- 28 Ocak 2021
- 1.486
- 3.696
- 83
- 37
- Konu Sahibi KudurtmaMakinesi
-
keşke önce bir tanımaya çalışsan belki evlilik fikri hoşuna gitmeyecekaynı arkadaş ortamındayız tanışalı 1 hafta oldu olmadı adı ve instagram adresi dışında hakkında bir bilgim yok ve kendisini gördüğüm gibi gözlerimi alamadım ama yakışıklılar yakışıklısı olması gibi bir durum söz konusu değil sadece kendimi sanki bu insan benim çocuklarımın babası olucak bildirimi geldi aklıma birden bende şaşırdım kendimekızlar kızlar kızlaar sizin yardımınıza ihtiyacım var kendimi nasıl tanıtmalıyım nasıl davranmalıyımki bu adamın aklına bu kızla evlenmeliyim fikrini sokabilirim
Bu gibi temelsiz hislerden genelde hiç iyi bi ilişki çıkmaz çok dikkatli olun lütfen.ister istemez adamı 100 puandan başlatıyosunuz şu an.bu gibi çekimler çok risklidiraynı arkadaş ortamındayız tanışalı 1 hafta oldu olmadı adı ve instagram adresi dışında hakkında bir bilgim yok ve kendisini gördüğüm gibi gözlerimi alamadım ama yakışıklılar yakışıklısı olması gibi bir durum söz konusu değil sadece kendimi sanki bu insan benim çocuklarımın babası olucak bildirimi geldi aklıma birden bende şaşırdım kendimekızlar kızlar kızlaar sizin yardımınıza ihtiyacım var kendimi nasıl tanıtmalıyım nasıl davranmalıyımki bu adamın aklına bu kızla evlenmeliyim fikrini sokabilirim
Boş değil dolu bir insan gibi görünmeyi deneyin. Denemekten zarar gelmezaynı arkadaş ortamındayız tanışalı 1 hafta oldu olmadı adı ve instagram adresi dışında hakkında bir bilgim yok ve kendisini gördüğüm gibi gözlerimi alamadım ama yakışıklılar yakışıklısı olması gibi bir durum söz konusu değil sadece kendimi sanki bu insan benim çocuklarımın babası olucak bildirimi geldi aklıma birden bende şaşırdım kendimekızlar kızlar kızlaar sizin yardımınıza ihtiyacım var kendimi nasıl tanıtmalıyım nasıl davranmalıyımki bu adamın aklına bu kızla evlenmeliyim fikrini sokabilirim
Bu yaşta ne evlenmesi otur oturduğun yerdeaynı arkadaş ortamındayız tanışalı 1 hafta oldu olmadı adı ve instagram adresi dışında hakkında bir bilgim yok ve kendisini gördüğüm gibi gözlerimi alamadım ama yakışıklılar yakışıklısı olması gibi bir durum söz konusu değil sadece kendimi sanki bu insan benim çocuklarımın babası olucak bildirimi geldi aklıma birden bende şaşırdım kendimekızlar kızlar kızlaar sizin yardımınıza ihtiyacım var kendimi nasıl tanıtmalıyım nasıl davranmalıyımki bu adamın aklına bu kızla evlenmeliyim fikrini sokabilirim
Instagram dan ekleyinaynı arkadaş ortamındayız tanışalı 1 hafta oldu olmadı adı ve instagram adresi dışında hakkında bir bilgim yok ve kendisini gördüğüm gibi gözlerimi alamadım ama yakışıklılar yakışıklısı olması gibi bir durum söz konusu değil sadece kendimi sanki bu insan benim çocuklarımın babası olucak bildirimi geldi aklıma birden bende şaşırdım kendimekızlar kızlar kızlaar sizin yardımınıza ihtiyacım var kendimi nasıl tanıtmalıyım nasıl davranmalıyımki bu adamın aklına bu kızla evlenmeliyim fikrini sokabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?