duygu mu mantık mı?

sunshine44

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
428
14
18
İzmir
2,5 yıllık ilişkim vardı bana olan saygısı gitgide azaldı mal dedi sığır dedi ağladığımda napiim dedi bencilleşmeye başladı ilgisi azaldı ama her seferinde çok sevdiğini iddia etti annem başından beri istemiyor beni üzdüğü zaman çok üzer mutlu ettiği zaman da çok mutlu eder ortası olmadı hiçbir zaman ilişkimizin aramızda mesafe var son ayrılıgımızda gelmek istedi ama bikere bile kendiliğinden sürpriz yapmadı ben ona günün nasıl geçti derim o anlatır ve susar sen naptın çok nadir der hep ben kızarım beni neden sormuyosun diye yaklaşık iki haftadır ayrıyız bana hemen hergün mesaj attı sürekli aradı barışmak istedi bugün yine aynı şekilde bende ona olmayacağını söyledim ama gitgide yumuşamaya başladım ona çaktırmadan..bugün konuşurken adres istedim aldığı hediyeleri gönderip herşeyi tamamen bitirmek için bana verdiği cevap seni seviyorum mahallesi,beni affet sokak,güzel aşkım caddesi numara 2 daire 7.ben bu mesajı gördükten sonra iyice ağlamaya başladım napmalıyım kızlar siz ne dersiniz?

sanırım ilişkiniz bitmiş ..
annenizde istemiyorsa unutun ..
saygısızlık yapmış,yol ver gidene ..
ki gelenler ayakta kalmasın cnm

ıkı kısı evlenırken aılelerde evlenır
aılen annen ıstemıyor
saygısız
sana karsı bı ole bır bole
ılıskı bıtmıs bugun bunları yapıosa yarın daha beterı olur
ayrılmalısın cok uzulursun

herkesin yapısı farklı,biri daha duygusal romantik olurken diğeri daha soğuk kanlı olabiliyor.Arkadaşın seni sevmiyor diyemem,çünkü sevmese bukadar üstünde durmaz,hayatının geri kalanına sensiz devam etmek isterdi.Senle birlikte olmak için çok ısrarcı davranıyor ama belli bir karakteri var onun dışına(belki de elinde olmadan)çıkamıyor.Ben böyle düşünüyorum,başka da bişey diyemicem.

güzel sözler sevgi ispati degildir, davranislar ispatlar. Size bugün bunlari diyen, sizi sorup merak etmiyen insanin sizi gercekten sevdigini düsünüyormusunuz? Simdiden sürekli mutsuzsaniz, bir ömür böyle devam etmek istermisiniz?

Güzel romantik seyleri herkes söyler, yazar. Davranis gercek sevgiyi gösterir.

Bence seni sevmese çabalamazdı. Zaten kopmuşsunuz ayrıymışsınız, amacı senden ayrılmaksa ya da senden soğuduysa ayrılık için şu an elinde fırsatı var yani. Ama hala bir şeyler olsun diye çabalıyorsa bence seviyor. Amma velakin tartışmalarınızda hep alttan alan taraf sen isen, daha ılımlı ve daha naif davranıyorsan, iyi olmak için uğraşıyorsan erkekler böyle iyi niyetleri suistimal edip şımarabiliyor. Belki durumunuz bundan ibarettir. Senin pohpohlayacağını bildiğinden kavgada sınır tanımıyor olabilir. Kolay affediciliğine güveniyor olabilir. Bu tarz durumlarda güçlü ve dik durmalısın ona karşı. Gönlünü kolay almasına izin verme. Bu ilişkiyi gerçekten istiyorsa gelsin yüzyüze adam akıllı konuşun çözün bence her şeyi. Çözülmüyorsa da ayrılmak son çareniz olur zaten.

bence kisa bir sure sonra tamamen uzaklasacaksin sen simdi bocaliyorsun ama aslinda iliskiniz bitmis. ayrica anneler asla yanilmaz bu noktadan geri donme canim bence..

