Duygum'un Çeyiz Topiği

sorma param yok yemeye ama çeyiz almaya kredi kart sağolsn

canım hangi siteden almıştın bi bakim uygun bişe varmı bana göre :18: kredi kart ödemesi gelcek ben böle olcam

sanalreyonum.com sitesinden aldım cnm bana uygun geldi fiyatı normalde sadece tost 180 tl ben baskül ile tostu 160 tl ye aldım hemde 10 taksit

güle güle kullan canım tost makinemiz aynı bende 160 almış peşinfiyatıydı benimki sen iyi almışsın hemde tarıtı var yanında..

canım tost makinemiz çokgüzell ben baya bi araştırıp aldımm ben çokda içime sindi . aslında kenwood ile bunun arasında kalmıştım ama bunun kalan zaman göstergesi olduğu için arzumu tercih ettim güle güle kullanırız inş..

bugün aldığımm arzum eterno turbo fırçalı şarjlı el süpürgem

Son düzenleme:
İki ay da ne çok şey almışsın öyle. =) Hepside ilk lazım olacak şeyler.Özellikle ipekçe pike takımını çok beğendim canım.Derli toplu bir sayfa olmuş ayrıca.Aldıklarını huzurla kullan.

tşk ederim cnm valla karta taksit yaptırıyorumm zaten uzun süre var evlenmeme o zamana kadar bütün borçlarım biter ama hakikaten şöyle bi baktım da 2 ay önce evlenmeye kalksam hiçbişeyim yoktu şimdi az çok beni idare edecek şeyleri alnmışımm. aferinnn bana

Her şey çok güzel maşallah.:)

tşk ederimm tatlımmm allah hepimizin aldıklarını güzel mutlu günlerde kullanmamızı nasip etsinn

yivrumm döktrmüşssün yine güzel günlerde kullann

tşk ederimm speedymm benimmmm alıyoz işte bulukça bişeler

kızzz çok hızlısın yaaaavvv bune hızzzz
evleniyommmmmm

duygm ne zman evleniodn sen:)
damat da en az senin kdr hızlı olmalı şu durumdaa

sen de 2013 ben diyim 2014 ama bi bakmışsın 6 ay sora oluvermişş

hızlıdır benim kocişş adayımmm oda yapıyo kız bişeler yerim ben onu ama iftardan sonra

Son düzenleme:
yaaa tost makinem şarjlı süpürgem ve tartım stoklarda olmadığı için iptal edilmiş

teşekkür ederimmm tatlımm

bilgiler icin coook tesekkür ederim :)

yorganin ölcüsü bayagi bir büyük yani cift kisilik dimi?

burda genelde tek kisilik aliyorlar o yüzden ben karar veremiyorum..

yorgan ve yastigimi burdan alirsam nevresim takimlarini da burdan almam gerekecek..

evet cnm çift kişilik ben tek kişilik yorgan almiycam. misafir gelirsede çift kişilikte yatırırım no problem:82:

sarjli süpürgeni ne kadara aldin peki?

burda 20€ ya gördüm de almadim belki trde daha uygundur diye..

cnm 82 tl ye almıştım ama stokta olmadığı için iptal edildi. ben de vazgeçtim o modeli almaktan sanırım bunu alıcam galiba
Eki Görüntüle 235479
fiyatı 70 tl civarı bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…