- Konu Sahibi sunshine44
-
Anlatiklarindan, erkek arkadasinin çok baskin bir karaktere sahip oldugunu çikardim. Bu mesajlar atmasi, ayrilmamak için çabasi
seni sevdiginden dolayi degil bence. Senin onu terk etmeni hazmedemedigi için.
Yoksa seni gerçekten sevseydi asla küfür kullanmazdi sana karsi, senin günün nasil geçtigini merak ederdi,..
kisacasi senin ile ilgilenirdi ve daima mutlu etmeye çalisirdi. Yani adam sana mal felan dedi! Sen nasil böyle laflari hazm ediyorsun?
Bence arkana bakmadan kaç bu çoçuktan. Ilerde anliyacaksin bir iliski asil nasil olmasi gerektigini. Sevgi, saygi gerçekten
ne demek oldugunu. Cünkü bu çoçugun sana karsi saygisi yokki sevgisi olsun.
anacım keşke deme hayatta sen sen ol
şeytan sevinir derler
yaptın her ne olursa olsun arkadasında ol keşkelerini sil
sen hala karar veremedin mi
geçen de konu açmıştın sanki bununla ilgili
evet fazlasıyla baskın bana hep erkeğin kadından üstün olduğunu anlatır bende aynılarını söyledim sevdiğini söylediği zamanlar sevsen üzmezdin üzmemeye çalıştım falan filan biçok şey..artık umudum kalmadı sanırım hiç mutlu olamıcam
Haydaaa Atilla Mayda.
Öbür konuna o kadar şey yazıldı.
Bugün sığır diyen,evlenince dümdüz gider.
Mantık,duygularını da sağlıklı yaşamanı sağlar.
Evlenince bunun bin katını duyacaksın
Kendi sonunuzu kendiniz hazırlıyorsunuz.
Ekmeğini suyunu o mu veriyor yahu?
Ne çaresizliği bu?
Oooh, o zaman gerçekten kaç bu adamdan. Böyleleriyle ömür geçmez. Bir kadin onu dogurdu halde kendisini kadinlardan daha üstün görüyor.
Siz evlenseniz asla mutlu olamazsiniz. Bu saatten sonra böyle cahil birinin fikrini degistiremezsin canim.
Sana verecegim en iyi tavsiye, yeni hat al, facebookta engelle,.. seni bulmazsin artik. Korkarim bu gidis ile bu günlerden biri seni ikna edecek
ve çok mutsuz olursun.
Ayrica elbette mutlu olacaksin canim. Senin degerini bilen, seni mutlu eden biri ile çok mutlu olacaksin ve geriye baktiginda nasil simdiki erkek
arkadasin ile beraber olduguna sasiracaksin. Nasil 2 sene onun ile beraber oldum diyeceksin.
keşke kolayca yol verebilsem ilişkimiz bitti ama o kadar mutsuzumki nasıl atlatıcam bu dönemi bilmiyorum
Sigir caddesi mal sokaktan askim caddesine gecis mi yapmis. Burasi "Cikmaz Sokak beyefendi" deyip iliskini bitirmelisin.
desteğin için çok teşekkürler canım inşallah bu dönemi kazasız belasız atlatırım en zor zamanları yaşıyorum herkes yaşamıştır en az bir kere aşk acısı ne demek olduğunu bilirsiniz on kötü özelliği varsa bazen sadece bitane iyisini görür diğerlerini unuturuz zamanla unutucam inşallah
orası öyle de böyle de yürümez ki canım güvenip evlenemezsin böyle ilişkiniz kopuk olur bi ayrılıp barışırsınız tek sevmesi yetmez ki sevmek herşey değil malesef seni o kadar seviyosa psikolağa falan gitsin belki biraz da olsun iyi gelir ne diyim ama sevgi var diye yalnış yapma yarın öbür gün çok pişman olursun o yüzden mantığınla karar verbaştan çok iyi oluyor iyiyken çok iyiyiz zaten sonra bişey oluyor hemen sinirleniyor beni korkutuyor değişmediğini iki senede gördüm yeterince uzun bi süre ama gelde kendime anlat..
