Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bu aralar çalışmadığımdan sabah erken kalkmıyorum . Fakat bugün oldukça geç uyanmışım 🙈
Uyanır uyanmaz olumlama yaptım yatakta ve hemen bu sayfaya koştum heyecanla. Son yazıları okudum ve yine neşem yerine geldi. Güzel bir şey yapıyorsunuz kızlar 🌹
Bugün benim pozitif düşüncede 2 topikte 1. Günüm dünyamın çok daha güzel olacağına inanıyorum bundan böyle 🤗🙏
Ooooh ne guzel😍😍😍

-meli -malı -memeli -mamali eklerini cok kullanmayiz😁 kendi fikrime gore bence sen kisitliyorsun boyle dusunerek😊 kim sana engel olabilir ki kendinden baska? Biri burda yazmisti cok hosuma gitmisti. "Benim enerjim o kadar yuksek ki bana nazar degmez" 🤗 boyle dusun daha rahat olur. Yeri geldiginde soylersin. Saklamak icin caba harcamak bana gore degil. Bunun icin enerji harcama. Hem belki de iyi ki bitmis, olmamis diyeceksin🤗 ya da diyorsun😊

Neden peki meli malı ekleri kullanılmamalı ?

OLUMLAMA NASIL YAPILMAZ

SE-SA eki;
Eğer çok Param olursa Mutlu olurum

Bu kalıp sizin hiç bir zaman mutlu olma becerisine sahip olamadığınızın ifadesidir. Çünkü mutluluğun sonucu bir şarta bağlıdır.

MELİ-MALI
Güçlü Olmalıyım

Zorunluluk öğesidir. Şimdiki zamanda güçsüz olduğunuz gerçeğini bilinçaltınıza verirsiniz.

ECEK-ACAK
Her şey çok güzel Olacak

Bu kalıp sizin isteğinizi hep geleceğe erteleyecektir.

TERSİNE SÖYLEM
Korkmuyorum

"Güvendeyim" yerine "korkmuyorum" derseniz, korkuya odaklanırsınız ve bu çözüm değildir.

BELİRSİZLİK
İyi bir hayat istiyorum

Nasıl bir hayatın sizin için iyi olacağını belirtmediğiniz için belirsizlik ifadesi vardır.
Neden peki meli malı ekleri kullanılmamalı ?
Çünkü:)

İyi geceler hanımlar,
Uzun bir aradan sonra yine aranızdayım. Gelirken eli boş gelmedim:) Aşağıda paylaştığım fotoğraflardaki ritüelleri eylül ayı içerisinde yapabilirsiniz😉

D6EB8B6A-5B04-4670-B28D-BBE25BAF5397.webp
44D19A26-DB2A-42BA-9FBD-D1382DBBECC1.webp
5D4CEE09-5E7C-4663-9A52-AD5CF99E8825.webp

30 Günlük Mucize Üstadlığı Programı (Quantum Olumlama)

1. Gün
Mucize Listeniz

Mucizenin ne olduğunu düşünüyorsunuz? Lotoyu kazanmak mı? Zor bir durumdan kurtarılmak mı? Çaresizce paraya gereksiniminiz olduğunda sokakta yirmi dolar bulmak mı? Bu şeylerin her biri, bir arzunun tezahürüdür ve mucizenin sadece bir parçasıdırlar. Bir mucize lotoyu kazanmadan, kurtarılmadan veya para bulmadan önce gerçekleşen şeydir. Çünkü inandığımızın tersine mucizenin sonuç ile herhangi bir ilişkisi yoktur.
Bunun yerine, mucize tam ona gereksinimimiz olduğunda, sonucu yaratma yeteneğimiz ile ilgilidir. Kendi yaratıcı gücümüze iman, güven ve inanç eksikliğimizi teslim etme, istediğimiz şey için niyet oluşturma ve onu birlikte – yaratmak için Evren ile birlikte çalışma istekliliğimiz ile ilgilidir. Evren’i yardıma çağırdığımız ve onun bize yardım edeceğine tamamen güvendiğimiz an, mucizelerin gerçekleştiği andır.
Mucize gerçekte, kim olduğumuzun ve kendi realitemizde neleri yaratmaya muktedir olduğumuzun algısını değiştirdiğimiz anda gerçekleşir. Birçok şeye mucize gözüyle bakarız, ama onlar sadece yaratıcı gücümüzün tezahürleridir.
Bir mucize istediğimize karar verdiğimizde ve onu yaratma gücümüzü kabul etmeye istekli olduğumuzda, bu mucizedir. Daha sonra gerçekleşen şey sadece ayrıntıdır.
Çoğu zaman mucizeler yaratmayız, çünkü mucizelerin bizim başımıza gelebileceğine inanmayız. Veya isteriz ve tam bir şeyler gerçekleşecekken, Evren’in bizi işitmediğini veya işittiğini ama yanıtlamaya istekli olmadığını düşünürüz. Sabırlı olmak bazen mucize dersimizin bir parçasıdır.

