Dusuncesiz miyim

ilerde daha kötü muamele görmek istiyorsa evlen tabi ki..

Birlikte yasamak moda olduda haberım mı yok. Nasıl bunu kabul edıyosunuz??? Okumuyomusunuz bırlıkte yasayanların hıkayelerını.?? Adam senı sımdıden bı halt yerıne koymuyo cok ıyı bırıymıs bencede kacırma hemen evlen yarında cocuk yap. Konuda ac okuruz bız.

Eger simdi bu durumu degistirmezsen yarin buraya, kv beni eziyo, hem calisiyorum hem evin tüm isi bende diye konu acacaksin. Bir sonraki konun kocam beni dövdü ama aslinda iyi bidaha yapmayacakmis diye olacak. Ondan sonrakide hamile halimde dayak yedim olacak.....

Ahhh ahhhhh....

Seviyorum diyip diyip bu adamlarla ne evleniyorsunuz bilmem.

Bu adamın neresi iyi. Öfke kontrolü yok. Sinirlenince gözden çıkarıyor seni. Bir de bişey oldu mu annesine yetiştiriyor.
Üstelik seni kötülüyor.

Yetmezmiş gibi birlik gideceksin. Bu adam anacı seni bir güzel annesine ezdirecek. Tabi kendi de ezicek!!!

Evlen sen evlen! Evlendikten 3 ay sonra sevgini değil kocam ve anası beni eziyor ya da boşanmalı mıyım ya da evimiz birlik nasıl ayrılabilirim diye bir ton konu açarsın.

Yokkk yokkk bizim kız milleti iki seni seviyoruma nasıl tav oluyor anlamadım gitti.

Benim ablam da güya 3 seneliğine birlik gitti şuan hamile ve evi terketti. Kv de sinir hastası etti ablamı.

Şimdi sevdiğin o kv den ile kocandan nefret edeceksin az kaldı. Hele bi evlen de görürsün anyayı konyayı....

Aklını peynir ekmekle mi yedin sen ya? Bu devirde aynı ev? Ve adam simdiden bangir bangir bağırıyor ben anneciyim diye. Iyiyken herkes iyi olur onemli olan önemli konulara davranışı ve yaklaşımı. En basitinden ceyiz serme ev temizligi muhabetine bile ortaligi birbirine katmış hala iyi biri diyorsun. Artı o evde yatak odasından baska ozel bir alanınız olmayacak farkinda misin? Kendini o eve ait gibi hissetmeyeceksin daima kendini birgun gidecek bir misafir gibi hissedeceksin. Sürekli evde birileri olacak rahat rahat sortumu giyim kocama sarilip TV izliyim yapamicaksin. Yol yakinken dön.

En fazla 6 ay veriyorum sana. 6 aydan sonra adim gibo eminim buraya yok kv derdi yok kocam anneci yok yalniz kalamiyoruz gibi bir suru konu acacaksin.

Ah ah şu nişanlılar nişan doneminin evlilik hayatınin fragmanı olduğunu ne zaman anlayacaklar merak ediyorum...

İnsanlar birbiriyle geçinip gecinemeyecegini test edebilmek icin nisanlanirlar. Siz bu insanla gecinebileceginizi düşünüyor musunuz?

Adım kadar eminim ki nişanlın evlenince bin kat beter olacak ve eninde sonunda sen bu adamdan bo-sa-na-cak-sin. O kadar net yani gorunen köy kılavuz istemez...

Ayrıl, ayrıl, AYRIL, AYRILLLLL.
Kendi evini kuramayan insanlarla evlenmeyin. Neden onun annesi, babası, kardeşiyle beraber kalmaya razı oldun? Ev yapılacak, ayrılacak deme sakın. Ana kuzusu biri nişanlın. Beyaz eşya alırken sana sorma zahmetinde bile bulunmamış ayrıca.
Aklını başına al, davulun sesi fena kötü geliyor yakacaksın başını.

Böyle hanzoları nerden buluyorsunuz acaba?
2017 yılında yaşıyoruz artık ya bu devirde beraber oturma diye bişey kaldımı Allah aşkına. Hala böyle evliliklerin yapılmasını aklım almıyor benim. Bu zihniyetler bitsin artık insanlar anne babasının eteğinden çıkıp gerçekten evlensin.
Hayatınızın mahvolmasını istemiyorsanız bu mağara adamı kılıklı heriften uzak durmanız gerekiyor

konu sahibinin evi değil ki kv kp evi niye haber versinler
konu sahibi yaşlanmış kv kp hizmet etsin zamanı gelince de nisanliyla birlikte olsun diye eve getirilecek kişi

Pardon kacirmisim orayi. Eve gelin degil kole geliyo o zmn. Ilginc..

Evet aynen öyle yaşîn çok genç ve sana deger verecek birisi ile evlen şimdi bence hiç arama ev , düğün hazırlıgı ilgilenme ailenle konuş herşeyi anlat ve böyle bir insanla ve bu şekilde yaşamak istemedigine karar verdigini söyle . Nişanı attığınîzî aileniz konuşsun , ailenizin konuşması olayın ne derece ciddi olduğunu gösterir . Tabi ben bunları kendi tecrübeme dayanarak yazdım ama hayat senin kendin için doğru kararï verme zamanın gelmiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…