- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
yok canım 4. sınıf bu sene oğlum ,cinsiyeti öğrenene kadar oğlumun bütün eşyalarını sakladım ,sonra kız dediler hepsini yolladım.evet Allaha bin şükür iki meyveden de tattırdı bana ,bende senin gibiyi yaşa takılmıyorum isterse 2 çocuk arası 15 yaş olsun ben kendimi ne zaman hazır hissedersem o zaman yaparım kafasındayım ,2 çocuk bir büyüsün diye hem maddi hem manevi kendimi parçalayamam ev hanımı olsam tamamda çalışırken çok zor,o mesaj yarım kalmıs . Sımdıye kadar kucuk oglana 200 lıralık kıyafet anca almısımdır herhalde. Hem abıden kalanlar hemde benım tarafımda bohca adetı var . kuzenlerım kı bız kalabalıgız hepsı ayrı ayrı bohca getırdı oda cok ıhtıyacımı gordu.
mama yok bez stoklu ek gıdaya gectı eh annem bakıyor bızı 2. bır cocuk sımdıye kadar maddı olarak hıc bende varım gıbı bır duruma getırmedı. Ama olsada karsılayacak gucumuz vardı hıc bır esya kıyafet olmasaydıda . Ama maddı olarak ıhtıyacları karsılayamayacak durumda olsaydım ya kucugun ya buyugun beklerdım daha da olmadı 18 yasında yapardım 2. cocugu herhalde .
Demek kızın oldu zaten kız cok ıstıyordun galıba allah gonlune gore vermıs. Buyuk oglun ortaokullu herhalde ne guzel bundan sonrası onları buyutmek onlara yardımcı olmak . Unumuzu eledık elegımızı astık gıbı hıssedıyorum sımdılık