Ev ödevi: Yaşamınızda yaratmak istediğiniz en azından 1 adet mucize listesi yaratın, 5 ten fazla olmasın. Listenizi yaratmak için takip edeceğiniz bazı bilgiler:

YAPINIZ:

Ne kadar görkemli olduğunu düşünmenize bakmaksızın, arzu ettiğiniz şeyi isteyin. Mucizeler kalbinizden gelir ve eğer kalbiniz bir şeyi arzu ediyorsa, o sizin için doğru olmalıdır. Sınırlamalar ve beklentiler olmadan isteyin, Evren’in istediğiniz her neyse yerine getireceğini bilin, ama istediğiniz şeye beklentiler eklerseniz veya sizin için mümkün olabilen şeyi sınırlarsanız, bunları yerine getirmez. Şükranla ve teşekkür ederek isteyin. Evren, isteklerimizi söyler söylemez, isteklerimiz üzerinde çalışmaya başlar, öyleyse sadece isteyin ve aldığınız şey için minnettar olun. Zamanla tezahür edecektir.
Umut ettiğiniz zaman çerçevesinde olmasa bile, alacağınızı bilerek isteyin. Evrensel zamanlama her zaman yaşamlarımızda iş başındadır ve kendi kişisel zaman çizelgemiz ile her zaman senkronize değildir.
Doğru yolda olduğunuzun onayını isteyin. Mucizenizin size geldiğinin – imanınızı kaybetmeden – ve onu alacağınızın onayını her zaman isteyebilirsiniz.

YAPMAYINIZ:

Para istemeyin. Evren enerji ile çalışır ve para sadece enerjinin bir tezahürüdür. Eğer yeni bir arabaya gereksiniminiz varsa, yeni bir araba isteyin, eğer yeni bir ev istiyorsanız, yeni bir ev isteyin ve bunların nasıl ödeneceğine üzülmeyin. Buna üzülmek, seçeneklerinizi sınırlamaktır. Başkaları için istemeyin. Bu sizin yaşamınız, sizin mucizeleriniz ve sizin istediğiniz şey. Başkaları kendi mucizelerini istemeyi öğrenmelidir ve nasıl görünürse görünsün onların yaşamları tam şimdi mükemmeldir. Ve kendi yaşamınızdaki çalışmaya koyduğunuz enerjinin üssel olarak arttığını ve yaşamınızın her parçasına ve etrafınızdaki insanlara yayıldığını hatırlayın. Onlar – hazır oldukları zaman – sizin yaptığınız değişimlerden yararlanacaktır.
Mucizelerinize zaman çizelgeleri koyun. Onlar ilahi zamanlama ile ve tüm durumlar doğru olduğunda gerçekleşir. Bazen mucizeleri beklemek zorunda kalırız, çünkü Evren, başka bir şey istediğimiz noktaya ulaşmamızı beklemektedir.

Arkadaşlar ben ilk sayfalardan okumaya başladım orada 30 günlük ödev gibi bir şey var . Gün gün yapmaya çalışacağım . Bu hususta ise bir şey danışmak istiyorum .

Şimdi ilk günün konusunda demiş ki bir mucize isteyin fakat beklentiniz olmasın . Şimdi ben bundan hiç bir şey anlamadım. Örneğin mucizemiz biri ile evlenmek olsun. Biz mucizemizi isterken Onunla evlenmekle alakalı bir beklentimiz mi olmayacak yani ? Sınırlamayınız diyor yani ben işte x kişisiyle evlenmeyi mucizem yapıyorum gibi bir şey demekle mucizeyi mi sınırlıyoruz . Sınırlama derken kişi belirtmeyin gibi bir şey mi demek istiyor acaba ? Kafam biraz karıştı. Bu konuda beni aydınlatabilir misiniz ? 🤗

Farkındayım çok fazla soru soruyorum kusura bakmayın arkadaşlar ama geçmiş sayfaları okurken şuan bir şey farkettim ve bunu danışmam lazım bu konuda yardımcı olursanız gerçekten çok minnettar olurum.

