• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kızlar şu sitede doğum haritamı çıkardım yorumlamışlar da birebir örtüşüyor diyebilirim . İhtiyacı olan faydalanabilir .

Benimki de cok dogru. Şunlar şunlar uyumluysa tam tersi cok guzel olur diyor, o uyumlar hangisi bahsetmiyor ama

Benimki de cok dogru. Şunlar şunlar uyumluysa tam tersi cok guzel olur diyor, o uyumlar hangisi bahsetmiyor ama

Nasıl yani anlayamadım ? Ben baktığımda kişiliğimi hayatımı anlatıyordu neredeyse birebir . Hatta öyle ki küçük yaşta ebeveyn kaybı yaşayacağım bile yıldız haritamda çıkmış. Ben şok oldum şahsen

Kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum nasıl yapıyosunuz ne yapıyosunuz? Katılabilir miyim?

Kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum nasıl yapıyosunuz ne yapıyosunuz? Katılabilir miyim?
Hoşgeldiniz tabi ki katılabilirsiniz herkese açık topigimiz 💕🤗
Her pazartesi haftalik ya da biraz daha uzun süreli yeni olumlama ya da esma değişiyor çalışmamışız, müsait bir arkadaş pazar geceden ya da pazartesi sabah paylaşıyor , genel bir olumlama oluyor, isteyen sevdigi baska bir olumlamayi da okuyabilir önemli olan her gün iki kere yapmak

Hoşgeldiniz tabi ki katılabilirsiniz herkese açık topigimiz 💕🤗
Her pazartesi haftalik ya da biraz daha uzun süreli yeni olumlama ya da esma değişiyor çalışmamışız, müsait bir arkadaş pazar geceden ya da pazartesi sabah paylaşıyor , genel bir olumlama oluyor, isteyen sevdigi baska bir olumlamayi da okuyabilir önemli olan her gün iki kere yapmak
Anladım çok teşekkürler 💕💕

Arkadaşlar ben esma okuyordum fakat adet oldum diye bıraktım adetli de okunuyor diye biliyordum ama emin de olamadım ? Siz nasıl yapıyorsunuz ?

Mutlu Huzurlu Geceler Pozitif Güzeller :KK36:
Bu yazıyı okuyunca mutlaka burda paylaşayım dedim 🤗 💜

20190915_223447.webp

Mutlu Huzurlu Geceler Pozitif Güzeller :KK36:
Bu yazıyı okuyunca mutlaka burda paylaşayım dedim 🤗 💜

Eki Görüntüle 2307919
genel olarak dışardan eve geldiğimizde şükür evimize kavuştuk deriz, illaki insanın kendi evi olacak deriz, demek ki bu durumdan kaynaklıymış, çok daha iyi anladım şimdi, teşekkürler paylaşım için.

Gunaydiiiin🤗
Enerjimiz tam yerinde. Sağlıklıyız, ellerimizi kullanabiliyoruz. Bütün güzellikleri görebiliyoruz. Kendimi önemsiyoruz ve degerimizi biliyoruz🤗 Bütün şanslarııı kendimize çekiyoruz. Parayı seviyoruz ve mıknatıs gibi parayı çekiyoruz.
Çok şükür oldu oldu 🤗🤗🤗

Eski sayfalarda yapilan bir olumlama isteyen olursa bunu yapabiliriz. Gun icinde herkes baksin icine sinen baska olumlamalar olursa burda paylasip karar verelim. Aksama olumlamamizi belirleyip baslayalim😊

Baska acilar filan biliyormusunuz..
Belki ters acilariniz var.diger yerlesimleriniz farkli.
Ama potansiyel varsa degisim de olur tabiki..
Ben mesela 29 yilimda kendimde cok degisimler yasadim.. farkli acilardan bakmaya oralara yerlesmeye basladim. Bazi seyler elbette elimizde olabilir hic olmaz denmez boyle birsey yok. Yani asiri ozguven yerine yeteri kadar olmasi hayatiniza olumlu olacak kadar olmasi yeterli degilmi.. beklentiniz size fazla belki. :) yanlis anlamayin yani yorumlarken genel soyluyorum.. :) ay yengec iyimis belki ters acilari vardir haritanzda.. yukseleniniz ney? Biraz sosyal maske yukselen goturur
aslında haklısınız haritamda bol bol satürn var bende 29 yasımdayım ve artık komple değişmek istiyorum sanırım saturn dongusunden dolayı

Back
X