• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Arkadaşlar çok kötü bir gün geçirdim ailevi ve iki saattir bir arabanın içinde ağlıyorum. Bana güzel bir şeyler söyler misiniz ? Gücümü yeniden toplayacağım ?
En yakınlarınsa mutlaka geçecektir, akrabaysa da uzak durursun biraz, çaresi var . (Ben de dakikalarca ağladım, hâlâ da kötüyüm Emin’im benden kötü olamazsın) burayı dert köşesi yapıp mahfedemem tabi ki) İnan nefesim gidiyor , bence sen çok daha iyi durumdasın o yüzden hiç korkma🙋🏼‍♀️

En yakınlarınsa mutlaka geçecektir, akrabaysa da uzak durursun biraz, çaresi var . (Ben de dakikalarca ağladım, hâlâ da kötüyüm Emin’im benden kötü olamazsın) burayı dert köşesi yapıp mahfedemem tabi ki) İnan nefesim gidiyor , bence sen çok daha iyi durumdasın o yüzden hiç korkma🙋🏼‍♀️

Geçer tabiki geçer ama bir daha aynılarını yaşamamak ve şimdi bir güç almak için destek istedim o yüzden yazdım

Bu haftanin olumlamasi🤗
Isteyen arkadaslarimiz bize katilabilir😍
Sabah sayfaya girdigimizde eger bu paylasim yapilmadiysa hatirlatma adina paylasim yapilabilir. Aksam icin de gecerli😉

⭐ Ben şu an icin imkansiz gorunen tüm hayallerime degerim. Ben maddi manevi her turlu bolluga, berekete, ihtisama, gorkeme degerim. Bunun için şimdiden teşekkür ederim⭐
Amin öyle olsun inşallah 🤗

NOT : Gün içinde ve akşam olmak üzere 7 kere okuyoruz şifa olsun hepimize

( Meditasyon ve nefes egzersizi ile desteklemeyi unutmayalım)
Akliniza takilan sorulari da soralim. Sessiz okuyucu olmayalim🤗
evet çok genel ve güzel olumlama. fakat içindeki imkansız kelimesi hoşuma gitmedi. başka bi kelime bulsak onun yerine. yada ben direk sadece ikinci cümleyi kullanayım ☺

evet çok genel ve güzel olumlama. fakat içindeki imkansız kelimesi hoşuma gitmedi. başka bi kelime bulsak onun yerine. yada ben direk sadece ikinci cümleyi kullanayım ☺
Bir başka arkadaş da aynısını mesaj yoluyla bana iletti😊 sabaha kadar düşünelim bakalım oraya daha uygun hangi kelimeyi koyabiliriz🤗

Olumlamayı ben gönderdim HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu ya sen paylaşır mısın dedim çok giremedim topiğe bu hafta uygulamasız kalmayalım diye önerdim :)
Olumlamayıda geçen gün buttrfly buttrfly paylaşmıştı ben çok beğendim hatta çok güzelmiş kızlarda beğenirse bu hafta yapalım mı dedim 🙈🤗
“ İmkansız görünen tüm hayallerime değerim “ diyerek olumsuzu olumluya çevirmiş aslında.. ben negatif bir söylem göremedim ama siz bilirsiniz değiştirmek isterseniz de olur ..

20180921_133232.webp
💜 Bana da imkansiz değil kalibi hep bu sözü hatirlatir 🤗 :
Hiçbir şey imkansız değildir. Kelimenin kendisi " ben
mümkünüm " diyor .
- Audrey Hepburn -
Not: Umarım doğrudur çevirisi 😊🙈

Kizlar gunaydiiiin🤗
Olumlama konusuna gun icinde donecegim😍

Gece yatmadan once bunu dinledim. Dinlerken uyuyakalmisim🙈 normalde gece mutlaka uyanirim. Ama bu bana cok iyi geldi. Deliksiz uyudum. Belki bu video ile ilgili belki dunun yorgunlugu bilemeyecegim🤗 bu aksam yine deneyecegim

ben mistik yol videolarını çok beğeniyorum, geçmiş travmaları silen uygulama vardı ben de onunla harika bir uyku çekmiştim, bulursam atayım.

