- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Gidersem surat neden asayım o kadarda değil asmamSezeryanda genelde en fazla 2 gün yatış oluyor hastanede.
Ama isteğinizi tuhaf buldum, ablanız sonuçta ve yiğeniniz doğuyor.
Sizin bebeğiniz olsa ve ablanız hayatınızdaki en önemli günde yanınızda olmasa ne düşünürdünüz acaba?
Gerçi gidip de surat asacağınıza ya da memnuniyetsizliğini bir şekilde belli edeceğinize gitmeyin derim.
Lohusa kadının canı sıkılmasın bir de suratınızla!
Cddi miydi yorum? Peki bunu nasl açılıyım ablama? Ndn gelmiyorsun diycekAile ilişkileriniz nasıl bilmem ama hastanede yanında kalmanıza hiç gerek yok.anneniz varmış zaten sonrasında gidin uzunda kalmayın
Evli misiniz merak ettmAblam doğum yapacak olsa heyecan ve mutluluk ile günler öncesinden giderim.
Koca abladan kıymetli olamaz, birkaç hafta ayrı kalınca ne olacak ki..
Ama aile ilişkileriniz sorunlu ise bilemem.
Bilmem samimiyiz ama aramızda 8 yaş var. pek arkadaş gbi değiliz amaAblam doğum yapacağı gün koşa koşa annemden önce orada oldum. Çünkü benim canım kanım doğuruyor, nasıl o an yanında olmam? yeğenimin o ilk anını görmek harikaydı. Bende evliyim, ablamın doğumu eşimden çok çok çok daha önemliydi. Gitmek istememeniz bana çok tuhaf geldi.. Ablanızla pek samimi değilsiniz sanırım.
Bizim de kiz kardesimle 8 yas fark var aramizda.. O benim en yakin arkadasim, hem kizim hem dostum.. Rabbim acısını eksikligini gostermesin.. Herkesin iliskisi farklidir ama dogum bi bakima ölüm kalım meselesi; ciddi bi olay..Bilmem samimiyiz ama aramızda 8 yaş var. pek arkadaş gbi değiliz ama
İki hafta sonra ablamın doğumu var ve ablam uzak bi şehirde oturuyor.
Annem babam gtcek iki hafta önce erkenden yannda olcak doğumdan snra da iki hafta boyunca. ben de gitmek istemiyorum yani çok kalmak istemiyorum. Şimdi illa doğum günü orda olmam mı gerekiyor? Zaten hastanede bebeği göremem rahatça. Ablama zaten annm yardımcı olcak bnm bilgim de yok bu konuda. Hastaneden çıkışta gitsem olmaz mı? Hastanede kaç gğn yatar sezaryen olcak. Hm hastanede hem çıktıktan sonra kal diyo annem. Ama ben de eşimden ayrı kalmak istemiyorum o kdr süre. Ya içimden hiç gitmek gelmiyor anlamıyorum kim çıkarmış bu doğum da illa orda olma kuralını. Yardım edecek kimse olmaz tmm gidersin ama onun haricinde neden çıkmış yani off. Bi bahane de bulamam . Hastaneden çıkınca gidip kalsam iki gün olmaz mı? Bunu nasıl diyebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?