- 24 Mayıs 2017
- 272
- 88
- 18
- 31
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
İyi para kazanacağım bişey olsun diyorum sabahtan akşama çalıştığıma değsin para odaklı düşünüyorumBen olsam okurdum kesinlikle. Ama madem yeniden emek verip okuyacaksınız, bu kez gerçekten okuduğunuza değsin. Ünvanlara ve statülere takılmadan gerçekten aşkla yapacağınız bir iş olsun. Bu konuda kararınızı iyi verin. Benim de şuan 2.üniversitem ama eğer psikoloji okumuyor olsaydım sanırım katlanamazdım.
İktisatı tercih etmemde babamın payı çok yüksekti ben mühendis olmak istiyordum puanımda tutuyordu ama bnm dediğimi okucaksın dedi ve okudum şuan onun pişmanlığını duyuyor Yani parayı verir okuturum diyosa eyvallah derim mutlu olurum eline bakmak gibi olduğunu düşünmüyorum baba sonucta imkanı varsa yapmalıPart time çalışıp okumalısın, işi bırakıp baba eline bakmak ya da evlenip kp den para beklemek hoş değil.
Yaaa köle gibi olmak istemiyorum işte Çoooook sıkıldım sabahtan aksama kadar çalışıp karşılığını alamamaktanBu yaşta ne evlenmesi? Üstelik kirasını ödeyemeyen biriyle. Acele etmeyin bence.
Bu arada hukuk okusan da bir müddet sonra işinden sıkılacaksın. Ben 6 yıldır öğretmenim, şu an doğum iznindeyim ve işin yüzünü görmek istemiyorum. Ben işimden çok memnunum, severek yapıyorum diyen birini görmedim daha. Hepimiz maaşlı köleyiz.
Öle öle gidiyorum hiç sevmiyorumişinizi bırakmadan okumanızı tavsiye ederim
zaten hukuk fakültelerinde devam zorunluluğu yok
Vakıfta okumaya başlayıp köklü devlet üni geçiş yapabilirmiyim peki hukukta böyle geçişler oluyor mu ?ikt okuduğuma pişmanım ya tatmin olduğum birşey yapmak istiyorum
Yaşım geçip evde kalırsam diyede korkmuyo değilim ..sevgilimi çok seviyorum ama evlenipte bir ömür mutsuz olucagım bi işi yapmak istemiyorum evlenince çalışmam lazım bide geçinemeyizBu yaşta ne evlenmesi? Üstelik kirasını ödeyemeyen biriyle. Acele etmeyin bence.
Bu arada hukuk okusan da bir müddet sonra işinden sıkılacaksın. Ben 6 yıldır öğretmenim, şu an doğum iznindeyim ve işin yüzünü görmek istemiyorum. Ben işimden çok memnunum, severek yapıyorum diyen birini görmedim daha. Hepimiz maaşlı köleyiz.
Yaaa köle gibi olmak istemiyorum işte Çoooook sıkıldım sabahtan aksama kadar çalışıp karşılığını alamamaktan
Hangi bölüm wonderland sizcebence biraz gerçekçi olmakta fayda var vakıf dediğiniz bilkent vs. değilse köklü bir devlet üni. gecemezsiniz
çok farazi şeyler üzerine bu yola çıkacaksınız gibi görünüyor
daha iyi araştırmanızı öneririm
hukuk fakültesi bir wonderland değil gözünüzde büyütmeyin
Valla hukuk okuyup özel bir büro açar ve avukat çalışan alırsan belki kendi borunu öttürürsün. Fakat bunun dışında kölelik yapıyorsun. Benim avukat tanıdığım var davadan davaya koşuyor, başını kaşıyacak vakti yok.Yaaa köle gibi olmak istemiyorum işte Çoooook sıkıldım sabahtan aksama kadar çalışıp karşılığını alamamaktan
Hangi bölüm wonderland sizce
Sevgilinizin kendine guveni pek yok heralde. Baba parasi olmadanda pek ala geciniliyor. 2 kisinin masrafi nedir yani. Biz tek maasla 3 kisi, eksiksiz geciniyoruz. Evliligi ve gercek bi aile gibi bagimsizligi istemek lazim once. Siz okuyun bence. Sevgiliniz daha hazir degil gibi gozukuyor.Hanımlar yaşım 24 işten ayrılıp yeniden okumaya karar verdim ikt mezunuyum ve hukuk okumak istiyorum babamda %50 kazan öderim okulunu dedi ..bizi evlendirmek istemiyor zaten..üni zamanından süren bir ilişkim var o da sen çalışmazsan nasıl geçiniriz işinde çalış boşver okudun işte bir bölüm diyor ama ben işimden mutsuzum bende geçinemiyeceksen evlenmeyelim okul bitince evleniriz dedim oda benimle aynı yaşta hem olgunlaşmış oluruz falan dedim ...işte bugün annesiyle konuşmuş para sorun degil evlenirsek bbam kiramızı ödüyecek dedi ..Anneme söyledim bunu kendi evini tek başına geçindirince gelsin rahat mı batıyor sana dedi kararsız kaldım evlensek mi okusam mı
Öyle bi olanak var ama vakıflarda herkes geçiş yapmak amacıyla başlıyor ama sonu hüsranVakıfta okumaya başlayıp köklü devlet üni geçiş yapabilirmiyim peki hukukta böyle geçişler oluyor mu ?ikt okuduğuma pişmanım ya tatmin olduğum birşey yapmak istiyorum
İyi para kazanacağım bişey olsun diyorum sabahtan akşama çalıştığıma değsin para odaklı düşünüyorum
Hangi bölüm wonderland sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?