Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

O kişiler senin şu anki mevcut alanindaki negatif enerjiye denk geliyorlar. Onlar olmazdi ailen,eşin, çocuklarin... olurdu ama yine olurdu. O kisileri dusunmek, kafaya takmak senin negatif enerjini o kisilere aktarip enerjiyi daha da katılaştırmaktan, olaylar cikartmaktan başka hicbir şeye yaramaz. O kisilerin hayatinda olmasinin sorumlulugunu almalisin. Kaygilarini, endiselerini, korkularini... pozitife cevirmelisin. Bunu kendine,hobilerine vakit ayirarak başarabilirsin. Pozitife gectigin anda o kişilerle arana gorunmez duvarlar orulecek. Ne gordugunde ne de duydugunda etkileneceksin; koca bir hiç olacaklar. Onlarla arandaki enerji kesilecek. Veee realitede bağın kalmayacak. Burda cogumuz aynen bu şekilde yaşadık. Sana ve ihtiyaci olan herkese tavsiye ederim...
Evet bunu ben de farkettim, enerjim onlara yüzde 90 negatif, Nadire’n pozitifken bakıyorum da, olaylar da pozitif oluyor, farkındalığıma rağmen başaramamıştım. Teşekkür ederim çok çok iyi anlıyorum anlattığın durumu, çözümü ben de bu tarz bulmuştum . Gidecek yolum kaldı şimdi ...

bil ge bil ge canim, daima baslayacagim demissinya; bende o kafadayim. Bence guzel bir bakis acisi. Bir sifirdan buyuktur sonucta. Icimizdeki azim bizi surekli dinc tutuyor. Dusup dusup kalkmak; arada mola versekte hedeften tamamen uzaklasmamak; yolda olmak guzel bence. Oldugu kadar.
Benimde is ortamim seninkine benziyor. 1,5 yildir uzaktim cok iyi geldi. Pazartesi baslayacagim; biraz bu arkadastan birazda isten dolayi stresliyim. @buttrflycigimin onerilerinin hepsini ustume aldim. Yoluma bakacagim...Isime odaklanacagim.

bil ge bil ge canim, daima baslayacagim demissinya; bende o kafadayim. Bence guzel bir bakis acisi. Bir sifirdan buyuktur sonucta. Icimizdeki azim bizi surekli dinc tutuyor. Dusup dusup kalkmak; arada mola versekte hedeften tamamen uzaklasmamak; yolda olmak guzel bence. Oldugu kadar.
Benimde is ortamim seninkine benziyor. 1,5 yildir uzaktim cok iyi geldi. Pazartesi baslayacagim; biraz bu arkadastan birazda isten dolayi stresliyim. @buttrflycigimin onerilerinin hepsini ustume aldim. Yoluma bakacagim...Isime odaklanacagim.
Sağol canım 🥰 ücretsiz izinde miydin ? İnşallah Pazartesi stressiz bi şekilde başlarsın.

319045A1-44F6-42F4-A0D6-B82C5F2AFB54.webp
G ü n a y d ı n

Ah yaa bırakmamak lazım
O zaman sen de bize katıl
1 Eylül’de görüşelim :KK70:
Peki 1 eylulde ne yapilacak? Karar verdiniz mi? Benim bir onerim olabilir mi?
Meditasyon + 1 olumlama cumlesi. Yani ille 1 olmak zorunda degil tabi😂
Biz 1-2 ay once burda oyle yapiyorduk😍 Sahra- Sahra- sen guzel seyler buluyordun🙈🤗

Biz 1-2 ay once burda oyle yapiyorduk😍 Sahra- Sahra- sen guzel seyler buluyordun🙈🤗
Tamam buluruz beraber yine canlar bana olumlama meditasyon esmalar cok agir geldi tam yapamadım 🙈
Ama bir iki uygulama olursa katilirim insallah 👍🤗😇

Kara kara düşünüyorum saatler kaldı 😀 meditasyon yapamam ben sanırım , o kadarına hazır depilim de meşgaleler bulmaya çalışıyorum

Bi iki gün önce saat 22:30 a gelirken uyku basmıştı ya... 00:30 a alarmı kurup uyandım, öyle bi zorlandım ki, bi saatlik iş, 1,5 saate uzadı, kuran ve başka duam da var da... o kadar zorlanmama rağmen hep mi yatmadan önceye bırakırım yaa,,,, sabahtan oku işte dimi ... kızıyorum kendime ama hiç okumamaktan iyi diyip susuyorum

Iyi geceler pozitif güzeller 😊ben bir hafta yine olumlama meditasyon gideyim yapmak isteyen olursa aşağıda örnek bir olumlama cümlesi paylaştım isteyen farklı bir cümle yapabilir amaç boş kalmayalim🤗

20190831_235111.jpg
⭐⭐⭐ Sakin nefesler alip rahatladıktan sonra ( nefes egzersizi olursa daha iyi) Sabah ve akşam olmak üzere 7 kere okuyoruz. Şifa olsun inşallah hepimize 🙏😇💕
Not: Aslinda biz pazartesiden pazartesiye yeni uygulama yapardik genelde burda Arkadaşlar 1 Eylülde yeni bir çalışmaya baslayalim deyince 00.00' ı geçmeden paylaşayım dedim 😊

Iyi geceler pozitif güzeller 😊ben bir hafta yine olumlama meditasyon gideyim yapmak isteyen olursa aşağıda örnek bir olumlama cümlesi paylaştım isteyen farklı bir cümle yapabilir amaç boş kalmayalim🤗

Eki Görüntüle 2303300
⭐⭐⭐ Sakin nefesler alip rahatladıktan sonra ( nefes egzersizi olursa daha iyi) Sabah ve akşam olmak üzere 7 kere okuyoruz. Şifa olsun inşallah hepimize 🙏😇💕
Not: Aslinda biz pazartesiden pazartesiye yeni uygulama yapardik genelde burda Arkadaşlar 1 Eylülde yeni bir çalışmaya baslayalim deyince 00.00' ı geçmeden paylaşayım dedim 😊
Harikasin😍 Evet pazartesiden pazartesiye yapiyorduk🤗 ben de Basak sayan in meditasyonunu yapacagim. Bir de bu olumlama. Sabah pozitif arkadaslarimiz karar versinler. Eger isterlerse bu olumlamayi yaziya ceviririz, gunluk paylasiriz🤗

Eki Görüntüle 2303300
teşekkür ler canım, benvarım, yapalım bunu.

Back
X