onun karakteri öyledir ve malesef bunu değiştiremezsin katlanırm dayanırm diyosan devam et yok yorgunum diyosan da bırak ya da barışma şu an süründür biraz son şans falan de değişmezse ya da şöyle deyim değişmek için çaba göstermezse Boşver

Eğer anneniz istemiyorsa onu dinleyin. Bazen biz aşık olduğumuzu zannederiz, gözümüz hiçbir şey görmez ama annelerimiz bizim göremediğimiz şeyleri görür.
Sizin yaşadıklarınızın aynısını yaşadım, annem hiçbir zaman istemedi ama ben inat ettim. En sonunda da tek bir kelime bile etmeden ortadan kayboldu. Aldatıyormuş zaten.
Size 'mal, sığır' diyen bir adam sevse kaç yazar? Bu adamın size saygısı yok ki.
Eğer bu ilişkiye devam ederseniz daha çok üzülürsünüz, emin olun.

herkesin ortak fikri bu banada malesef bunu uygulamak kalıyor keşke herşey farklı olsaydı veya değişebilseydi ama huy değişmiyor ne yazıkki

evet çok doğru bir çıkarım yapmışsınız peki böyle biriyle hayat geçermi size göre?

haklısınız herşeyi bilipte uygulamak o kadar zorki az değil 2,5 yılımı verdim ona nasıl toparlanıcam nasıl hayata dönücem bilmiyorum ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum kendimi

sevgisinden şüphem yok ama herşey sevmek değilmiş malesef saygı daha önemli ben o saygıyı göremiyorum kaç kere oturduk konuştuk o an düzeliyor hiçbişey olmamış gibi bir ay çok mutlu geçiyor sonra yine dön başa..

bence kisa bir sure sonra tamamen uzaklasacaksin sen simdi bocaliyorsun ama aslinda iliskiniz bitmis. ayrica anneler asla yanilmaz bu noktadan geri donme canim bence..

annemin başından beri istememesi o kadar düşündürüyoki hiçbişey olmasa insan sadece bu sebepten bile ayrılınabilir ama anneme gelene kadar dağlar kadar sorun var

baştan çok iyi oluyor iyiyken çok iyiyiz zaten sonra bişey oluyor hemen sinirleniyor beni korkutuyor değişmediğini iki senede gördüm yeterince uzun bi süre ama gelde kendime anlat..

acı ama gerçek olan bu galiba barışsam bile sahte mutluluklar yaşayacağımı biliyorum bigün gelicek yine beni kırıcak üzücek nasıl atlatıcam bu zor günleri bilmiyorum

Anlatiklarindan, erkek arkadasinin çok baskin bir karaktere sahip oldugunu çikardim. Bu mesajlar atmasi, ayrilmamak için çabasi
seni sevdiginden dolayi degil bence. Senin onu terk etmeni hazmedemedigi için.

Yoksa seni gerçekten sevseydi asla küfür kullanmazdi sana karsi, senin günün nasil geçtigini merak ederdi,..
kisacasi senin ile ilgilenirdi ve daima mutlu etmeye çalisirdi. Yani adam sana mal felan dedi! Sen nasil böyle laflari hazm ediyorsun?

Bence arkana bakmadan kaç bu çoçuktan. Ilerde anliyacaksin bir iliski asil nasil olmasi gerektigini. Sevgi, saygi gerçekten
ne demek oldugunu. Cünkü bu çoçugun sana karsi saygisi yokki sevgisi olsun.

herkesin ortak fikri bu banada malesef bunu uygulamak kalıyor keşke herşey farklı olsaydı veya değişebilseydi ama huy değişmiyor ne yazıkki

anacım keşke deme hayatta sen sen ol
şeytan sevinir derler
yaptın her ne olursa olsun arkadasında ol keşkelerini sil

sen hala karar veremedin mi
geçen de konu açmıştın sanki bununla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…