Dusuncesiz miyim

sağlıklı düşünemediğin kesin
muhtemelen çocuk yaştasın, gidip elin anasına hizmet edeceğine otur da kendi ailene hizmet et evladım.
ayrıca utanmayacak mısın yan odada cümbür cemaat otururkarken kocanla sevişmeye,
ishal olsan gürültülü bir şekilde tuvaleti kullanabilecek misin?
regl olduğunda evinde rahat rahat yatmak istemez misin mesela, kıyafetine bulaşırsa utanmaz mısın?
kocanla duşta sevişmek istemez misin hiç? ya da başbaşa mum ışığında yemek yemek, tv izlerken öpüşmek, mutfakta cilveleşerek birlikte yemek yapmak, evde arkadaşlarını ağırlamak,
hayattan hiç mi beklentin yok? ne amaçla gidip hiç tanımadığın insanların evine yerleşeceksin, seviyorsan uzaktan sev, gidip milletin pis banyosunu tuvaletini temizleme...

Bu adamı hala düşündüğün için gereğinden fazla dusuncelisin. Daha çok yanaRsin.bunlar alıştırma turları. Evlendikten sonra fazlası olacak.

3 seneye sinir hastası olursun, her hareketine laf soylenmesinden, azar isitmekten. Kendi ayakların üstünde duramayacagini düşüneceksin. Buna inandiracak, şimdiden bu yuzden devamli her yaptığını eleştiriyor.

Bir de çocuğun oldu mu, ben kucağıma çocukla nereye gideyim diyeceksin? Su anda diyorsun ya ayrıldık barıştık, kalbime söz geciremiyorum diye. O zaman mantığına söz geçirsen de bir işine yaramayacak.

Az ayaklarının üstünde dur, kendi istediğin gibi davran. Bak nasıl nişanlı kıymetlerin koparacak, sen kim oluyorsun diye. Çünkü seninle değil, olmanı istediği kişiyle evleniyor o.

Annesi ablası istediği kadar iyi olsun, onlarla evlenmeyeceksin. Önemli olan esin. O da şimdiden belli.

Kendine bunu yapma. Dik dur. İstemiyorum de. Önce bir ayaklarım yere sağlam bassin. Bak nasıl birden yoluna giriyor her şey. 20 yaşında hayata gözünü açar açmaz, başkasının boyundurugu altına girme. Başkalarının istediklerini yaptığın hayat, kolaydır. Düşünmene, mücadele etmene gerek yok, Yap derler yaparsın.

ama yıllar sonra yaşanmamış bir hayatın olur. En güzel yıllarımi, tam kendini gelistirecegin zamanlarını kayinvalide yorulmasin diye bütün evi temizleyip durmakla, mutfakta bulasik yıkamak geçirdiğini görürsün. Esin hiç gözünün ya a bakmaz.ya da bakar ama kızıp azarlayip pişman olduktan sonra Özür diler anca, ağlama filan der.

Şimdi kendi kararlarını al, kendine saygı duy önce. Yoksa başkası da sana saygı duymaz. Kendi istediğini almaya cesaret et. Şimdi yorulur, sonra çok rahat edersin.

Dogru soyluyorsun bana hep erkekler kadinlardan daha akilli ve zeki gelir.Hatta yanlis hatirlamiyorsam bi arastirmada gebel olarak erkeklerin IQsu kadinlarinkinden daha fazlaymis bi de duygusallikta olmayinca pasa gibi yasiyorlar.

oh hayat onlara rahat valla .. bizde hala ama ben seviyoruummm vık vık!!

Kendine yazik etme, Nisan atmak zordur ama inan mutsuz evlilikden bin kat daha iyidir. Ve sanslisinki suan sana sinyallerini veriyo nisanlin. Beliki seni ailesine karsi savunmicak. Koca bi ömür böyle gecermi iyi düsün ve tart. Ama inan evlenince hicbisey daha iyi olmuo. Sen kisa da olsa fragmanini görmüssün, suan hersey senin elinde. Iyi düsün.

Bu adamın neresi iyi allah aşkına.
Sinirlenince ağzından çıkanları kulağı duymuyor hadi şimdi baba evindesin önemsemiyorsun.
Evlendiğinizde sürekli sinirlenince ağzından çıkanları duymayacak ve bir ömür bunun hakaretleriyle ve öfkesiyle savaşmaya gerçekten hazır mısın?

Siz bu adamla kesin evlenecekmisiniz ?? Aileniz sizi evden mi kovdu ? Adam bagırıyor seni ailemin kölesi yapıcam diye , size hiç saygısı yok bunu daha nişanda belli etmiş daha temizlik derdindesin . Evlendikten sonra kocam beni dövüyor diye konu açarsınız hiç telaş etmeyin.........

Konu sahibesi cevap vermeyeceksen neden konu açarsın, KK da başka konular daha ilginç herhalde??

bile bile yak kendini. Sahipsizmisin sen annen babanda mı birşey demiyor sana.

Dün gene burada bir konu vardı bir hanım evli ve ailesi ile iç içe yaşıyorlar
Adam kadını resmen ailesine çok üzgünüm ki hizmetçi diye almış
Ve gene değeri yok buradan yola çıkarak dikkatli kararlar alın derim

Evet yazdiklarinizi okudum ve hepsini hemen hemen hak verdim. Hep dusunuyorm.napiyorum ben diye ayni sorulari kendime soruyorm ve ilk defa bu tartismadan sonra bende daha yolun basindayim istemezsem olmaz diye dusundum. Suan ne nisanlimla ne de annesiyle konustum. Ama bende istemiyorum artik cok yoruldum gercejten. Yasim oyle cok buyuk de degil cik kucukte 24 yasindayim. Sadece kendimi kandiriyomisum onu anladim

Canım nişanlınin hiç iyi bir tarafı yok,daha nişanlıyken sana böyle davranan böyle konuşan adam evlenince neler yapar,düşünmek bile istemiyorum,yol yakınken geri dön ,evlenince düzelir diyen olursa çevrende , inanma sakin,çünkü sevgililikte nisanlilikta gorebilecegin en güzel davranışları görürsün ,evlenince şimdikinden daha iyi olmaz hicbisey .. başını yakma bu genç yaşta..

daha 24 yasindasin. yapma kendine bunu... hakkkinda hayirlisi olsun elbette ayril da diyemem ama lutfen iyi dusun. annen baban seni bunlar icin mi buyuttu bir dusun. ailenle konustun mu hic?@? onlarin fikri ne??? en mutlu olman gereken zamanda ne kadar mutsuzsun.

Ben bu tek taraflı sevenleri hiç anlamıyorum daha şimdiden eziyo seni.karısına ayrı bi ev acamayacak anasını danasını başına yıgacak bide ezilecegi yerde ezecek kusura bakmayın hakediyorsunuz ne bu taviz

evlilik fikrini gözden geçir bence. şimdiden belli ki nişanlın kendine eş değil ailesine hizmet edecek birini arıyor. evine beyaz eşya alınmış sana sorulmamış hala düşüncesizmiyim diyorsun. yahu biraz kendine saygın olsun..

Evde ailen sana bu şartları sunsa,sana evde hizmetçilik görevini verse buna karşı çıkar olay çıkartırsın ama nişanlın olunca herşey bir anda değişiyor. üstünden gelemeyeceğin bir yığın sorumluk ve koca ya da kaynana esareti,bağımlılığı da çabası.sevgi adı altında sana bu yaşam dayatılıyor,ki bu geçici bir sürelik durum da değil,bir ömür evlilik temelini oluşturamadan bir çatı altında yaşayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…