İlk sayfalarda bir yerde ağzımızdan çıkan şeylerin gerçek olduğunu yazıyor. Ben ilk gençlik çağlarımda çocukları pek sevmez , çocuk sahibi olmak istemezdim. Bu nedenle sinirlendiğim bir gün çocuk sahibi olmak istemediğim yönünde dua gibi bir şey söylemiştim sinirle hani bunu bir de baya Allaha dua gibi yapmıştım. Tabi aradan rahat bi 7 8 sene geçmiştir.
Şimdi geçen sene ise başıma rahmimle alakalı bir rahatsızlık geldi ve ben artık çocuk sahibi olamamaktan çok korkuyorum. Devamlı inşallah bir an önce çocuğum olur diye dua ediyorum . O kadar çok istiyorum ki çocuk sahibi olabilmeyi 😞 Yani şuan çocuk sahibi olmamı engellicek bir durum yok ama ben yine de tam olarak hastalıktan kurtulup kurtulmadığımı bilmediğimden tedirgin oluyorum. Konuda okuyunca da aklıma şöyle bir şey geldi acaba benim yıllar önce dediğim şey sebebi ile mi başıma bunlar geldi. Eğer öyle olma ihtimali var ise şimdi bu lafımdan çok pişman oldum, benim bunu düzeltme imkanım var mıdır ?

Farkındayım çok fazla soru soruyorum kusura bakmayın arkadaşlar ama geçmiş sayfaları okurken şuan bir şey farkettim ve bunu danışmam lazım bu konuda yardımcı olursanız gerçekten çok minnettar olurum.

İlk sayfalarda bir yerde ağzımızdan çıkan şeylerin gerçek olduğunu yazıyor. Ben ilk gençlik çağlarımda çocukları pek sevmez , çocuk sahibi olmak istemezdim. Bu nedenle sinirlendiğim bir gün çocuk sahibi olmak istemediğim yönünde dua gibi bir şey söylemiştim sinirle hani bunu bir de baya Allaha dua gibi yapmıştım. Tabi aradan rahat bi 7 8 sene geçmiştir.
Şimdi geçen sene ise başıma rahmimle alakalı bir rahatsızlık geldi ve ben artık çocuk sahibi olamamaktan çok korkuyorum. Devamlı inşallah bir an önce çocuğum olur diye dua ediyorum . O kadar çok istiyorum ki çocuk sahibi olabilmeyi 😞 Yani şuan çocuk sahibi olmamı engellicek bir durum yok ama ben yine de tam olarak hastalıktan kurtulup kurtulmadığımı bilmediğimden tedirgin oluyorum. Konuda okuyunca da aklıma şöyle bir şey geldi acaba benim yıllar önce dediğim şey sebebi ile mi başıma bunlar geldi. Eğer öyle olma ihtimali var ise şimdi bu lafımdan çok pişman oldum, benim bunu düzeltme imkanım var mıdır ?
Bu gece dalamadım demek ki sizin sorunuza cevap yazmam gerekiyormuş. Öncelikle istediğiniz kadar soru sorun mutlaka bir arkadaş cevap verir cevap burdan gelmezse yılmayın devam edin ister bu topigi okuyun ister baska güzel yollar arayın ama bırakmayın degisimi cevap hayattan bir yerden gelir mutlaka.
Ama sakin olun yavaş yavaş merdiveni sağlamca tek tek çıkın.
Önce kendinizi bir affedin ve sevin. Hoponopoyu bir araştırın biz çok yaptık burda. Ben ve arkadaşlarım cok faydasini gördük. Insan kendi kalbine yürüdükçe eylemlerine sahip çıktıkça fiziki ve duygusal yönden de iyileşiyor. Sakince topige devam edin önerilen kitapları sindire sindire okuyun. Filmleri videolari izleyin. Biz istedikten ve Yaratici, Allah izin verdikten sonra verilen yanlış sözler düzeltilir ve onarılır.
Arkadaşlar ben ilk sayfalardan okumaya başladım orada 30 günlük ödev gibi bir şey var . Gün gün yapmaya çalışacağım . Bu hususta ise bir şey danışmak istiyorum .

Şimdi ilk günün konusunda demiş ki bir mucize isteyin fakat beklentiniz olmasın . Şimdi ben bundan hiç bir şey anlamadım. Örneğin mucizemiz biri ile evlenmek olsun. Biz mucizemizi isterken Onunla evlenmekle alakalı bir beklentimiz mi olmayacak yani ? Sınırlamayınız diyor yani ben işte x kişisiyle evlenmeyi mucizem yapıyorum gibi bir şey demekle mucizeyi mi sınırlıyoruz . Sınırlama derken kişi belirtmeyin gibi bir şey mi demek istiyor acaba ? Kafam biraz karıştı. Bu konuda beni aydınlatabilir misiniz ? 🤗
Bu sorunuz içinde birden büyük isteklerle baslamayin derim ben küçük hedeflerle başlayın basardikca gerceklestikce cesaretiniz gelir. O büyük hedefler hemen olmayınca insanlar tamamen bırakıyor hayal etmeyi. Onun icin minik isteklerle başlayın istediginiz küçük bir hediye gezi akliniza ne gelirse dileyin evrenden ama olsun olsun diye 7-24 düşünmeyin kendinizi dileğinizi rahat bırakın.
Yıllar önce psikoloğum bana birşey demişti hiç unutmam hep yazarim burda arada yeni gelen arkadaşlara 😊 Bak Sahra " Gökyüzüne bir dilek balonu gönderiyorsun (mecazi anlamda :KK66:) ama olacak mi, ne zaman, nasıl diye bir sürü kaygı ağırlık yüklüyorsun ona uçar mı o balon rahat bırak hem balonu hem kendini "🎈🤗
Anladığımda yerine ulaştı o balonlar şükürler olsun...
Gece gece hem uzun hem de karışık yazmış olabilirim kusuruma bakmayın kızlar 🙈
Umarim yardımcı olabilmişimdir Ceylan :))

