- 5 Ağustos 2019
- 653
- 1.137
- 28
Evet bunu ben de farkettim, enerjim onlara yüzde 90 negatif, Nadire’n pozitifken bakıyorum da, olaylar da pozitif oluyor, farkındalığıma rağmen başaramamıştım. Teşekkür ederim çok çok iyi anlıyorum anlattığın durumu, çözümü ben de bu tarz bulmuştum . Gidecek yolum kaldı şimdi ...O kişiler senin şu anki mevcut alanindaki negatif enerjiye denk geliyorlar. Onlar olmazdi ailen,eşin, çocuklarin... olurdu ama yine olurdu. O kisileri dusunmek, kafaya takmak senin negatif enerjini o kisilere aktarip enerjiyi daha da katılaştırmaktan, olaylar cikartmaktan başka hicbir şeye yaramaz. O kisilerin hayatinda olmasinin sorumlulugunu almalisin. Kaygilarini, endiselerini, korkularini... pozitife cevirmelisin. Bunu kendine,hobilerine vakit ayirarak başarabilirsin. Pozitife gectigin anda o kişilerle arana gorunmez duvarlar orulecek. Ne gordugunde ne de duydugunda etkileneceksin; koca bir hiç olacaklar. Onlarla arandaki enerji kesilecek. Veee realitede bağın kalmayacak. Burda cogumuz aynen bu şekilde yaşadık. Sana ve ihtiyaci olan herkese tavsiye ederim...