Düşünceniz önemli !!!

Hayur oku ileride ne olacağını hiç bilemezsin aynı durumlara çok şahit oldum hedefin okumak olsun

Ben aslinda hicbirini onermem artik. 24 yasinda yuksek lisansi bitiren cok ogrenci var. Eee haliyle onlar tercih ediliyor.

Ben iki master yaptigim halde yasimdan dolayi is bulamadim. Aci ama gercek. Piyasa artik boyle. Okumanin yasi yok lafi artik geride kaldi. Zevkine beklentin olmadan okursun o ayri.

Saçmalama 24 yaşındasın ideallerini gerçekleştir. Taşıma suyla değirmen dönmez, elin ipiyle gerdeğe girilmez, ev üstünde ev olmaz gibi atasözlerine kulak ver. Kiranı biz ödüyoruz yemeği burda yiyin masraf etmeyin diyecekler, sonra aynı eve girip yaşayalım masraf etmeyelim diyecekler, sonra sen çalışma bize bak diyecekler, sonra bir bakmışsın 200 kilo çocuklu heryeri stresten göçmüş 30 yaşında çökmüş bi kadınsın. Çocukların da seni saymıyor.
Git oku, yepyeni bir hayat aç önüne

hukuku ne kadar istiyorsunuz?

öyle gençlik hayalleri mi yoksa ayakları yere basan bir istek mi?

biliyorsunuz toplum da tıp ve hukuk kişilerin istekleri gibi olsa da etrafın beklentilerinden oluşan bir hayal..

bir taraftan da işinizi sevmiyormuşsunuz, hukuk bittiği zaman işinizi sevecek misiniz?

allah konuştuklarımızla imtihan etmesin ancak bir erkek asgari düzeyde evini geçindirebilmeli.
kirasını ödeyip, asgari düzeyde fatura ve gıda alışverişini yapabilmeli. kadının çalışması evin sadece konfor düzeyini, birikimleri etkilemeli... (herkesin hayatında zor bir süreç geçer ancak bunu aşabilecek misiniz, ne kadar sürecek ortalama?)

Allah korusun teşekkürler yorumun için

kirayı bir öder iki öder. para kalmadı ödeyemiyor babam des mecbur çalıştırtcak seni. Allahaşkına oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…