Bunu yazmak kolay geliyor belki bizlere ama düsüncelerimizi sordugun icin rahat yazacagim boşanman ve kendine cocugunla bir gelecek kurman mantikli olan degilmi10 yıllık evliyim.33 yaşındayım. 7 yaşında bir çocuğum var. Kendimi mutsuz olarak tanımlıyorum. Hatta mutsuzluğa alışkın. Evliliğim boyunca eşim bir sene dışında hiç çalışmadı. Evin ve çocuğun her türlü masrafını ben karşılıyorum. Kendisinin her hangi bir geliri yok. Ama bunu hiç bir zaman sorun etmedim. Sözünü dahi etmedim. Hiç bir zaman çalışmak için bir girişimde bulunmadı. Sanırım onu da bu duruma alıştırdım. Evliliğim süresince ufak tefek de olsa fiziksel şiddet gördüğüm de oldu. Sözel şiddette gördüm. Sindirildim .Hep alttan alan oldum. Zaman zaman yalnızlık korkusu zaman zaman çocuğum için sustum. Annem babam ayrıydı. Annemle görüşmüyorum. Babam üvey annem olduğu için onunla da yakın değilim. Evlenirken severek mi evlendim yoksa kendime ait bir yuvam olsun mu istedim hatırlamıyorum sanırım eşimi sevdiğim zamanlar oldu. Ama şuan bir aşk şeklinde sevmiyorum. İnsan olarak seviyorum. Özel anlar yasamak bana zulüm geliyor. Sinirimden aglayacak hale geliyorum .O kadar yalnızım ki hayatta konuşacak dertleşecek kimsem yok. Boşanmak istiyorum. Ama çocuğum için yanlış mı yaparım diyorum yada eşimi terk edersem doğru mu yaparım diyorum. Onun ailesi ona destek olur bu durumda ama benim hayatta kimsem yok gibi geliyor. Bunu okuyunca belki beni saf bulacaksınız ama benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Ne zaman istersen yaz özelden de ....elimden geldiğince dinler yaşanmışlıkları anlatırım... Hakkında hayırlısı olur inşallah....Düşüncelerinizi sormamın nedeni nesnel bir gözle bakacağınızı düşünmem . Mantıklı olan kendime bir hayat kurmam doğru diyorsunuz. Acı yada zorluk yaşanacağını kendi anne babamdan da biliyorum. Kamu da çalışıyorum yani iş güvencem de var ama zamanla sanırım kafama vurula vurula sinmişim. Dediğiniz gibi tüm bu günler bitince huzur dolu olmaya o kadar heves ediyorum ki. Bir an önce huzura kavuşmak tek isteğim. Çok teşekkür ederim mesajlarınız için. Sanırım yapmam gereken kendime acımayı bırakıp uygulamaya geçmek dediğiniz gibi.
Neden saf bulalim canim. Bir evliligi bitirmek cok zor biliyorum ama. Esin cocuguna guzel bir ornek oluyor mu sence? Onun disinda korkularinin sebebi galiba kendi anne babanin arasindaki iliskiden kaynaklaniyor. Ama korkacak birsey yokki, hayatin boyunca bakmakla hukumlu oldugum tek kisi evladin ki birde sözlü ve fiziksel siddette varmis. Cocugun bu durumlara hic tanik oldumu? Eger tanik oluyorsa sadece annesiyle yasamasi daha hayirli olabilir. Ayrica senin kimseye ihtiyacin yok belli. Cok bunalirsan buradan yazarsin konusuruz10 yıllık evliyim.33 yaşındayım. 7 yaşında bir çocuğum var. Kendimi mutsuz olarak tanımlıyorum. Hatta mutsuzluğa alışkın. Evliliğim boyunca eşim bir sene dışında hiç çalışmadı. Evin ve çocuğun her türlü masrafını ben karşılıyorum. Kendisinin her hangi bir geliri yok. Ama bunu hiç bir zaman sorun etmedim. Sözünü dahi etmedim. Hiç bir zaman çalışmak için bir girişimde bulunmadı. Sanırım onu da bu duruma alıştırdım. Evliliğim süresince ufak tefek de olsa fiziksel şiddet gördüğüm de oldu. Sözel şiddette gördüm. Sindirildim .Hep alttan alan oldum. Zaman zaman yalnızlık korkusu zaman zaman çocuğum için sustum. Annem babam ayrıydı. Annemle görüşmüyorum. Babam üvey annem olduğu için onunla da yakın değilim. Evlenirken severek mi evlendim yoksa kendime ait bir yuvam olsun mu istedim hatırlamıyorum sanırım eşimi sevdiğim zamanlar oldu. Ama şuan bir aşk şeklinde sevmiyorum. İnsan olarak seviyorum. Özel anlar yasamak bana zulüm geliyor. Sinirimden aglayacak hale geliyorum .O kadar yalnızım ki hayatta konuşacak dertleşecek kimsem yok. Boşanmak istiyorum. Ama çocuğum için yanlış mı yaparım diyorum yada eşimi terk edersem doğru mu yaparım diyorum. Onun ailesi ona destek olur bu durumda ama benim hayatta kimsem yok gibi geliyor. Bunu okuyunca belki beni saf bulacaksınız ama benim yerimde olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?