Dusuncesiz miyim

Yıl 2017 de hala neden kv ile yaşamayı kabul ettiğinizin mantıklı bir sebebi var mı acaba?
Adı üstünde 'ev'lilik.

Yıl 2017 de hala neden kv ile yaşamayı kabul ettiğinizin mantıklı bir sebebi var mı acaba?
Adı üstünde 'ev'lilik.

Bi ara kaynanam dubleks alirsak beraber oturur muyuz demisti ama ev alma gbi bi durum yoktu. Bende kirmama adina olabilir demistim. Aradan sene gecti nisanlim arayip boyle bi durum var ailemle birlikte oturcaz dedi kesin ve net bi sekilde olay boyle gelisti.

Ablacım sen fikir almaya gelmemişsin ki. Ben kendimi ateşe atmaya gidiyorum, haberiniz olsun diye konu açmışsın. Böylece ileriki konularla bağlantı kurmamız kolaylaşacak.

Anladığım kadarıyla daha yaşın küçük dünyanın en büyük aşkını yaşadığını sanıyorsun ama burada anket yap kaç kişi daha böyle sanmış da şimdi "amaaan!" diyor. Minimum %90 diyorum.

Söylenenleri lütfen bir düşün. Hiçbir çıkarı olmayan bu kadar kadın yanılıyor olamaz. Hayatına sahip çık ve öz saygını başkaları için yitirme.

Nişanlınız ne zaman yemek yiyeceğinize de karar veriyor mu acaba?
Allah aşkınıza bir kendinize gelin.
Evlenecek yaşa gelmiş olabilirsiniz ama asla o olgunlukta değilsiniz.
Siz daha geleceğinizi inşa ederken ikendi fikirlerinizi ve isteklerinizi dile getiremiyor, başkalarının dediğine göre yaşıyorsanız nasıl evleneceksiniz?
Yapma arkadaşım, çocuk oyuncağı değil bu.
Hele nişanlın olacak şahsiyet, hiç iyi biri değil!
Size sormadan etmeden ailemle yaşayacağız demiş, sallabaş yapmışsınız.
E zaten bir zahmet kendi evlerine beyaz eşya alırken sormasınlar size.
Onlar bir aile, siz değilsiniz.
Ancak o eve eşinizin stres topu ve evin hizmet göreni kategorisinde girersiniz.
Zaten nişanlınız arkanızda duracak, sizi mutlu edecek bir adam olsa sağlık sorunu gibi çok önemli bir neden olmadıkça böyle emrivaki yapamaz, sizi hizmetçi gibi görüp konuşamaz.
Yapmayın, gençliğinize yazık.
Aileniz kim bilir ne emeklerle büyüttü sizi, elin dangozu gelsin de onca yıllık emeklerini heba etsin diye değildir herhalde!

O kesin ve net bir şekilde kararını bildirdi.
Sen de sorgusuz sualsiz boyun eğdin.

Çok şaşırtıcı.
Evliliğiniz süresinceki "kesin ve net" olaylara yaklaşımın bu olacaksa yandın bacım.

Yerinde olsam bu adamla değil. Hiç kimseyle evlenmem şuan. Çünkü belli sende bir sıkıntı var.

Allah askina hayatini karartma samimi soyluyorum benim de asktam gozum karardi yanlislarini bir kenara itip seviyorum dedim evlendim sonu ne mi husran keskelerle dolu bir hayat sende oyle olma canim benim evlenince isler degisiyor o sevdigi adam gidiyor yerine kalp kiran umursamaz senin dusuncelerne onem vermeyen asagilayan bir adam geliyor ahh ahh simdiki aklim olsa evlenmezdim keskeler de artik fayda vermiyor bna at o nisani hayatini ziyan etme simdi boyle davranan adam evlenince dha cok kirar uzer seni kendine bunu ypma

sen düşüncesiz değilsin ama biraz safsın galiba ,adam seni salak etmiş bir oradan bir buradan çakıyor yönünü şaşırmışsın ,
adam sana hayatının tüyosunu veriyor ,farkında değilsin ,
bu yaştan sonra annesini çalıştırmazmış ,yok beyaz eşya almışlar,yok ailesine şikayet etmiş ,
senin kişiliğin yok mu ,
normalde çeyiz serilmeden önce erkek tarafı evi temizler kız tarafı gelir serer gider ,
senin nişanlın iyi vs değil kötü ,üstelik içten pazarlıklı bir zorba ,bu senin duydugunda sevgi değil ,korku ,
rica edeceğim bir psikyatra götürüsün seni ailen

Şimdiden mutluluklar dilerim.
Ayrıca ortalık süt limanken herkes "iyi". Şu " iyiyken çok iyi ama sinirlenince ......." diye devam eden konular bana fenalık getiriyor. Arkadaşım zaten insanın astarı sinirliyken ortaya çıkar, sen her şey iyiykenki haline ne bakıyorsun... Neyse ya, bu kadar iyi buluyorsan aman kaçırma ne diyim. Mutluluklar.

Nasi yani. Senin evine beyaz esya aliniyor ama senin haberin yok mu?

Cok seviyorum o kadar cok bagliyim ki ne olursa olsun birakamiyorum. Kiriliyorum cok agliyorum ama gonlumu nasil basariyosa hemen alabiliyo. Iyiyken o kadar iyi ki nasil bi anda boyle kotulesebiliyo diyorum

Iyiyken nasi iyi olabiliyo yaa.. bir insan ya iyidir ya da kotu. Senin dedigin dengesiz sinifina giriyor. Ayrica suan basit geliyo ama yarin birgun sana hakaret ettiginde ayni yataga girmek bi insana olum gibi gelir. Iyi dusunun siz mutlu olmak icn evlenmek istiyosunuz. Iyi gunde beraberse kotu gunde de beraber olunmali. Iyi dusunun bence. Ve o kv de evlennce tirnaklarinj cikarcak gibi duruyo.

Evlenince duzelmez daha beter olur
Cok saygisiz
Kendine bunu yapma
Cok uzulursun

Yaş 20 mi?

Hadi sizde kavak yelleri, aileniz nasıl izin veriyor bu evcilik oyununa...

EVEt düşüncesizsin. Kendini hiç düşünmüyorsun. Daha nişanlılıkta böyle olan adam evlendikten sonra neler yapmaz sana. Biraz Aklını kullan

Siz ayni frekansta konusmuyorsunuz.
En sonki gonul isim olmadigi icin uzulmustum. Simdi bi kez daha sukretmem gerek anladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…