Duygum'un Çeyiz Topiği

bence bunu al , nasıl gerçekte gör bana da haber et belkim bende alırm:)
bu ay ki altınm da yalan olmasa bari ama çok güzeller yaa insan alıo işte duramıoooo

haklısın cnm yaa bende sözde anneler gününe kadar beklicektim elektronik ürünler için ama alıyo işte insan bi şekilde. dur az araştırayım internetten filan alınca haber ederim sana:80:

canımmm ya mutfak saatını nerden aldınnn coookkk süperrrr bayıldımmm

Güzel günlerde mutlulukla kullan aldiklarini canim
Kolaylikla tamamlarsin insallah

cnm mor delisi biri olarak almamak olmazdı hemde hediye çeklerimle bana çok ucuza geldi

duygm özel msjda 10dk bekleyemiorm burdan devam edelm gari:)
evt ince biraz ama dediğim gibi çok çok da deil aldığıma pişman olmadım cnm, sarevin kendi sitesinden aldm birini stoğunda olmadığında diğerini de nevresm dünyasndan almıstm cnm

haklısın 10 dk bekle bekle geçmiyor

bende battaniye araçtırıyorum da days in colurs örgü battaniye alıcaktım da bi battaniyeye o kadar para vermek istemedim. nerden baksan 200-250 tl fiyatları.
sarevinkiler kalitesine göre çok uygun geldi bana ama bikemedim ince diyosun biz evde hiç ince battaniye kullanmadık. alsam memnun kalırmıyım ki???

valla bizim evde de yoktu ama ilk benm oldu olmadı başka seylerde atarsn cnm üstüne üşürsen 2 katlı kullanırsn kocaman battaniye:)

ben bunu geçen gün görmüştm cnm ama evt stokta yok acaba kalınmı ki bu, ben bitane polar gibi kalın istiorm başka da almam heralde
güzelmiş bu da stoga girince düşünebilirsinn

stoğa girince mail atıcaklar bana hoşuma gitti benim

2 tane alıcam zaten belki senin krem rengi olanıyla bunu alırım bakalım yakından görmek istiyorum açıkcası

sen neler yapıyosun bakimm yeni şeyler almıyosunn:2:

hehe:) bu ay yatırım yapıym dedm cnm biraz ya aslında beğendiğim seyler var yok deil alıcam ama biraz zamanı var beklicem, alıorm alıorm sonra hesaplarn içinden çıkamıorm
tantitoniden kahve fincanlarına bakıorm kelebek desenli olanla bahar desenliden alıp takım yapıcam yemek takımının çay fincanları var ama kahve fincanm hiç yok benm bitane de sade bişi alırm yeter die düşünüorm 2 takım hem hediye fln da gelir zaten:)

bu arada battaniyelerini hep açık renk alma bence cnm bi tane de koyu renk düşünebilirsn annem açık rengi görünce neden bu renk aldn bütün kış üstünde olucak kirlenince nasıl yıkayıp kurutucaksn dedi diğerini de gösterince bak bunu almkla iyi yapmıssın bi açık bi koyu iyidir dedi sonra sakinleşti

annen dopru sölemiş cnm öyle yapayım o zaman bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…