten bekliyorum dedim
iş olursa diğer olaylar gelimeye başlayacak çünkü..
hepsi farkındalık içinde oldu
ve hiç beklemediğim bi gün bi telefon geldi
aylar öncesi başvurduğum , öncesinde hiç tecrübem olmayan bi dalda teklif aldım..
yerin yakınlığı, maaş, ortam ve çalışanlar, ve tabiki iş beni çekti
görüşmeye gittim 2-2.5 saat kaldım , herşey konuşuldu ama çıkınca dedim aramazlar beni
vee ertesi gün öğlen aradılar, pazartesi sizinle başlamak istiyoruz diye :KK70:
şok oldum!!!

nasıl başvurduğuma gelince, sonradan hatırladım, aralık -ocak gibi sırf yeri yakın diye başvurmuştum ama sıfır tecrübe, ve gerçekten bi erkek çalışan varmış, o çıkmış, akabinde beni aldılar :))) tecrübe şartı yok, işi iş yerinde öğreniyorum.. şu ana kadar çalıştığım yerlerden daha farklı

eklemem gerekirse, ofis, beyaz duvarlar :) tam gördüğüm noktaya bakıyorum masamdan :)

dua etmeyi bırakmayın asla!!!
ben bazen pes ettim olmuyor diye
ama tam 7 ay sürdü buranın karşıma çıkması!!!
hem de beklemediğim yerden beklemedğim bi anda

bu iş öncesi ben bana çookk uzak bi yerden cvp bekliyordum
olsaydı oraya gidecektim
nedense adam bi türlü dönemedi
şimdi diyorum iyiki dönemedi :))))

ve bi dipnot daha, inşallah seneye evleniyorum :) bunun kararını da aldık :KK70: inanın herşey muazzam ilerliyor
Canim gözünüz aydın çok sevindim senin adına hem yeni işin hem de evlilik kararınız hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah 😊🤗

bu konuda çok fazla bilgi kirliliği de oluşmaya başladı, amailk sayfalardaki gibi sözlerine dikkat edersen, olumsuz cümleleri hayatından çıkarırsan ve dediğim gibi geçmişini affedebilirsen inanıyorum ki yakın zamanda hayatında birçok güzelliklere sayfa açarsın. bol bol şükür bir de, en basit şeylere, mesela sabah kalkabildiğin için, gören gözlerin, duyan kulakların olduğu için...... böyle böyle hergün sabah ve akşam şükür listesi oluturup tekrar etmeni tavsiye ederim.
Evet gerçekten öyle çok fazla bilgi var. Hepsini dikkate alıcam şükür listesi oluşturarak başlıyim diyorum teşekkürler☺️

Kızlar bugün tüm gün paylaşımlarınızı okudum ve bana çok iyi geldi ,14 günlük bir rutin paylaşmışsiniz Instagram da denk gelmiştim ve kaydetmiştim şimdi o sayfayı bulup takibe aldım ve yarın 14 günlük rutine başlıyorum. Ben de artık aktif bir şekilde aranıza katılmak isterim her gün sözler olumlamalar yapıp güzel ve mükemmel hayatımızı daha da güzel hale getiriyoruz inşallah❤️❤️

Kızlar bugün tüm gün paylaşımlarınızı okudum ve bana çok iyi geldi ,14 günlük bir rutin paylaşmışsiniz Instagram da denk gelmiştim ve kaydetmiştim şimdi o sayfayı bulup takibe aldım ve yarın 14 günlük rutine başlıyorum. Ben de artık aktif bir şekilde aranıza katılmak isterim her gün sözler olumlamalar yapıp güzel ve mükemmel hayatımızı daha da güzel hale getiriyoruz inşallah❤❤
hoşgeldin canım, daimi katılım sağlarsan, ne güzelliklerle karşılaşacağını hayal bile edemezsin. içtenlikle ve inanarak yaptıkça, her yeni gün bşr mucize olacak ınşallah. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah.

hoşgeldin canım, daimi katılım sağlarsan, ne güzelliklerle karşılaşacağını hayal bile edemezsin. içtenlikle ve inanarak yaptıkça, her yeni gün bşr mucize olacak ınşallah. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah.
Hoşbuldum canım ♥️ evet inanıyorum ki çok güzel oluyor her şey 🖤 Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ❤️

Kızlar günaydın bu gün çok erken uyudum ve topigi okumaya daldım dünden bugüne 130.sayfaya geldim. Kitaplardan bahsetmişsiniz özellikle bilinçaltının gücü . Kitapları şuan alamam çünkü tatile gidiyorum ve deli gibi para biriktiriryorum ama internetten hepsinin PDF buldum ve indirdim şuan 8 tane kitabım oldu .. 🤗 bir de kendime ufak tatlı renkte bı not defteri alıp paylaşılan esmalari duaları ve kitaplardaki notları yazmaya karar verdim
Hepinize teşekkürler şahane bir günümüz olsun 🌹💜

Back
X