Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Herkese selamlar🤗
Audreyhorne Audreyhorne elbette katilabilirsin. Kapimiz herkese acık😍 acaba siz neler katacaksiniz hayatimiza😉
Çok teşekkür ederim :KK200:
Bende geçen sene tanıştım olumlu düşünme, iyiyi kendine çekme ile :)
Tam olarak oturtamasamda yol aldığımı düşünüyorum.
Umarım tüm bedenime, hayatıma uygulayabilirim :)

Kafam öyle çok karıştı ki :) her gün farklı olumlamalar mı yapmalıyım yoksa isteğime göre mi 🤔 şu sıralar hiç birşey doğru gitmiyor ve herşey üzerime geliyor.. sanki hiç güzel gitmeyecekmiş geliyor bu hayat.. nasıl geçecek bunlar.. kafanızı şişirdim kusura bakmayın 🥺

Kafam öyle çok karıştı ki :) her gün farklı olumlamalar mı yapmalıyım yoksa isteğime göre mi 🤔 şu sıralar hiç birşey doğru gitmiyor ve herşey üzerime geliyor.. sanki hiç güzel gitmeyecekmiş geliyor bu hayat.. nasıl geçecek bunlar.. kafanızı şişirdim kusura bakmayın 🥺
21 gün boyunca sabah kalkınca ve de akşam yatarken aynı konu üzerine olumlama yapmak tavsiye ediliyor.

Biz burda haftalik olara olumlama yapiyoruz. Bunun yaninda gunluk olarak olumlu olmayan kelimeler kullanmaya calisiyoruz.
Bunun yaninda Her sey ustunuze geldiyse onlarin gitme vakti de gelmis demektir😉 hepimizin oyle donemleri oluyor ve gecip gidiyor. Biliyoruz. Onlar misafir🤗 mesela ben dun o durumdaydim😁 bugun her sey yolunda gidiyor. Bir de suna dikkat edin. Sizi uzen seyler sizinle mi ilgili yoksa baskasiyla mi il?gili

Arkadaşlar bir şey soracağım misal kendimi hayal etmem gerekiyor değil mi hayalimdeki görüntü sanki tam kendim değil başkası bir türlü kendimi kendi tipimle hayal edemiyorum 🤣 bunu nasıl aşabilirim ? Ya da kendimi kendi tipimle hayal etmek önemli midir ?

Kas testi var biliyormusunuz kizlar..
Nefes aliyorsunuz ayakta duruyorsunuz Ben Evet diyince öne gitmeniz lazim hayir diyince arkaya gitmeniz gerekir. Eger evet diyince arkaya gidiyorsaniz ya da hayir diyince one gidiyorsaniz su ihtiyaciniz olabilirmis. Bunu cozmek icin farkli seyler var..
Ben bunu biriyle calistim 1 2 ay once ama internette daha bilgi var izleyip yapabilirsinz yanlis hatirlyor olabilirim

Arkadaşlar bir şey soracağım misal kendimi hayal etmem gerekiyor değil mi hayalimdeki görüntü sanki tam kendim değil başkası bir türlü kendimi kendi tipimle hayal edemiyorum 🤣 bunu nasıl aşabilirim ? Ya da kendimi kendi tipimle hayal etmek önemli midir ?
Nasil yani.. kendinimi hayal etmek istiyorsun :) gozlerimiz genellikle kendimize degil disariya bakar. Baskasinin sık gorustugumuz birinin simasini akilda tutmak daha kolaydif tabi.
Kendini hayal etmek yerine aynaya bak olmazmi 😅

Nasil yani.. kendinimi hayal etmek istiyorsun :) gozlerimiz genellikle kendimize degil disariya bakar. Baskasinin sık gorustugumuz birinin simasini akilda tutmak daha kolaydif tabi.
Kendini hayal etmek yerine aynaya bak olmazmi 😅
Aynaya bolca baktiktan sonra da kendini hayal edebilirsin. Ya da aslinda kendini nasil gormek istiyorsan oyle hayal ediyorsundur😉

Bu haftanin olumlamasi🤗
Isteyen arkadaslarimiz bize katilabilir😍
Sabah sayfaya girdigimizde eger bu paylasim yapilmadiysa hatirlatma adina paylasim yapilabilir. Aksam icin de gecerli😉

⭐ Ben şu an icin imkansiz gorunen tüm hayallerime degerim. Ben maddi manevi her turlu bolluga, berekete, ihtisama, gorkeme degerim. Bunun için şimdiden teşekkür ederim⭐
Amin öyle olsun inşallah 🤗

NOT : Gün içinde ve akşam olmak üzere 7 kere okuyoruz şifa olsun hepimize

( Meditasyon ve nefes egzersizi ile desteklemeyi unutmayalım)
Akliniza takilan sorulari da soralim. Sessiz okuyucu olmayalim🤗

Merhaba arkadaşlar,
Karma ve şifalanma meselesine bir de İslami çerçeveden bakalım:)

Eklentiler

• A91F86FF-AB69-4A42-A765-4CC7B220E9C3.webp
    A91F86FF-AB69-4A42-A765-4CC7B220E9C3.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 45
  • EE9014EF-9995-460D-9689-3676693DF2DA.webp
    EE9014EF-9995-460D-9689-3676693DF2DA.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 47
  • 16A609DB-AE5D-43B9-90D9-41DD689E406C.webp
    16A609DB-AE5D-43B9-90D9-41DD689E406C.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 46
21 gün boyunca sabah kalkınca ve de akşam yatarken aynı konu üzerine olumlama yapmak tavsiye ediliyor.
Teşekkür ederim 🎈🙏🏻
Biz burda haftalik olara olumlama yapiyoruz. Bunun yaninda gunluk olarak olumlu olmayan kelimeler kullanmaya calisiyoruz.
Bunun yaninda Her sey ustunuze geldiyse onlarin gitme vakti de gelmis demektir😉 hepimizin oyle donemleri oluyor ve gecip gidiyor. Biliyoruz. Onlar misafir🤗 mesela ben dun o durumdaydim😁 bugun her sey yolunda gidiyor. Bir de suna dikkat edin. Sizi uzen seyler sizinle mi ilgili yoksa baskasiyla mi il?gili
Beni üzen şeyler aslında yapmak isteyip yapamadığımız şeylerle alakalı, herşeyin fazlasıyla ters gittiğini düşünüyorum. Karanlıkta kalmışım sanki ama aydınlığa çıkış yok gibi.. Hayal ettiğim herşey o kadar olmuyor ki umudum da kalmıyor.. belki de artık hayal kurmak bile gerçek olmayacak şeyler gibi geliyor bana.. 🥺

Arkadaşlar çok kötü bir gün geçirdim ailevi ve iki saattir bir arabanın içinde ağlıyorum. Bana güzel bir şeyler söyler misiniz ? Gücümü yeniden toplayacağım ?

Arkadaşlar çok kötü bir gün geçirdim ailevi ve iki saattir bir arabanın içinde ağlıyorum. Bana güzel bir şeyler söyler misiniz ? Gücümü yeniden toplayacağım ?
Vallahi geciyor. Ben de dun ayni durumdaydim. Bugun gecti😉 disardan biriymis gibi bakmaya calis olaya🤗

Back
X