Düşüncesiz teyze vakasi

Hiç de abartmıyorsun. Açık bir şekilde o teyzenin yanında çocuğu yalnız bırakma sen varken birşey vermesine izin verme. Al çocuğu git diğer odaya mutfağa vs.

Bu konuda ben de rahat olayım abartmayayım diyorum ama 17 aylık kızıma markası bile belli olmayan gofret çikolata bilmem ne yedirmeye çalışan bir sülale var eş tarafında. En son kızım hastalandı doktor dizanteri olabilir diyince eşim de korktu, şimdi ev yemeği verirken bile dikkat ediyor.
Valla ben sana hak verdim kızmanda, ben bir dahakine kavga bile çıkartırım heralde o derece doluyum bu konuda. Anneanneye git ama o teyzen surat asarsa umursama.

Allahım deliricem 2 aylık bebeğime yengemin patates tattırması gibi napıyosun sen diyip çocuğu elinden almam bir oldu kan beynine sıçradı konuşmuyor 6 çocuk büyütmüş senin büyütüklerin beni ilgilendirmez dedim küserse küssün çoçuğumdan önemli değil ya ..
Ya uyuyan çoçuğumun ayak ucuna amcamın zıplayarak bakmadan oturması korkudan ölicektim bakmadan oturdu ya ayağına otursaydı ? 2 aylık çoçuğumu annemin arkadaşı oturtarak sevmeye çalışması çoçuğumuzu gözümüzün önünden ayırmaya gelmiyor gelmiyor yazık günah ya yavrumm küsen küssün alınan alınsın yeterrr ... Herkesin büyütüüğü çocuk kendine net tavrınızı koyun bırakın sizin çoçuğunuz kıymetli olsun isteyen istediğini desin yavrum ya çok geçmiş olsun ..

Evet ya çok karşıyım katı yım böyle konularda. Teyzemin en kucugu birde anneannemde buyudu zaten. Yatsın kalksın anneanne ne dua etsin

ay ne uyuz kadınmış hiç suçunu kabul etmek geri adım atmak falanda yok. hala üste çıkıo. gelini falan varsa Allah sabır versin.sendede suç var niye net ol uyosun niye tavrını koymuyosun. evet senin yüzünden oldu diye yazmamışsın hala

Teyzeniz tamam hatalı ama siz daha hatalısınız. Bebeğinizi korumalıydınız. Onunla kötü olmamak İçin göz yummuşsunuz. Şimdi çocuk hasta olunca onun yüzünden deyip sorumluluğu atıyorsunuz.
Onun hatasidaha cok dondurma veren o . Ben göz yumdum da ne oldu yine kotuyum keşke gitmeseydim hiçç

Teyzeniz tamam hatalı ama siz daha hatalısınız. Bebeğinizi korumalıydınız. Onunla kötü olmamak İçin göz yummuşsunuz. Şimdi çocuk hasta olunca onun yüzünden deyip sorumluluğu atıyorsunuz.
liYanlis anladınız sorumluluk sahibi olan benim hiç rahat davranmiyorum dâ. Zaten hatam oraya gitmek oldu. Sucu hiç kabul de etmiyor teyze hanım. Sorun orada

Teyzeyi kesinlikle tasvip etmiyorum ama burdaki yorumlar kadar da kötüleyemiyorum.

Geçmiş olsun kuzucuğa.

1) çocuğunuza onaylamadığınız bir gıdayı kimsenin vermesine izin vermeyin

2) ve çok çok çok onemlisi,

hastanenin acili ‘ACİL’ vakalar içindir.
Önlem almak için acil meşgul edilmez.
Eğer çok endişeliyseniz ertesi günü bekler, polikliniğe götürürsünüz.

Yarın öbür gün gerçekten ‘acil’ bir durum yaşadığınızda bu söylediğimi daha iyi anlayacaksınız... acili boş yere işgal edenler yüzünden 40 derece ateşle kusan çocukla koridorda beklemek zordur çünkü...

Isabet olur yaz gonder.

Bebegi korumak annenin gorevidir
Teyze anne amca dayi komsu misafir vs vs hepsine karsi siz koruyacaksiniz o cocugu
Oyle buyukmus saygiymis gecin bunlari
O bebek sizin , size emanet , sahip cikin cocugunuza

Ayrica yok hastaneye gittik , orda vakit gecirdik vs ne kadar tuhaf bir dusuncedir , cocugun hastaligina odaklanin kaybettiginiz vakte degil

Çocuğuma canım feda olsun . Kaybettiğimiz vaktin önemi yok çocuğum hastayken onun umrunda bile olmadı zaten beni anlayan anladı siz anlamamissinZzz

Çocuğunuzu bebek gezmelerine götürmeyin bir daha .Zira bebek gezmesi amaçlı yapılan ziyaretler al bebeğimi sev demektir.

Ayrıca 3 kaşık dondurma ve pilav verdirene kadar neden bir tepki vermediniz en kotu çocuğu alıp içeri gecseydiniz .

3 kaşık falan verdi kaşık minikti. dondurmanın erimeyen tarafından
Benim kız iki yaşındaydı boğazları mahvoldu hastanede geçirdik geceyi boğazı tamamen iltihap doluymuş 10 gün çocuk bişey yiyemedi memeyide kesmistim aç kaldı resmen aman dikkat edin iyi gene ucuz atlatmissiniz

Herkese saygı göstermek anlamsız. Zaten ilk uyku olayından44 yasındaki kadının size olan olmayan saygısı ortadayken üstüne dondurma pilav verilirken yapma etme dedim dinlemedi demek sizin hatanız net olmak zorundasınız.. Vermeni istemiyorum bitti... Küserse yatağını ayrı sersin

Ama dondurma dan önce birşeyi yoktu... Ne kadar zormuş bebek le insan içine girip birde insanlarla .ugrasmk
Teyzen hatalı evet . 4 aylık çocuğa pilav dondurma vs verilemez. Anne sütü yada mama+ basit ek gıdalar yedirilir. Ama 3 minik kaşıkla verilen dondurmada o çocuğu hasta etmez. Çocuğun hasta olası varmış olay teyze de kalmış. Benim kızım dondurma yemedi o aylarda ama boğazı gene de kızarırdı
Geçmiş olsun buarada.

Dondurma dan once hiç birşey i yoktu malesef dondurma belası iste

Aynen süper yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…