duygularıyla oynanmış erkek

RedSonya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2006
8
1
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Çok değer verdiğim, sevdiğim, bir arkadaşımın başına gelenleri ve beni çok etkileyen bir olayı paylaşmak istiyorum sizlerle.

Kahramanımız iyi bir işi düzenli bi yaşantısı olan bir bir mühendis. Yıllardır tanıdığım çok değerli bir arkadaşım olur kendisi. bu günüme kadar ne zaman ihtiyacım olsa hep yanımda olmuştu. nişanlım da o kadar sever kendisini, üniversideten sınıf arkadaşı ikisi zaten.

Kız arkadaşından 8 ay kadar önce ayrıldı, iki ay önce aynı işyerinde bir kızla duygusal bi yakınlaşma olmuş. sürekli bize anlatıyordu. Zamanla kızın hareketleri ve davranışlarından etkilenip kıza bağlanıyo bizim saf. Bikaç hafta önce de kız başka biriyle çıkmaya başlayınca bizimkisi dumur oluyo tabi. Ben sürekli moral vermeye falan çalıştım ama nafile. duygularıyla oynandığını hissetmiş bi kere bizimkisi ve gurur yapmış. geçtiğimiz hafta çalıştığı işinden istifa etmiş, yaşadığı şehri falan da terketcekmiş. kafasına koydu mu yapar. ne dediysek ikna edemedik. sadece işini değil yaşantısını da değiştirecek bi karar bu ve geri dönüşü de yok. çok gücüne gitmiş ve gurur meselesi yapmış. yenildiğini düşünüyo sürekli.... onun bu halleri bizim de hayatımızı etkiledi haliyle. şimdi buralardan gitmeyi düşünüyo birdaha gelmemek üzere. Nişanlım bir yandan ben bir yandan napcaz bilmiyoruz, bu kadar değerli bir dostumuzun uzaklaşması bizim için çok zor olacak...

kızlar benden size tavsiye, nolur oynamayın şu erkeklerin gururlarıyla duygularıyla yaa...offff

Bu hikaye benim de tanıdığım bir hanımın başından geçti dersem inanırmısınız?
Ne kadar acı bir durum? O insanın neler yaşadığını ben çok iyi anlıyorum. Çünkü,o hatun da terk etti her şeyi,şehrini bile. Ama unuttumu sevgi acısını? Hayır? Acı hala yüreğini parçalıyor.
Bana sorarsanız,bırakın istediğini yapsın arkadaşınız.
Akışına bırakın, Allah büyüktür. Belki onda geçecektir? Her işte bir hayır vardır. Allah yardımcısı olsun.

Yanlış anlamayın ama bence arkadaşınız biraz kendi kendine gelin/güvey olmuş. Bu anlattığınız olaylardan daha öncesinden kaynaklı bir ego problemi veya kendine güven sorunu olduğu da bariz. Şahsi tavsiyem bir psikoloğa görünmesidir.

Flört denilen zaman pre-ilişkinin en güzel zamanlarındandır bence. Ancak hiçbir şey kesin değildir bu dönemde ve 2 hafta-ay gibi bir süreç içerisinde bu kadar bağlanıldığında hata bağlanan taraftadır.

Bence yeni birileriyle falan tanıştırın kafası dağılır daha kolay toparlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…