Arkadaşlar merhaba,
Çok değer verdiğim, sevdiğim, bir arkadaşımın başına gelenleri ve beni çok etkileyen bir olayı paylaşmak istiyorum sizlerle.
Kahramanımız iyi bir işi düzenli bi yaşantısı olan bir bir mühendis. Yıllardır tanıdığım çok değerli bir arkadaşım olur kendisi. bu günüme kadar ne zaman ihtiyacım olsa hep yanımda olmuştu. nişanlım da o kadar sever kendisini, üniversideten sınıf arkadaşı ikisi zaten.
Kız arkadaşından 8 ay kadar önce ayrıldı, iki ay önce aynı işyerinde bir kızla duygusal bi yakınlaşma olmuş. sürekli bize anlatıyordu. Zamanla kızın hareketleri ve davranışlarından etkilenip kıza bağlanıyo bizim saf. Bikaç hafta önce de kız başka biriyle çıkmaya başlayınca bizimkisi dumur oluyo tabi. Ben sürekli moral vermeye falan çalıştım ama nafile. duygularıyla oynandığını hissetmiş bi kere bizimkisi ve gurur yapmış. geçtiğimiz hafta çalıştığı işinden istifa etmiş, yaşadığı şehri falan da terketcekmiş. kafasına koydu mu yapar. ne dediysek ikna edemedik. sadece işini değil yaşantısını da değiştirecek bi karar bu ve geri dönüşü de yok. çok gücüne gitmiş ve gurur meselesi yapmış. yenildiğini düşünüyo sürekli.... onun bu halleri bizim de hayatımızı etkiledi haliyle. şimdi buralardan gitmeyi düşünüyo birdaha gelmemek üzere. Nişanlım bir yandan ben bir yandan napcaz bilmiyoruz, bu kadar değerli bir dostumuzun uzaklaşması bizim için çok zor olacak...
kızlar benden size tavsiye, nolur oynamayın şu erkeklerin gururlarıyla duygularıyla yaa...offff