Dusuncesiz miyim

Nişanlınız çok fevri, size yaklaşımı hiç hoş değil evlenmeden önce size hakaretler yağdıran evlendikten sonra neler yapar kimbilir, ayrıca aileme söylicem senin nasıl bir insan olduğunu demek de ne demek oluyor yahu ilkokul çağındaki çocuklar gibi, madem sizin kötü biri olduğunuzu düşünüyor ailesine şikayet edeceğine yollarınızı ayırsın gitsin, kusura bakmayın ama nişanlınız sizin sandığınız kadar iyi biri değil bence, saygısız ve olgunlaşmamış birisi ve ben olsam böyle saygısız birine asla tahammül edemezdim

Nişanlınız çok fevri, size yaklaşımı hiç hoş değil evlenmeden önce size hakaretler yağdıran evlendikten sonra neler yapar kimbilir, ayrıca aileme söylicem senin nasıl bir insan olduğunu demek de ne demek oluyor yahu ilkokul çağındaki çocuklar gibi, madem sizin kötü biri olduğunuzu düşünüyor ailesine şikayet edeceğine yollarınızı ayırsın gitsin, kusura bakmayın ama nişanlınız sizin sandığınız kadar iyi biri değil bence, saygısız ve olgunlaşmamış birisi ve ben olsam böyle saygısız birine asla tahammül edemezdim

Gece gece koparttin.

Bugun hakaret eder bagirir cagirir. Yarin bir iki tokat. Sonrasi dayak. Hem birde ailesiyle oturacaksiniz buyuk cesaret valla. Ozguveninize hayran kaldim. Kendinizi atesin ortasina atiyorsunuz seviyorum diye gozlerinize perde inmis. Evlendikten sonra bu sozlerimi hatirlarsiniz.

Şimdi nişanlısın ya sen o yüzden alttan almayı başarıyorsun seviyorsun aşıksın evlilik hayalleri iştw düğün gelinlik hevesin var hayallerinin suya düşmesini istemiyorsun bırakamaman da bundan. Affetmen de bundan.. Amaaaaa evlendiğinde aynı evi hergün paylaşmaya başladığında iş öyle olmayacak.. Bu sefer de boşanamam diyeceksin.. Yapma bile bile lades bu senin yaptığın.. Nişanlın kocan olduğunda bir kere daha değişecek ve sen işte o zaman hayal ettiğin gibi olmadığını anlayacaksın dank edecek.. Niye yapıyorsun bunu kendine...?

İyi ki çok iyi biriymiş yahu iyi olmasaydı herhalde kayınvalidenizin kömürlüğüne falan kapatıp döverdi. Aklınız varsa nişanı atarsınız. Erkek soyu kurudu sanki, herkes elindekini atmama derdinde. Bırak başka adam mı yok?

Adam en bastan soylemis annem oturacak sen is yapacaksin seni de bu eve hizmetci kontenjanindan aliyoruz diye. Umarim goklerden gelen bir kararla nisanlin nisani atar da hayatin kurtulur cunku sen atmazsin cunku cok seviyorsun

Cok kötü bu yaşadıklarınız farkinda değilsiniz size değer vermiyor...
Şimdiden annem bisey yapamaz herşeyi sen yapacaksın diye yol yapıyor...

Cok kötü bu yaşadıklarınız farkinda değilsiniz size değer vermiyor...
Şimdiden annem bisey yapamaz herşeyi sen yapacaksın diye yol yapıyor...

Gerçekten sağlıklı düşünemiyorsunuz orası kesin.
Adam annesine köle arıyor. Hayırlı olsun tepe tepe kullanın deseydiniz keşke çünkü aldıkları beyaz eşyaları da size değil zaten kendi ailesine almış. Siz sadece evdeki yatılı temizlikçi olacaksınız. Adama aşık olabilirsiniz ama o sizi önemsemiyor.

Beraber mutlu, huzurlu bir evliliğiniz olmayacağını görmek için kahin olmak gerekmiyor. Siz bu evde yatak odanıza sadece uyumak için gidecek, sabahtan akşama kadar ev işleriyle uğraşacak, paşa efendinin isteklerini karşılayacaksınız. Kendi misafiriniz, özel alanınız, tatiliniz olmayacak. Ailenizle ve arkadaşlarınızla özel telefon konuşması bile yapamayacaksınız.

Bu davranışlara rağmen de bu adamla evlenmeyi düşünüyorsanız size değil de aileniz ve sizi sevenler için üzüldüm.
Umarım en kısa sürede sağlıklı düşünmeye başlarsınız da mutlu bir geleceğiniz olur.

Bir genç kadın daha göz göre göre kendini ateşe atıyor. Çok yazık.

Bu siteyi hep takio ediyorm her gun girip dertleri okuyorum.

Evlenirseniz artık biz de bol bol sizin dertlerinizi okuruz ve her seferine de altına "Biz demiştik" yazar, "Bile bile seçtin, kendi düşen ağlamaz" der geçeriz.

Hatta konu başlıklarını görebiliyorum bile:
1)Kv ile iyi anlaşıyorduk, ama neden böyle oldu
2)Eşim yine küfür etti
3)Kv her şeyimize karışıyor, eşim beni anlamıyor
4)Ben bu evin hizmetçisi miyim ya?!
5)Eşim beni dövdü ama aslında çok iyi biri
6)Hamileyim, kv hizmet bekliyor, temizlik bitmiyor
7)Hamileliğimde işitmediğim küfür kalmadı, içim sızlıyor
8)Ben nerede hata yaptım, burnumdan gelen loğusalık
9)Kv çocuğuma annesiymiş gibi davranıyor ve eşim yine beni dövdü
10)Yine küfür, yine dayak, yine kv...

Böyle sonsuza uzanıyor bu.

Kendini ateşeş atıyorsun canım yaa.. Ailesi ile birlikte yaşamayacak olsan bile bu adam koca olacak adam değil. Kaba,saba,kırıcı. Ki sen ailesi ile beraber yaşayacaksın. Şimdiden görebiliyorum olacakları az çok ,sizleri hiç tanımadan. Sen nasıl göremiyorsun merak ettim? Lütfen aç gözünü. Yakma kendini

Hepinize tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Boyle bi durum bi baskasinn basina gelse bende sizin fbi davranirdim kesinlikle ama kendimde basaramiyorum olmuyo nedense kac kere ayrildik ama yapamadm her seferinde yine barismak istedim. Allaj hakkimda hayirlisini nasip etsin diye dua ediyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…