orası öyle de böyle de yürümez ki canım güvenip evlenemezsin böyle ilişkiniz kopuk olur bi ayrılıp barışırsınız tek sevmesi yetmez ki sevmek herşey değil malesef seni o kadar seviyosa psikolağa falan gitsin belki biraz da olsun iyi gelir ne diyim ama sevgi var diye yalnış yapma yarın öbür gün çok pişman olursun o yüzden mantığınla karar ver
2,5 yıllık ilişkim vardı bana olan saygısı gitgide azaldı mal dedi sığır dedi ağladığımda napiim dedi bencilleşmeye başladı ilgisi azaldı ama her seferinde çok sevdiğini iddia etti annem başından beri istemiyor beni üzdüğü zaman çok üzer mutlu ettiği zaman da çok mutlu eder ortası olmadı hiçbir zaman ilişkimizin aramızda mesafe var son ayrılıgımızda gelmek istedi ama bikere bile kendiliğinden sürpriz yapmadı ben ona günün nasıl geçti derim o anlatır ve susar sen naptın çok nadir der hep ben kızarım beni neden sormuyosun diye yaklaşık iki haftadır ayrıyız bana hemen hergün mesaj attı sürekli aradı barışmak istedi bugün yine aynı şekilde bende ona olmayacağını söyledim ama gitgide yumuşamaya başladım ona çaktırmadan..bugün konuşurken adres istedim aldığı hediyeleri gönderip herşeyi tamamen bitirmek için bana verdiği cevap seni seviyorum mahallesi,beni affet sokak,güzel aşkım caddesi numara 2 daire 7.ben bu mesajı gördükten sonra iyice ağlamaya başladım napmalıyım kızlar siz ne dersiniz?
2,5 yıllık ilişkim vardı bana olan saygısı gitgide azaldı mal dedi sığır dedi ağladığımda napiim dedi bencilleşmeye başladı ilgisi azaldı ama her seferinde çok sevdiğini iddia etti annem başından beri istemiyor beni üzdüğü zaman çok üzer mutlu ettiği zaman da çok mutlu eder ortası olmadı hiçbir zaman ilişkimizin aramızda mesafe var son ayrılıgımızda gelmek istedi ama bikere bile kendiliğinden sürpriz yapmadı ben ona günün nasıl geçti derim o anlatır ve susar sen naptın çok nadir der hep ben kızarım beni neden sormuyosun diye yaklaşık iki haftadır ayrıyız bana hemen hergün mesaj attı sürekli aradı barışmak istedi bugün yine aynı şekilde bende ona olmayacağını söyledim ama gitgide yumuşamaya başladım ona çaktırmadan..bugün konuşurken adres istedim aldığı hediyeleri gönderip herşeyi tamamen bitirmek için bana verdiği cevap seni seviyorum mahallesi,beni affet sokak,güzel aşkım caddesi numara 2 daire 7.ben bu mesajı gördükten sonra iyice ağlamaya başladım napmalıyım kızlar siz ne dersiniz?
acı ama gerçek olan bu galiba barışsam bile sahte mutluluklar yaşayacağımı biliyorum bigün gelicek yine beni kırıcak üzücek nasıl atlatıcam bu zor günleri bilmiyorum
İsterse 12,5 yıl olsun,bana iyi gelmemeye başladıysa işim olmaz,Kararının arkasında dur.2,5 yılın emeği diyelim burda tekrardan kendimi onaylatmak istedim ona yazmaktansa buraya yazıyorum kararımda haklı olduğumu görüp seviniyorum kızmayın
evet çok doğru bir çıkarım yapmışsınız peki böyle biriyle hayat geçermi size göre?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?