Dusuncesiz miyim

Yuceguru

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
9
19
3
32
Merhabalar arkadaslar. Bu siteyi hep takio ediyorm her gun girip dertleri okuyorum. Yazmak ve yazmamak arasinda cok gidip geldim. Icimi dokmek istiyorm moralim cok bozuk. Aslinda konu cok uzin ama burda anlatio sizi de skmak istemem bugun yasananlardan bahsedeyim

Ilk oncelikle nisanlim cok iyi biri iyiyken hic sknti yok ama.sinirli bi yapisda var sinirlendgnde bagirir cagirir hakaret eder. Artik duymazdan geliyorum sevdigim icin goz yumuyorim. Evlenicez ailesiyle birlikte yasicaz anne baba kardes . Kayinvalidem bugun bi temizlikci tutarak beraber ev temizligine gittiler ev cok buyuk ve insaattan yeni cikmis. Nisanlimla konusrken bi gun. Annen cok yorulmasin bizde ceyiz sererken evi yime temizleriz sileriz demistm. Sabahta bunun konusu acildi. Boyle bisey var neden anneme soylemiyosn dedi. Benm cevremde hep boyle dedim sonucta ceyiz sererken ev dizilirken temizlenir pis ve tiz icinde sonucta. Yok biz nerden bilelim ilk defa cocuk evlendrcek annem anneme soyledm bboyle biseyden haneri yok dedi bana. Madem yoktu neden soylemedin bana boyle biseyi ben nerden bilebilirim ki dedim. Neyse tartistik bana dusuncesizsn deyip durdu. kayinvalidemi aradim durumu izah ettim olsun kizim sen bakma bizimkine dedi. Sonra konisrken acildi konusu annenle konautum anlattm anlayisla karsiladi beni dedim. Bu seferde annemle konusyosn bana niye demiyosn gizliyosn dedi.yine mesaj atti annem hic bi is yapmicak her seyi sen yapcaksn dedi bu yastan snra annemi calistrmam dedi. Bayagi ssey soyledi kirdi aglatti. Sonra gonul amaya calsiti konustuk. Eve beyaz esya almislar ve bana soylemedi soru sordum biz aldik onlari dedi. Bende bana neden soylemedn ki dedm simdi soyluyosn dedm. Sen nasil bi insansin yaziklar olsun snaa insan sevinir hayirli olsun der gelmis bana burda bana bunu diyosn dedi nasil dusuncesiz bi insansn dedi . Aileme soylicem senin nasil bi insan olduguni gorsunler dedi. Ve soylemiste beni
Kendimi o kadar kotu hissediyorum ki dusuncesiz bi insan miyim bu kadar ben . Sevgimin karsiligi bu mu acaba. Napmam gerekir onu bile bilmiyorm . Saglikli dusunemiyirum da

Gecmis olsun canim simdiden. Arada buraya konu ac rahatla e mi?

Edit:Arkadaslar siz de kendinizi bosa yormayin. Kizin nisanlisi cok iyi biri zaten sadece biraz manyak ve alti ustu kv kp kardes ile yasayacak. Abartiyorsunuz.

Son düzenleme:
Offf burda beraber yaşayan kaynana ve gelinlerin sıkıntıları hakkında günde en az 2 konu açılıyor madem takip ediyorsun illaki yaşamak mı lazım biraz da deneyimlerden akıl alsan. Kusura bakma ne olur ama nişanlın evlenilecek bir erkek değil ne demek ya sen yapacaksın işleri filan şimdiden bunu söyleyen insan ilerde seni sadece hizmetçi olarak görecektir. Bu adamın önce sana saygı duymayı öğrenmesi gerekir. Şakın aynı evde yaşamaya kabul etme.

Cnm önce sen bu forumda kv ile birlikte oturanların açtığı konuları okusana bu gece
Nasıl göz göre göre seviyorum görmezden geliyorum diyorsun,iyi düşün yarın bir gün evlenince o sevgi bi işe yaramayacak

Üstelik öyle nişanlın var ki maşallah 10 kv ye taş basar, şimdiden ne olursa olsun ana tarafında olacağını belli etmiş

Bu adam seni hizmetci görür,fikrini düşünceni sormaz önemsemez çok üzülürsün

Cok seviyorum o kadar cok bagliyim ki ne olursa olsun birakamiyorum. Kiriliyorum cok agliyorum ama gonlumu nasil basariyosa hemen alabiliyo. Iyiyken o kadar iyi ki nasil bi anda boyle kotulesebiliyo diyorum

Saglikli dusunemediginiz konusu haric hakli yaniniz yok.

Neden size hakaret eden birini alttan aliyosunuz,seven insan hadi sevmeyi birakin size insan olarak saygi duyan biri size hakaret etmez.

Bi de ailesiyle ayni evde yasayacaksiniz yapmayin,daha simdiden annem diye savunmaya gecmis ilerde neler yasanacak bi dusunun derim ben.

Cok seviyorum o kadar cok bagliyim ki ne olursa olsun birakamiyorum. Kiriliyorum cok agliyorum ama gonlumu nasil basariyosa hemen alabiliyo. Iyiyken o kadar iyi ki nasil bi anda boyle kotulesebiliyo diyorum
Hayatını çöpe atıyorsun, yine de evlenip azap çekeceksin, keşke zamanı geri döndürebilsem diyeceksin, aha da buyur zamanı geri aldık aklını başına al.

Bu adamla cidden evlenecekmisin ?

Adam tam bir öküz...

1 degil 10 kez dusun bence nisani atma sebeplerin de cok fazla , en basta sana sormadan hareket etmesi , senin icin annemi calistiramam ben demesi adam resmen sinyal veriyor sen anlamamakta diretiyorsun...

birde hakaretlerine göz yumuyorsun, pess!

Yahu isyan olmasın ama biz kadınlar kendimde dahil azıcık eksik akıllıyız sanırım hakikaten erkekler bizden üstün ya!!! Göz göre göre kendimizi ateşe atıyoruz. Bu sevgi denen şey bi tek kadınlara bu kadar düşüncesizce davrandırıyor. Erkeklerin umrunda değil sevgiymiş bilmem ne.
Konu Sahibi şuna benimde moralim çok bozuk kusura bakma. Ama o nişanlın seni sevmiyor mu ?sana neden saygı göstermiyor ve eziyor? Hayır adam aklını kullanıyor işte. Bi biz kadınlar kullanamıyoruz aklımızı yeminle.

Evet okuyorm kayinvalidelerin gelinlere yaptigini ama benimki gercekten oyle degil annesi olsun babasi olsun iyi insalar bu zmaana kadar kotu biseyini gormedim. Aramizda bi sorun olsun. Ayrilalim annesi aglamaya baslar barismamiz icin elinden geleno yapar. Nisanlimla aramiz duzeldginde de sanki hic bi sorunumuz yokmis hersey guzelmis gbi oluyo. Dusuncelermiz bir degil ayni seyleri dusunmuyoruz indan farkli dusu dugumde de dusuncesiz oluyorm

Sevgiden daha önemli değerler var.. Saygı gibi, anlayış gibi, kıymet vermek gibi.. Ve bu değerlerin hiç biri nişanlınızda yok..

Ben de seviyorum deyip alttan almıştım, görmezden gelmiştim.. Şuan keşke en başta bitirseymişim diyorum.. Evlendikten sonra kalkıyor o gözlerdeki perde... Umarım geç olmadan sizde farkına varırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…