Günaydıııın🤗🤗🤗

Bu haftanın Olumlaması

Gelecek için Olumlama;
Geleceğimin güzelliklerle dolu olduğunu biliyorum
Geleceğimi sevgiyle kucaklıyorum
Geleceğimin sağlıklı, varlıklı ve iç huzurlu olduğunu biliyorum ve
bunun için şimdiden teşekkür ediyorum.

Amin öyle olsun

NOT : Gün içinde ve akşam olmak üzere 7 kere okuyoruz şifa olsun hepimize

( Meditasyon ve nefes egzersizi ile desteklemeyi unutmayalım)
Akliniza takilan sorulari da soralim. Sessiz okuyucu olmayalim🤗

Olumlamamı yapmamıştım vesile oldun teşekkür ederim :nazar:

bir sorum var olumlama yaparken inanılmaz konsantrem bozuluyor
mesela hamilelik olumlaması dinliyordum her gece yatmadan önce ama sürekli ya uyuya kalıyorum ya da uykum geliyor ve defalarca dinlemiş olmama rağmen bazı cümleleri ilk defa duyuyormuşum gibi hissediyorum hani dinlerken kopuyorum galiba diye düşünüyorum :kahve:

günaydınlar...

ben de gerçekleşen bir dileğimi yazmak istiyorum... bu sayfa yine aktif olsa sahra ve butrfly gibi arkadaşlarım, daha sıkı yazsalar dedim ve oldu :nazar:
ne güzel bir haber dediğim gibi sayfanın olumlu enerjisi çok yüksek daim olsun
hepimizin dilekleri olsun inşallah bütünün hayrına :kahve:

Çok iyi yapmışsınız baştan baslayarak😍 ben basladigimda sayfa 400 lerdeydi. Hem gunceli takip ediyordum hem de gecmisi okuyup soru soruyordum😎 sorularim hic cevapsiz kalmadi. Burdan birileri illaki cevapladi.
Mucize konusuna gelince biraz daha sayfalar ilerleyince goreceksiniz orda bir cuzdan ya da canta ornegi var. Ona çok benzer bir seyi yasadim. Okurken hadi canim dedim ama sonra baktim ki aynisini ben de yasadim😂
Bir de buranin bana kattigi en guzel sey mucizeleri fark etmem. Mucize deyince aklima artik insanlarin kendi kendine ucmasi gelmiyor😁 evde ekmek bittiyse ve caniniz disari cikmak istemiyorsa bir sure sonra komsunuzun elinde bir tabak borekle kapinizi calmasi geliyor😎
Mesela Sahra- Sahra- nin uyumamasi ve size cevap vermesi de bir mucize. Kafanizdaki aoru isaretlerini kaldiriyorsunuz. Bundan buyuk rahatlik olabilir mi? Her sey kafamizda bitmiyor mu? Baslarda cok odaklanmayin. Henuz dusuncelerinizi tam anlamiyla kontrol edemeyebilirsiniz🤗 rahat birakma o sekilde olur. Bir dilek dileyin cok buyuk olmayan. Adim adim gidin. Insan hayatindan ornekler verirsek ben bu uygumalada ergenligi bitiriyorum. Siz daha bebeksiniz. Sahra- Sahra- ve @buttrfy yetiskin 😉
Okumaya devam edin. Degisimleri goreceksiniz. Hem alinti yapip soru sormaniz da bizi gecmise goturyor😍 hatirlatma gibi oluyor. Coook daha iyi oluyor🤗

ne güzel bir haber dediğim gibi sayfanın olumlu enerjisi çok yüksek daim olsun
hepimizin dilekleri olsun inşallah bütünün hayrına :kahve:
Se sa'lı yazmışım, 'dedim' dedim ama düşünürken şimdiki zamanlı düşündüm...
Amiin inşallah her şey yolunda❤🤗

Back
X