- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.396
- 373
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Evli misiniz merak ettm
Valla benim abimle 18 yaş aram var yengem doğum yatığı sırada koşa koşa gelip doğuma ben yetiştirmiştim. Samimiyetin pek yaşla alakası yokBilmem samimiyiz ama aramızda 8 yaş var. pek arkadaş gbi değiliz ama
Ama ablanın yanında olmak güzel bişey.Aynı şeyin kendi başına geldiğiniz düşün ablan yanında olsun istemez miydin.Ayrıca teyze oluyosun daha güzel bişey var mı..İki hafta sonra ablamın doğumu var ve ablam uzak bi şehirde oturuyor.
Annem babam gtcek iki hafta önce erkenden yannda olcak doğumdan snra da iki hafta boyunca. ben de gitmek istemiyorum yani çok kalmak istemiyorum. Şimdi illa doğum günü orda olmam mı gerekiyor? Zaten hastanede bebeği göremem rahatça. Ablama zaten annm yardımcı olcak bnm bilgim de yok bu konuda. Hastaneden çıkışta gitsem olmaz mı? Hastanede kaç gğn yatar sezaryen olcak. Hm hastanede hem çıktıktan sonra kal diyo annem. Ama ben de eşimden ayrı kalmak istemiyorum o kdr süre. Ya içimden hiç gitmek gelmiyor anlamıyorum kim çıkarmış bu doğum da illa orda olma kuralını. Yardım edecek kimse olmaz tmm gidersin ama onun haricinde neden çıkmış yani off. Bi bahane de bulamam . Hastaneden çıkınca gidip kalsam iki gün olmaz mı? Bunu nasıl diyebilirim?
Bi onceki konusunda 2 gun bile esinden ayri kalmanin zor geldigini yazmisti konu sahibi. O yuzden herkes ayni seyi soyluyor. 1 ay kalmak bencede sacma yoksa.kocasının derdine düştüğü yok bence cok da yüklenmemeli konu sahibine. ama daha once ablası telefonda cok konuşuyor dıye bıkkınlık geçiren arkadaşsa kendisi, gidip de o kadar kalmak istemeyebilir. ille bir ay yanında kalınacak diye bsy yok. onun da evi barkı var sonuçta, ne yapsın.
benim olsa ablamıcok sever yegenlerıme ölürüm, ama bir ay çok zaman eşimden o kdr uzak klamak da istemem, gider gelirim tekrar fln oyle bi cozum bulurum heralde.
Doğumdan bir gün önce git ve kal tabii ki ablanın yanında en azından bir kaç gün. Merak etme ölmezsiniz o kadar ayrı kalınca. Sen eşin uğruna ablanın yanında olmak istemiyorsun ama o ayrı kalmak istemediğin eşinin ablası ya da kız kardeşi doğum yapsa emin ol seni sürüye sürüye götürür.İki hafta sonra ablamın doğumu var ve ablam uzak bi şehirde oturuyor.
Annem babam gtcek iki hafta önce erkenden yannda olcak doğumdan snra da iki hafta boyunca. ben de gitmek istemiyorum yani çok kalmak istemiyorum. Şimdi illa doğum günü orda olmam mı gerekiyor? Zaten hastanede bebeği göremem rahatça. Ablama zaten annm yardımcı olcak bnm bilgim de yok bu konuda. Hastaneden çıkışta gitsem olmaz mı? Hastanede kaç gğn yatar sezaryen olcak. Hm hastanede hem çıktıktan sonra kal diyo annem. Ama ben de eşimden ayrı kalmak istemiyorum o kdr süre. Ya içimden hiç gitmek gelmiyor anlamıyorum kim çıkarmış bu doğum da illa orda olma kuralını. Yardım edecek kimse olmaz tmm gidersin ama onun haricinde neden çıkmış yani off. Bi bahane de bulamam . Hastaneden çıkınca gidip kalsam iki gün olmaz mı? Bunu nasıl diyebilirim?
Anne xx (esinin) işi varmış ben hastaneden çıktıktan sonra geleceğim deyin Eşinizin ne iş yaptığını bilsem onagoreyalan soylicm:)İki hafta sonra ablamın doğumu var ve ablam uzak bi şehirde oturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?