Dusuncesiz miyim

daha fazla yazmayin, konu sahibi kararini vermis zaten. Evlenecek hayatini zindan edecek... Alah yardimcisi olsun.

Adam nişanlılık dönemi misyonunu yerine getirmiş.
Gümbür gümbür geliyor evliliğin sorunlarının ayak sesleri..
Duyarsan karına, duymazsan geçmiş olsun..
Sana bir de evli tavsiyesi; "evlenince geçer, şimdi uzaktayım aynı eve girince sorunlar hallolacak"diye hiç kendini kandırma.
Sorunlarınızı görmezden gelme..

Benim eşim de aniden parlayanlardandır. Kendince dolar dolar ufacık sorunda devasa tepki verir.
Bunu aştığımızı söyleyemem doğrusu..
9 yılda aşama kaydettik diyelim..

Gecmis olsun canim simdiden. Arada buraya konu ac rahatla e mi?

Edit:Arkadaslar siz de kendinizi bosa yormayin. Kizin nisanlisi cok iyi biri zaten sadece biraz manyak ve alti ustu kv kp kardes ile yasayacak. Abartiyorsunuz.
+1 aynen
biz ne yazarsak yazalım vazgeçmeycek ve birlik oturacak
şimdiden huysuz olan adamın daha da huysuzluklarını çekecek

Off kizlar nolur (seviyorum) diyip pasif pasif davranmayin şiştim resmen. Şu an ayağıma ip bağlasalar balon diye satarlar

Yüzüğü kafasına fırlat ve yandım allah diyerek kaç ordan.

Böyle mesaj yazilir mi?Bunu bana yazsan rekor kirarcasina koşardım,hizim kesilmesin diye de arkama bi an bakmazdim.icim daraldi yeminle offf
Oyle deme konu sahibinin sevgiden gözü kör olmuştu. Her gun kivranip bir de tüp bebek tedavisi gorecek. Sonra da kocam iyi bir es degil ama cok iyi bir baba

Yaşın da küçük değil ki yaşının küçüklüğüne versem... Bence yazdıklarını bir kez daha oku, ama sanki başkasının yazısıymış gibi. O zaman nişanlının hiç de iyi bir insan olmadığını, seni gerçekten sevmediğini, evlenince evin her şeyini sana yaptıracağını, yani bir nevi eve 'hizmetçi' (!) alma niyetinde olduğunu anlarsın...

Eğer kendine iyilik yapmak istiyorsan kesinlikle evlenme bu adamla. Yoksa daha burada çok konu açar, çok pişman olursun...

kızım aklın varsa kurtuk o adamdan bır kere ev ev ustuen olmaz, ıkıncısı ben anneme ıs yaptırmam sen iş yapacaksın ne demek o evde bırlıkte oturulacaksa herkes iş yapacak, üçüncüsü eve eşya alınıyor anladığım kadarı ile yeni eşya sen gelin olacaksın seninde fikrin alınmalı ya da haberdar edilmelisin ama seni adamdan sayan yok, kendine bu eziyeti yapma kardeşim bas git kendine başka sevgili bul...

Adam sana şimdiden böyle davranıyor, sen de akıllı akıllı bu adamla evleneceğim diyorsun öyle mi?
Hem de kv kp kardeş kahrı çekeceksin....
Yazık kızım gençliğine...
Boşanmış kadın olmak ne zor bu toplumda biliyor musun? Aklın varsa evlenme, çünkü sonu boşanma olur böyle bi adamla

Evet düşüncesizsin ama sadece kendini düşünmüyorsunn...

Kesin ve net bir şekilde hayır diyemediniz mi?? Herkes benim kocam yapmaz, benim kocam öyle değil, benim kayınvalidem iyidir vs vs der ama hep aynı sonuca ulaşılır nedense. Zararın neresinden dönülürse kardır ama siz dönecek gibi durmuyorsunuz hiç. Umarım bir an önce yanlışın farkına varabilirsiniz.

Mulkiyet olarak ev kv'ye ait ama temizlik islerini tabiki de gelin yapacak. Gelin geldikten sonra kv temizlik yapacak hali yok ya. Daha neler. Pirlanta gibi oglus dogurdu. Kv dedigin eve gelin gelince beli agrir yatar, basi agrir yatar ama yattigi yerden tecrubesiyle muhtesem yonlendirir. Onun tecrubesi yeter.

Cok seviyorum o kadar cok bagliyim ki ne olursa olsun birakamiyorum. Kiriliyorum cok agliyorum ama gonlumu nasil basariyosa hemen alabiliyo. Iyiyken o kadar iyi ki nasil bi anda boyle kotulesebiliyo diyorum

Bu insanlarla aynı eve girdiğinin haftasına başını taşlara vuruyor olacaksın.. Nişanlın da ailesi de hiç senin sandığın gibi insanlar değiller.. Çünkü belli ki sende hayat tecrübesi de yok bir de seviyorum diye gözlerin kör olmuş, göremiyorsun.. Biz burda bu gerçekleri söyleyince işine de gelmiyor, düzeni bozmaktan korkuyorsun..

Karşı taraftan bakınca bizim söylediklerimiz sanırım senin tarafından hiççç duyulmuyor.. Bak büyük harflerle anlayasın diye yazıyorum:

ARDINA BAKMADAN KAÇÇÇ!!!

SAKIN SAKIN SAKIN EVLENME!!

Lütfen başını önüne al bir düşün burda yazılanları.. Sen hiç sordun mu kendine ben nasıl bir evlilik ve eş istiyorum diye? Nedir senin kriterlerin? Sadece çok sevmek mi? Aynı evde yaşayıp hizmetçilik yaparken elaleme, o büyük sevgiler neye dönüşürmüş, aç oku KK konularında.. Haaa benim kv kp eşim öyle insanlar değiller diyeceksin, saflığına veriyorum artık.. Onlar da öyle insanlar sadece sen körsün o kadar..

oyyy o dedi bu demedi sen yap yapma ... klasikler...
ayrilin . net.

Hala iyidir diyebiliyorsun ya pess
Sevdiğin için hakaret de dinliyorsun
Evlen aman kaçmasın....
Düşüncesizsin tabii, kendini düşünmeyi beceremiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…