- 4 Mart 2014
- 873
- 459
- 323
- Konu Sahibi Perfect0123
-
Aynen doktor bile kızdı ne kadar meraklılar dondurma vermeye dediBenim kız iki yaşındaydı boğazları mahvoldu hastanede geçirdik geceyi boğazı tamamen iltihap doluymuş 10 gün çocuk bişey yiyemedi memeyide kesmistim aç kaldı resmen aman dikkat edin iyi gene ucuz atlatmissiniz
3 kaşık dondurma hasta etmez ama hanımefendi. Çocuğunuzun hasta olası varmış. Olay dondurmaya kalmış. Evet teyzeniz hatalı ama hasta olması onun suçu değil bence.Dondurma dan once hiç birşey i yoktu malesef dondurma belası iste
Ozaman ılık olan anne sütünden mi boğazı kizardi sicak yaz günü ve dondurma gününün akşamına?3 kaşık dondurma hasta etmez ama hanımefendi. Çocuğunuzun hasta olası varmış. Olay dondurmaya kalmış. Evet teyzeniz hatalı ama hasta olması onun suçu değil bence.
Sen o teyzene bir fırça at ben olsam aramıştım çoktan kendine gelsin birOzaman ılık olan anne sütünden mi boğazı kizardi sicak yaz günü ve dondurma gününün akşamına?
Evet sanki annesi değilim bundan sonra olduğumdan da dikkat li ve katı olacağım biz onun yüzünden hastaneye gittik çocuğum oksurdu boğazı kizardi darilan darilsinKesinlikle haklısın. Çooook sinir bozucu.
çocuğu seveceğim diye uykusundan eden ve ağlatarak seven insanlar kanı beynime sıçratıyor. Bu nasıl bir sadistliktir. Ayrıca 4 aylık diyorsunya... ek gıdaya bile geçmeyen çocuğa pilav, dondurma yedirmek nedir. Kelimeler kifayetsiz kalıyor. Hayır koca çocuk bile olsa annesi verme diyorsa vermeyeceksin, bukadar net... haddini bilmemezlik bu. Güzelce söyledikten sonra niye uzatıyorki, illa saç saça kavga mı etmek lazım...
Akıl var mantık var zaten verilmez ek gıdalara baslamadik. Birdaha daha fazla katı olacağım ama bu seferde insanlar ay iyiki çocuğun var diyorlar cocuk için insanlar i kiriyormusum.Çocuğunuzun dondurmadan değil böyle kalabalık ortamlarda bulunduğu için hasta olan herhangi bir kişiden mikrop, enfeksiyon veya virüs kapmış olabileceği fikrini de bir düşünün bence. Doktora da sorun ayrıca.
Her ne kadar dondurmadan hasta olmamış olsa da 4 aylık bebeğe dondurma, pilav vb. verilmez. Tepkiniz bu yönde olmalı.
Teyzem 44 değil 4 yaşında ! Ben zatenn tepki gösterdigim için çocuğun çok kıymetli aman diyorlarÇocuğunuzun dondurmadan değil böyle kalabalık ortamlarda bulunduğu için hasta olan herhangi bir kişiden mikrop, enfeksiyon veya virüs kapmış olabileceği fikrini de bir düşünün bence. Doktora da sorun ayrıca.
Her ne kadar dondurmadan hasta olmamış olsa da 4 aylık bebeğe dondurma, pilav vb. verilmez. Tepkiniz bu yönde olmalı.
??? Ben teyzenizin yaşıyla ilgili bir yorum yapmamıştım. Mesajınızı anlamadım.Teyzem 44 değil 4 yaşında ! Ben zatenn tepki gösterdigim için çocuğun çok kıymetli aman diyorlar
Dondurma hemen bebekleri etkiliyorBebeğine şekerli birşey yedirilmesine izin verme. Dondurma olmasından ziyade içinde şeker olması zararlı. Ayrıca dediğin gibi daha küçücük. Zaten ömrü boyunca yemek yiyecek. Şimdi emebildigi kadar emsin. Altinci ayini doldurdugunda tattirirsin. Eğer sütün yetmiyorsa zaten doktorun seni yönlendirir, yoğurt falan ver diyebilir.
Bir de bu kollamamak konusuna gelince. Ben de bazen rahat davranmak istiyorum. Mesela dün kaldığımız otelde bir aile vardı. Kadının üç erkek çocuğu var. Üçü de sapasağlam. Benim bebeğim huysuzluk Edip yemiyordu hiçbir şekilde. 11 aylık bu arada. Bana şekerpareyi göstererek bu yumuşak bundan yedir diye tavsiye etti. Ben bu kadar detaylı davranirken asla mutlu olmayan bir bebeğim var ama kadın maşallah arslan gibi üç çocuk yetiştirmiş. Bizde mı bir sorun var diye düşünüyor insan bazen. Dediğin gibi azıcık ucundan tattirdiysa ondan sismemistir boğazı bence
Evet aynen bende diyorum ki 4 yaşında çocuk yapmaz onun yaptığını. Evet kabullenmek zorunda kalacaklar ben annesiyim onun . Canım yavrum. Ama sanki sokakta bulduk??? Ben teyzenizin yaşıyla ilgili bir yorum yapmamıştım. Mesajınızı anlamadım.
Çocuğun çok kıymetli aman, derler ama zamanla da kabullenmek zorunda kalırlar bu durumu ve hareketlerine çeki düzen vermek zorunda kalırlar. Tecrübeyle sabittir
Aynı düşüncede yım.Dondurma hemen bebekleri etkiliyor
Ben kendim tattirdim ertesi gun bogaxi kizardi. Uzerine hemen ilik su icirmek gerek. 4 aylik bebege anne sutu veya mama disinda( kilo alimi iyi ise) gereksiz. Zamani gelince yiyecek zaten.
Yeter verme artık demesem vermeye devam ediyordidondurma, pilav
Yeter verme artık demesem vermeye devam ediyordi
Bundan sonra cocugu cekip al elinden altini degistirecektim falan diye.Yeter verme artık demesem vermeye devam ediyordi
TesTeşekkürSevme konusunda abartmışsınız. Teyze de abartmış.
Dondurma vermesini çok saçma buldum. 4 aylık bebek dondurmayı ne bilsin ki. Soğuk, bir sürü kimyasal madde dolu.. Keşke izin vermeseydiniz.
Bayram konusunda da abartıyorsunuz. Gidin yine ama dikkatli olun. Öpmelere, gıda vermelere vs. izin vermeyin. Bu kuralları siz koyup koruyacaksınız onu.
Üzüldüm sesinin kısılmasına. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?