Eki Görüntüle 2305907
💜 Bana da imkansiz değil kalibi hep bu sözü hatirlatir 🤗 :
Hiçbir şey imkansız değildir. Kelimenin kendisi " ben
mümkünüm " diyor .
- Audrey Hepburn -
Not: Umarım doğrudur çevirisi 😊🙈
artık o kadar olumlu cümleleri sözleri benimsemişiz ki beynimiz tepki veriyor.

Teşekkür ederim 🎈🙏🏻

Beni üzen şeyler aslında yapmak isteyip yapamadığımız şeylerle alakalı, herşeyin fazlasıyla ters gittiğini düşünüyorum. Karanlıkta kalmışım sanki ama aydınlığa çıkış yok gibi.. Hayal ettiğim herşey o kadar olmuyor ki umudum da kalmıyor.. belki de artık hayal kurmak bile gerçek olmayacak şeyler gibi geliyor bana.. 🥺
canım hayatta hepimiz zaman zaman bu duyguları yaşıyoruz, o yüzden kendini çok sıkmadan, acını yaşayarak bugünleri de atlatacağına inan ve zamana bırak. zaman herşeyin ilacı, hiçbir acı ilkgünkü gibi kalmıyor. bu arada kendi hayatın, hayallerin, amacını belirleyip, liste yap kendine ve küçük adımlarla başla. yazıya dök yapacaklarını, planla, zamanla bir de bakacaksın ki hepsi teker teker gerçekleşmiş.

Evren için imkansız diye bir şey yok, ama çevrendeki bilinçler için öyle mi? Peki senin için imkansızı başardı deseler, bu sıradan bir şey olur muydu? Biz burada gerçekten olmazın olabileceğine inandığımız için burdayız. Olmazlar, imkansızlar genel inançlar. Benim Amerika hayalimin ve diğer bir çok hayalimin gerçekleşmesi için imkansızlar imkanlarım oldu mesela. Neler değişti neler, başkası için imkansız işte. İmkansızdan kastımız bu yani.

Yukarıda çok bahsi geçtiği için tekrar örnekle açıklama gereği duyuyorum "imkansızlık" için ;

Benim şu an herhangi bir ülkede Büyükelçi (Cumhurbaşkanı da olabilir:KK48:) olabilmem mümkün değil,imkansız. Ama öyle olaylar (Kararnameler,yasalar,...) , öyle insanlar hayatıma girer ki en başarılı diplomat olmuşum. Ki bizim ülkede bunlar mucize, imkansız değil artık her şey olabilir zaten de başka örnekler de verebilirsiniz.

Bana sevgisini sunmayanlar içimdeki sevgiyi, beni onaylamayanlar kendimi keşfetmeyi, beni anlamayanlar ifade gücümü arttırmak için benimleydiler.Onlara teşekkür ediyorum
Sevgisizlik vs ilgili beklentilerimize iyi bir olumlama.. 💞
Ve herşeyi olduğu gibi kabul etmeyi seciyorum
Bugunum icin yarinim için Rabbime sonsuz sükrediyor ve tesekkür ediyorum.
Hayirli sabahlar 🌻

Evvvvett artık biliyoruz ki evren soru soruları cevaplamaya bayılır; hadi o zaman biraz soru soralım ?

Neler var benim için şükrüme şükür katacak, içimde kelebekler uçuşturacak,sevinç çığlıkları attıracak?

Kim ve ne olmayı reddediyorum negatif koruma kalıplarımla ki aklımın alamayacağı coşkuyu,neşeyi,bolluğu bereketi benden alıkoyuyor?

Bugün kimim ben, kim olmayı seçerdim ki kolaylıkla,neşeyle bütünün hayrına olacak şekilde mucizevi şekilde maddi manevi yükseleyim ?:halay:

Back
X