duygu mu mantık mı?

evet fazlasıyla baskın bana hep erkeğin kadından üstün olduğunu anlatır bende aynılarını söyledim sevdiğini söylediği zamanlar sevsen üzmezdin üzmemeye çalıştım falan filan biçok şey..artık umudum kalmadı sanırım hiç mutlu olamıcam

sen hala karar veremedin mi
geçen de konu açmıştın sanki bununla ilgili

evet aynı kişiyim:) kararımı verdim o zamandan beri ayrıyız hergün aramaya devam etti bu zaman zarfında ayrılmak istemiyo güzel mesajlar atıyo kafamı iyice karıştırıyo ayrıldım ama mutlu değilim birlikte olsamda mutlu değilim burda tekrardan dertleşmek istedim o yüzden

Haydaaa Atilla Mayda.
Öbür konuna o kadar şey yazıldı.
Bugün sığır diyen,evlenince dümdüz gider.
Mantık,duygularını da sağlıklı yaşamanı sağlar.
Evlenince bunun bin katını duyacaksın
Kendi sonunuzu kendiniz hazırlıyorsunuz.
Ekmeğini suyunu o mu veriyor yahu?
Ne çaresizliği bu?

Son düzenleme:

Oooh, o zaman gerçekten kaç bu adamdan. Böyleleriyle ömür geçmez. Bir kadin onu dogurdu halde kendisini kadinlardan daha üstün görüyor.
Siz evlenseniz asla mutlu olamazsiniz. Bu saatten sonra böyle cahil birinin fikrini degistiremezsin canim.

Sana verecegim en iyi tavsiye, yeni hat al, facebookta engelle,.. seni bulmazsin artik. Korkarim bu gidis ile bu günlerden biri seni ikna edecek
ve çok mutsuz olursun.

Ayrica elbette mutlu olacaksin canim. Senin degerini bilen, seni mutlu eden biri ile çok mutlu olacaksin ve geriye baktiginda nasil simdiki erkek
arkadasin ile beraber olduguna sasiracaksin. Nasil 2 sene onun ile beraber oldum diyeceksin.

Son düzenleme:

2,5 yılın emeği diyelim burda tekrardan kendimi onaylatmak istedim ona yazmaktansa buraya yazıyorum kararımda haklı olduğumu görüp seviniyorum kızmayın

desteğin için çok teşekkürler canım inşallah bu dönemi kazasız belasız atlatırım en zor zamanları yaşıyorum herkes yaşamıştır en az bir kere aşk acısı ne demek olduğunu bilirsiniz on kötü özelliği varsa bazen sadece bitane iyisini görür diğerlerini unuturuz zamanla unutucam inşallah

Birsey degil canim. Konusmak istersen hem bu konuda yorum yapabilirsin hem bana özel mesaj yolluyabilirsin :)

Benim için "onu unut" demek çok kolay, biliyorum. Distan bizim için her ne kadar kötü bir adam gibi görünse, sen bir sefer o "kötü adami" sevmisin ve bazen sevgi kör oluyor. Bu gelecek dönem elbette çok aci olacak fakat bu aci, o adam ile evlenmenin acisinden çoook daha küçük olacak.
Kendini öyle teselli et canim.

Annene, ailene ve arkadaslarina tutun. Onlara ile gez toz, kafan dagilsin. Böylecene bir gün artik hiç aklina gelmedigini fark edeceksin :)

baştan çok iyi oluyor iyiyken çok iyiyiz zaten sonra bişey oluyor hemen sinirleniyor beni korkutuyor değişmediğini iki senede gördüm yeterince uzun bi süre ama gelde kendime anlat..
orası öyle de böyle de yürümez ki canım güvenip evlenemezsin böyle ilişkiniz kopuk olur bi ayrılıp barışırsınız tek sevmesi yetmez ki sevmek herşey değil malesef seni o kadar seviyosa psikolağa falan gitsin belki biraz da olsun iyi gelir ne diyim ama sevgi var diye yalnış yapma yarın öbür gün çok pişman olursun o yüzden mantığınla karar ver

bu yoruma aynen katılıyorum

bence mantık duygudan daha öndedir.mantıklı davrandığında doğruyu bulursun ama duygusal olarak düşündüğün zaman kaybeden sen olursun.bende böyle sallantılı ilişkiden geçtim.senin gibiydi durumum.ayrıldım.şimdi bakıyorum en güzel üni yıllarımı onun için feda etmişim.çok mutlu oldum ama çok çok mutsuzda oldum.o yüzden iyi düşün taşın.bi kağıt al eline.bi tarafa onun olumlu yanlarını yaz.diğer tarafa da olumsuz yanlarını.hangisi daha çok onu kendi gözlerinle gör.karar vermen daha kolay olacaktır.

