Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Pozitif arkadaşlarım🤗gece gece aklıma takılan iki konuyu sizlere danışmak istiyorum.

Öncelikle bende değersizlik hissi var🙈 yani kendimi çok değerli görmediğim için insanlara karşı duygularım düşüncelerim ve dolayısıyla da davranışlarımin sonuclari beni biraz uzuyor.
Bunun için kendimi motive edici videolar İzliyorum zaten psikologa gidiyorum Bir de kendime bir olumlama bulayi dedim. Ancak Oradaki bir kelime bana çok doğru gibi gelmedi. Sizlere danışmak istedim.
"Kimse benden üstün değil herkes benim gibi Normal insan." Tam olarak bu cümle değildi ama oradaki Üstün kelimesi acaba doğru mu bunun yerine ne koyabilirim ya da cümleyi nasıl düzenleyebilirim. Ben değerliyim ben haricinde bir cümle istiyorum. Ben zaten değerliyim😉😀😂

Bir diğeri de imajinasyon Konusu. Siz bir konu ile ilgili imajinasyon yaparken sürekli aynı imajinasyonu mı yapıyorsunuz yoksa farklı imajinasyonlar mı yapıyorsunuz? Şöyle söyleyeyim değilim ki ruh eşiniz ile ilgili😍😆 sürekli aynı anımı imajı ne ediyorsunuz? Ne bileyim karşılaşma anı olur bu tanışma anı olabilir ya da dugun, balayi... Boyle zamanlar mi yoksa her gun farkli bir ani mi imajine ediyorsunuz? Ya da ben her gun farkli bir ani mi imajine etmeliyim?🤔
Canim ben imajinasyonu meditasyonların içinde yapiyorum dilek konu hep ayni arada bir canlandırdığım görüntüler farklı olabilir 🙈🤗

Pozitif arkadaşlarım🤗gece gece aklıma takılan iki konuyu sizlere danışmak istiyorum.

Öncelikle bende değersizlik hissi var🙈 yani kendimi çok değerli görmediğim için insanlara karşı duygularım düşüncelerim ve dolayısıyla da davranışlarımin sonuclari beni biraz uzuyor.
Bunun için kendimi motive edici videolar İzliyorum zaten psikologa gidiyorum Bir de kendime bir olumlama bulayi dedim. Ancak Oradaki bir kelime bana çok doğru gibi gelmedi. Sizlere danışmak istedim.
"Kimse benden üstün değil herkes benim gibi Normal insan." Tam olarak bu cümle değildi ama oradaki Üstün kelimesi acaba doğru mu bunun yerine ne koyabilirim ya da cümleyi nasıl düzenleyebilirim. Ben değerliyim ben haricinde bir cümle istiyorum. Ben zaten değerliyim😉😀😂

Bir diğeri de imajinasyon Konusu. Siz bir konu ile ilgili imajinasyon yaparken sürekli aynı imajinasyonu mı yapıyorsunuz yoksa farklı imajinasyonlar mı yapıyorsunuz? Şöyle söyleyeyim değilim ki ruh eşiniz ile ilgili😍😆 sürekli aynı anımı imajı ne ediyorsunuz? Ne bileyim karşılaşma anı olur bu tanışma anı olabilir ya da dugun, balayi... Boyle zamanlar mi yoksa her gun farkli bir ani mi imajine ediyorsunuz? Ya da ben her gun farkli bir ani mi imajine etmeliyim?🤔
Selam canım, ben yeni olduğumdan maalesef yardımcı olamadım 🥰

Tünaydın arkadaşlar dün 7nci gün okumamı tamamladım , 1/3 ü bitmiş oldu. Bakalım neler olacak

20190821_111731.webp

Gunaydiiiiiiin😍
Siz burdan okumalar tamam dedikce ben nasil hevesleniyorum. Bitsin hepinizin okumasi topikce yeni bir uygulama yapalim🤗
Unutmayalim! Kismetler hep ayagimiza gelir😉😍🤗
evet evet bence de toplu bişeyler yapalım. kısmetler bollukla bereketle gelsin inşallah.

Merhaba,
Hayirli cumalar ❤
Dusunce gucune cok inaniyorum ve dualarla birlesince cok guzel sonuclar cikiyor 🙏 ama daha once hic olumlama yapmadim hatta olumlamalara inanmazdim oyle soyleyeyim. Agzimdan cikan kelimelere cok dikkat ederim sadece. Negatif dusunmem.
Gecen gun buradaki 21.gunluk olumlamaya basladim ve sadece 3 gun yapabildim ve o 3 gunde bile cok guzel seyler oldu. Yeniden baslayacagim bu gun ve 21 gun devam edecegim bu sefer insAllah.

Sormak istedigim bu 21 gunluk olumlamada degisim yasayanlar var mi acaba?

Merhaba,
Hayirli cumalar ❤
Dusunce gucune cok inaniyorum ve dualarla birlesince cok guzel sonuclar cikiyor 🙏 ama daha once hic olumlama yapmadim hatta olumlamalara inanmazdim oyle soyleyeyim. Agzimdan cikan kelimelere cok dikkat ederim sadece. Negatif dusunmem.
Gecen gun buradaki 21.gunluk olumlamaya basladim ve sadece 3 gun yapabildim ve o 3 gunde bile cok guzel seyler oldu. Yeniden baslayacagim bu gun ve 21 gun devam edecegim bu sefer insAllah.

Sormak istedigim bu 21 gunluk olumlamada degisim yasayanlar var mi acaba?
Üç günde bile çok güzel şeyler olmuş ya ;)

Günaydın arkadaşlar
Hayırlı Cuma’lar 🤲🤲😇
8 günde değişim olmadı henüz
21 günün sonunda ufacık değişim olsa da razıyım
İnsan zamanla daha da inanarak okuyor
canım böyle beklenti içinde olman, enerji kaçağına sebep olur, sen dualarını yapıp, Allah a tam teslimiyet içinde unut, belki ilk başlarda zor olur amazamanla alışırsın. hergün oldu mu olcak mı diye düşünme, tam inan, şüphe olmasın içindr, bak gör o zaman nasıl güzel kapılar açılıyor önünde.

Üç günde bile çok güzel şeyler olmuş ya :KK66:

Canim esmalarin enerjisine cok inaniyorum ve bu olumlamada da esma oldugu icin cok icime sindi.
Bir de ben dua ederken hep ayni saatte okumaya gayret ederim bu olumlamada da boyle yapsak nasil olur?
Dua ettigimiz zaman da o duanin enerjisini almak icin bir sure devam etmek gerekir mesela bu sebeple 21 gun bu olimlamadan cok umutluyum ❤

Son düzenleme:
Back
X