- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi sunshine44
-
Birsey degil canim. Konusmak istersen hem bu konuda yorum yapabilirsin hem bana özel mesaj yolluyabilirsin :)
Benim için "onu unut" demek çok kolay, biliyorum. Distan bizim için her ne kadar kötü bir adam gibi görünse, sen bir sefer o "kötü adami" sevmisin ve bazen sevgi kör oluyor. Bu gelecek dönem elbette çok aci olacak fakat bu aci, o adam ile evlenmenin acisinden çoook daha küçük olacak.
Kendini öyle teselli et canim.
Annene, ailene ve arkadaslarina tutun. Onlara ile gez toz, kafan dagilsin. Böylecene bir gün artik hiç aklina gelmedigini fark edeceksin :)
orası öyle de böyle de yürümez ki canım güvenip evlenemezsin böyle ilişkiniz kopuk olur bi ayrılıp barışırsınız tek sevmesi yetmez ki sevmek herşey değil malesef seni o kadar seviyosa psikolağa falan gitsin belki biraz da olsun iyi gelir ne diyim ama sevgi var diye yalnış yapma yarın öbür gün çok pişman olursun o yüzden mantığınla karar ver
bence mantık duygudan daha öndedir.mantıklı davrandığında doğruyu bulursun ama duygusal olarak düşündüğün zaman kaybeden sen olursun.bende böyle sallantılı ilişkiden geçtim.senin gibiydi durumum.ayrıldım.şimdi bakıyorum en güzel üni yıllarımı onun için feda etmişim.çok mutlu oldum ama çok çok mutsuzda oldum.o yüzden iyi düşün taşın.bi kağıt al eline.bi tarafa onun olumlu yanlarını yaz.diğer tarafa da olumsuz yanlarını.hangisi daha çok onu kendi gözlerinle gör.karar vermen daha kolay olacaktır.
sana böyle saygısızca davranmaya ömür boyu devam devam edecek. çünkü bir kere izin vermişsiniz. böyle şeyler için bir kere diyebilmesi, bu cesareti bulabilmesi yeter. sizi yeterince önemsemiyor bunu görmelisiniz. bence sizin onu çok sevdiğinizi bildiğinden sizden ayrılmak istemiyor. nasıl olsa onu çok seviyorsunuz, her şeyine katlanıyorsunuz (hakaretlerine bile), ilgisiz davranabiliyor kafasına göre niye ayrılsın ki sizden? kendini bu kadar çok seven birinden..
gÜZELİM SEVMEK GÜZEL.. AMA DAHA İLİŞKİDE SİZ PROBLEM YAŞIYOR VE DAVRANIŞLARINDAN ŞİKAYTÇİ OLUYORSUNUZ. bazı şeyleri yaşıyarakdan söylüyorum sevgiliyken ki bu ilgisizlik evlilikde daha fazla olur, ve şuan olduğundan bu iki katı siizi etkiler üzer....
Anneniz sizin için en iyisini ister.... Hayat malsef acımasız .İnsan sevdi mi gözü bir şey görmüyor malesef.... Kanımda bir şans ver... İstersen... ama davranışlarını dikkatlice izle.... unutma olanlar ilerde iki katı geri dönücektir size.
Bırakmaya cesareti yok sanırım sevgilinizin ya da eski sevgilinizin o yüzden ne dogru düzgün devam ediyor ne de tam anlamıyla bitirmis degil. Eger seni merak etmiyorsa ilgilenmiyorsa -özel bi sorunu yoksa yani bundan kaynaklanmıyorsa- o iliskiden bi hayır gelmez. Cünkü özellikle biz kadınlar cok dikkat eder bu arayıp sorulma merak edilme olaylarına. Anneniz de onaylamıyorsa yol yakınken bitirin derim. Devam etmek sizi daha cok aglatıp yıpratabilir.
Size hakaret eden birini hayatınızdan çıkarmanız mantık değildir aslında, kendinize olan saygınızdır. İsterse deli gibi aşık olsun, yine de size hakaret etme hakkını sahip değil.
Bu zor günleri nasıl atlatacaksınız biliyor musunuz, kurtulduğunuza sevinerek. Siz değer görmeyi hakediyorsunuz, hakaret işitmeyi değil.
Önce kendi değerinizin farkına varın, emin olun o zaman daha kolay atlatacaksınız.
İsterse 12,5 yıl olsun,bana iyi gelmemeye başladıysa işim olmaz,Kararının arkasında dur.
karakterler ve beklentiler zıt olduğunda ilerde sorun olabilir ama tam olarak huyunu bilemediğim için bişey diyemem.Sadece seni gerçekten sevdiği ancak bazı davranışlarından vazgeçemediğini tahmin ettim anlattıklarından.
şunu da eklemek istedim,ilgisiz ve sürekli hakaret ediyor olması,sizi nekadar severse sevsin doğru değil aşk biyerde azalır ve bunlar artık sizi sürekli rahatsız etmeye başlar.
Daha simdiden Sana saygi duymayan bir erkekten..
ilerki zamandada saygi beklememelisin ..
Cunku sevgili.doneminde icinde varsada yapmaz insan ,
ama senin sevgilin haddini bayagi asmis...
bence yumusamamalisin...
saygı duymayanı sevmemeyi ogreneceksin zamanla... o vakit duygu mu mantık mi diye sormadan direkt kararını netlestireceksin zaten.
arkadaslar cok guzel yazmıs.
bu kisinin seni kaybetmek istemedigi belli ama sevgisinden supheliyim,
bir de askım sokak falan demis sen bu duygusallıkla aglıyorsun ama o cumlesi bile dalga gecer gibi, son kozlarını oynuyor, kanma.
iki güze söz söylemiş olması kırdığı kalbini onardımı ???
yanlış düşünüyorsun
saygısızve bencil bir adam sana canım cicim diyor diye yelkenleri suya indirme
bak güzelim
hayat arkadaşını seçerken
sana saygı duyan birisi olmasına dikkat et
yakıp yıktıkdan sonra gönül alan değil
gönül kırmayan biri olsun
sende 2.5 yılın alışkanlığı var
ilk başlarda sıkıntı çekersin
ama emin ol onsuzluğa alışmakda sandığın kadar zor olmayacak
benzer olay bende de var ama tek fark ben nişanlıyım ve ayrı değiliz.nişanlım dünya tatlısı ama biraz bencil yani hep bana hep bana ben onun işlerini sorayım gününü sorayım o kadar ben anlatmadan o bana sormaz ama anlatırsam dinler.Sen daha iyisini bilirsin der ve konu kapanır.yani duruma canım çok sıkılacak ama vazgecemiyorsanda benim gibiiyi uylarının kötü huylarına onanına bakacaksın iyi huyları fazlaysa kötü huylarını kapatıp yola devam edeceksin..ama en onemlisi senin ne hissettiğin ne hissediyorsan onu yaşa sonra kimseyi suçlama tek suçlu kendin ol
Hakaret etmiş bu insan. Sığır ne kadar kaba çirkin bir laf. Bundan başka şeyleri de var diyorsun.
Senin yaptığın da çok çocukça blöf yapıyorsun adres istiyorsun blöfüne gerçek cevaplar alırsan bu sefer de böyle böyle oldu da tamamen ayrıldık diye konu açarsın.
Bir şeyi istiyorsan istemiyor gibi yapma. Kaybeden sen olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?