- 18 Ağustos 2021
- 5
- -13
- 1
- 23
- Konu Sahibi KudurtmaMakinesi
-
Bacım ne bu acelen adamın senin duygularından haberi bile yokaynı arkadaş ortamındayız tanışalı 1 hafta oldu olmadı adı ve instagram adresi dışında hakkında bir bilgim yok ve kendisini gördüğüm gibi gözlerimi alamadım ama yakışıklılar yakışıklısı olması gibi bir durum söz konusu değil sadece kendimi sanki bu insan benim çocuklarımın babası olucak bildirimi geldi aklıma birden bende şaşırdım kendimekızlar kızlar kızlaar sizin yardımınıza ihtiyacım var kendimi nasıl tanıtmalıyım nasıl davranmalıyımki bu adamın aklına bu kızla evlenmeliyim fikrini sokabilirim
Kendin olll öyle çok daha güzelsinnn demek istiyorum konu sahibineaynı arkadaş ortamındayız tanışalı 1 hafta oldu olmadı adı ve instagram adresi dışında hakkında bir bilgim yok ve kendisini gördüğüm gibi gözlerimi alamadım ama yakışıklılar yakışıklısı olması gibi bir durum söz konusu değil sadece kendimi sanki bu insan benim çocuklarımın babası olucak bildirimi geldi aklıma birden bende şaşırdım kendimekızlar kızlar kızlaar sizin yardımınıza ihtiyacım var kendimi nasıl tanıtmalıyım nasıl davranmalıyımki bu adamın aklına bu kızla evlenmeliyim fikrini sokabilirim
19'muşKafa bulmak için mi açtın konuyu .Kaç yasndasin?
Tanımadığı bir adamla evlenmek istemek için insanın aklını peynir ekmekle yemiş olması gerek bence.aynı arkadaş ortamındayız tanışalı 1 hafta oldu olmadı adı ve instagram adresi dışında hakkında bir bilgim yok ve kendisini gördüğüm gibi gözlerimi alamadım ama yakışıklılar yakışıklısı olması gibi bir durum söz konusu değil sadece kendimi sanki bu insan benim çocuklarımın babası olucak bildirimi geldi aklıma birden bende şaşırdım kendimekızlar kızlar kızlaar sizin yardımınıza ihtiyacım var kendimi nasıl tanıtmalıyım nasıl davranmalıyımki bu adamın aklına bu kızla evlenmeliyim fikrini sokabilirim
ÇOK İYİYDİ BUGülben sen misin?
Eki Görüntüle 2903309
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?