sana böyle saygısızca davranmaya ömür boyu devam devam edecek. çünkü bir kere izin vermişsiniz. böyle şeyler için bir kere diyebilmesi, bu cesareti bulabilmesi yeter. sizi yeterince önemsemiyor bunu görmelisiniz. bence sizin onu çok sevdiğinizi bildiğinden sizden ayrılmak istemiyor. nasıl olsa onu çok seviyorsunuz, her şeyine katlanıyorsunuz (hakaretlerine bile), ilgisiz davranabiliyor kafasına göre niye ayrılsın ki sizden? kendini bu kadar çok seven birinden..

gÜZELİM SEVMEK GÜZEL.. AMA DAHA İLİŞKİDE SİZ PROBLEM YAŞIYOR VE DAVRANIŞLARINDAN ŞİKAYTÇİ OLUYORSUNUZ. bazı şeyleri yaşıyarakdan söylüyorum sevgiliyken ki bu ilgisizlik evlilikde daha fazla olur, ve şuan olduğundan bu iki katı siizi etkiler üzer....
Anneniz sizin için en iyisini ister.... Hayat malsef acımasız .İnsan sevdi mi gözü bir şey görmüyor malesef.... Kanımda bir şans ver... İstersen... ama davranışlarını dikkatlice izle.... unutma olanlar ilerde iki katı geri dönücektir size.

Bırakmaya cesareti yok sanırım sevgilinizin ya da eski sevgilinizin o yüzden ne dogru düzgün devam ediyor ne de tam anlamıyla bitirmis degil. Eger seni merak etmiyorsa ilgilenmiyorsa -özel bi sorunu yoksa yani bundan kaynaklanmıyorsa- o iliskiden bi hayır gelmez. Cünkü özellikle biz kadınlar cok dikkat eder bu arayıp sorulma merak edilme olaylarına. Anneniz de onaylamıyorsa yol yakınken bitirin derim. Devam etmek sizi daha cok aglatıp yıpratabilir.

acı ama gerçek olan bu galiba barışsam bile sahte mutluluklar yaşayacağımı biliyorum bigün gelicek yine beni kırıcak üzücek nasıl atlatıcam bu zor günleri bilmiyorum

Size hakaret eden birini hayatınızdan çıkarmanız mantık değildir aslında, kendinize olan saygınızdır. İsterse deli gibi aşık olsun, yine de size hakaret etme hakkını sahip değil.

Bu zor günleri nasıl atlatacaksınız biliyor musunuz, kurtulduğunuza sevinerek. Siz değer görmeyi hakediyorsunuz, hakaret işitmeyi değil.
Önce kendi değerinizin farkına varın, emin olun o zaman daha kolay atlatacaksınız.

2,5 yılın emeği diyelim burda tekrardan kendimi onaylatmak istedim ona yazmaktansa buraya yazıyorum kararımda haklı olduğumu görüp seviniyorum kızmayın
İsterse 12,5 yıl olsun,bana iyi gelmemeye başladıysa işim olmaz,Kararının arkasında dur.

evet çok doğru bir çıkarım yapmışsınız peki böyle biriyle hayat geçermi size göre?

karakterler ve beklentiler zıt olduğunda ilerde sorun olabilir ama tam olarak huyunu bilemediğim için bişey diyemem.Sadece seni gerçekten sevdiği ancak bazı davranışlarından vazgeçemediğini tahmin ettim anlattıklarından.
şunu da eklemek istedim,ilgisiz ve sürekli hakaret ediyor olması,sizi nekadar severse sevsin doğru değil aşk biyerde azalır ve bunlar artık sizi sürekli rahatsız etmeye başlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…