duygu mu mantık mı?

Daha simdiden Sana saygi duymayan bir erkekten..
ilerki zamandada saygi beklememelisin ..

Cunku sevgili.doneminde icinde varsada yapmaz insan ,
ama senin sevgilin haddini bayagi asmis...
bence yumusamamalisin...

saygı duymayanı sevmemeyi ogreneceksin zamanla... o vakit duygu mu mantık mi diye sormadan direkt kararını netlestireceksin zaten.

arkadaslar cok guzel yazmıs.
bu kisinin seni kaybetmek istemedigi belli ama sevgisinden supheliyim,
bir de askım sokak falan demis sen bu duygusallıkla aglıyorsun ama o cumlesi bile dalga gecer gibi, son kozlarını oynuyor, kanma.

iki güze söz söylemiş olması kırdığı kalbini onardımı ???
yanlış düşünüyorsun
saygısızve bencil bir adam sana canım cicim diyor diye yelkenleri suya indirme
bak güzelim
hayat arkadaşını seçerken
sana saygı duyan birisi olmasına dikkat et
yakıp yıktıkdan sonra gönül alan değil
gönül kırmayan biri olsun
sende 2.5 yılın alışkanlığı var
ilk başlarda sıkıntı çekersin
ama emin ol onsuzluğa alışmakda sandığın kadar zor olmayacak

benzer olay bende de var ama tek fark ben nişanlıyım ve ayrı değiliz.nişanlım dünya tatlısı ama biraz bencil yani hep bana hep bana ben onun işlerini sorayım gününü sorayım o kadar ben anlatmadan o bana sormaz ama anlatırsam dinler.Sen daha iyisini bilirsin der ve konu kapanır.yani duruma canım çok sıkılacak ama vazgecemiyorsanda benim gibi iyi uylarının kötü huylarına onanına bakacaksın iyi huyları fazlaysa kötü huylarını kapatıp yola devam edeceksin..ama en onemlisi senin ne hissettiğin ne hissediyorsan onu yaşa sonra kimseyi suçlama tek suçlu kendin ol

Hakaret etmiş bu insan. Sığır ne kadar kaba çirkin bir laf. Bundan başka şeyleri de var diyorsun.
Senin yaptığın da çok çocukça blöf yapıyorsun adres istiyorsun blöfüne gerçek cevaplar alırsan bu sefer de böyle böyle oldu da tamamen ayrıldık diye konu açarsın.
Bir şeyi istiyorsan istemiyor gibi yapma. Kaybeden sen olursun.

teşekkürler canım inşallah ileride ayrılmakla hayatımın en doğru kararını vermişim derim

psikolojik bi hastalığı var zaten canım ayrılıp barışmalarımızın sayısını ikimizde bilmiyoruzdur olmayacak bişeyi yürütmeye çalıştık hep

ayrılmadan yakın zaman önce ''daha bana sığır demeden önce'' yine bi tartışmamız olmuştu şöyle bi anlaşma yapmıştık birbirimizde hoşlanmadığımız şeyleri yazıp mail atıcaz benimkisi baya uzun sürdü ona çaktırmadan ogün baya düşünmüştüm sevgilimin artısı ne acaba diye? bu zamana kadar duygumla geldim elimde hiçbişey yok birazda mantıgımla devam edeyim bakayım inşallah doğru yoldayımdır

evet oda farkında benden iyi birini bulamayacagını ama beni tüketti 2,5 yılda artık sabredemeğimi farkettim aklıma geldikçe sinirleniyorum gösterdiğim değerin karşılığı bumu olmalıydı diye

o kadar çok şans verdikki birbirimize yıprandım artık hiç umudum kalmadı güveneceğim bana değer verecek birini bulamayacağım galiba ama en azından kötü bir evlilik yapmaktan iyidir sanırım hakkımızda hayırlısı olsun sagol canım

annem daha kötü bişeyini görmeden bitirmemi istedi yani ilişkinin başından beri ama hiçbi zamanda bak ben haklı çıktım gördünmü demedi sadece üzülmeni istemem karar sesin dedi ilk zamanlar o kadar iyiydiki nasıl değiştiğine aklım ermiyor

ayrılırkende öyle demiştim sen bana değer vermiyosun ama ben kendime veriyorum..sevgisinden şüphem yok belki onun kadar seven birini bidaha bulamıcam ama davranışlarına katlanamadım daha fazla

aramızda sorun hiçbir zaman sevgi olmadı saygı oldu ve bu en çok rahatsız edeniymiş gerçekten ona kızlar konusunda çok güvenirim benden başkasında gözü olmadı bişeyini yakalamadım ama buda yetmiyomuş malesef insan başka şeyler de bekliyor inşallah herşey düzelir bundan sonra

Daha simdiden Sana saygi duymayan bir erkekten..
ilerki zamandada saygi beklememelisin ..

Cunku sevgili.doneminde icinde varsada yapmaz insan ,
ama senin sevgilin haddini bayagi asmis...
bence yumusamamalisin...

bende geleceğimi düşünerek böyle bi karar aldım kaderimde belki bi erkekten çekmek vardır ama kendimi bile bile ateşe atmak istemedim kendini saklıcak karakterde değildi eski sevgilim iyi kötü çatır çatır söyler iyikide öyle yoksa hayatta anlamazdım

kandırmayı çok iyi bilir ama bu sefer başaramadı en kısa zamanda unuturum inşallah teşekkürler canım

aşktan ölen olmamış 10-20 yıllık eşinden ayrılanlarda var inşallah kısa zamanda ben de atlatırım aramızda hep evlensek boşanırız konuşması oluyodu zaten gerçekten hiç anlaşamamışız şöyle dönüp baktığımda hep benim çabamla olmuş..sevgisinden şüphem yok ama saygı ve değer verme söz konusu değil hep kendisi ön planda neyse arkasından daha fazla konuşmak istemiyorum onun için de benim için de hayırlısı olur umarım teşekkürler desteğine canım..

eskiden artıları baskın gelirdi ama artık değil sadece bencilliği veya başka bişeyi olsa hoş görebilirdim ama hepsi bütün olunca içinden çıkılmaz bi hal aldı beni bezdirdi sende iyi düşün canım evlilik gerçekten ciddi bi mesele sorunlarını evlenmeden halletmeye çalış mutluluklar:)

arkadaşım bi önceki konunu okumuştum sevglin ilaç kullanıyordu herhalde bu durumun katkısı oldumu ayrılmanıza

yok blöf değildi önceden beş aylık bi ayrılığımız daha olmuştu o zaman söylemedim şimdi tamamen bittiğine inandığım için bende bişeyi kalsın istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…