Evet yazdiklarinizi okudum ve hepsini hemen hemen hak verdim. Hep dusunuyorm.napiyorum ben diye ayni sorulari kendime soruyorm ve ilk defa bu tartismadan sonra bende daha yolun basindayim istemezsem olmaz diye dusundum. Suan ne nisanlimla ne de annesiyle konustum. Ama bende istemiyorum artik cok yoruldum gercejten. Yasim oyle cok buyuk de degil cik kucukte 24 yasindayim. Sadece kendimi kandiriyomisum onu anladim
konu sahibinin evi değil ki kv kp evi niye haber versinler
konu sahibi yaşlanmış kv kp hizmet etsin zamanı gelince de nisanliyla birlikte olsun diye eve getirilecek kişi
Evet aynen öyle yaşîn çok genç ve sana deger verecek birisi ile evlen şimdi bence hiç arama ev , düğün hazırlıgı ilgilenme ailenle konuş herşeyi anlat ve böyle bir insanla ve bu şekilde yaşamak istemedigine karar verdigini söyle . Nişanı attığınîzî aileniz konuşsun , ailenizin konuşması olayın ne derece ciddi olduğunu gösterir . Tabi ben bunları kendi tecrübeme dayanarak yazdım ama hayat senin kendin için doğru kararï verme zamanın gelmiş .Evet yazdiklarinizi okudum ve hepsini hemen hemen hak verdim. Hep dusunuyorm.napiyorum ben diye ayni sorulari kendime soruyorm ve ilk defa bu tartismadan sonra bende daha yolun basindayim istemezsem olmaz diye dusundum. Suan ne nisanlimla ne de annesiyle konustum. Ama bende istemiyorum artik cok yoruldum gercejten. Yasim oyle cok buyuk de degil cik kucukte 24 yasindayim. Sadece kendimi kandiriyomisum onu anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?