duygusal boşluktayım

esraanne

yunusum oğluşummmmmm
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
1.231
3
108
Siirt
4 yıldır evliyim eşimle severek evlendik ama her ne olduysa sevgimi yokladığımda bulamadım kendimde. bu aralar tarsıoz falan onun da eski ilgisi yok bu normal mi acaba uzun süre evli olanlar bi akıl verin nolur ya evliliğim yıpransın istemiyorum çünkü bi oğlum var tekrar nasıl duygulaı yakalıcammmm

''ne olduysa''

öyle sevgi kendiliğinden yok olmaz ki canım;
biraz ayrıntılı anlatırmısın?
ne oldu da sevgin bitti..

ayrıntı veriyim eşim gece film izlio öle ayıp olanlardan diil gec yatıo ben uyuduktan sonra ve ne bilim böle şeyler küçük süprizleri bi hoşlugu evliliğimizi heycanlandırcak hiç bişi yok çok monoton işte

Ben eşinizi sevmediğinizi düşünmüyorum... Bu kavgalarınızdan dolayı oluşan yorgunluk hissi olabilir mi ? Eşinizde muhtemelen sizinle aynı durumda... Bir filmde izlemiştim adını hatırlamıyorum ama üç çift vardı ve eşleriyle mutsuzdular psikolog onlardan eşlerinin olumlu özelliklerini bir kağıda yazmalarını istemişti ve olumsuz olanları da başka bir kağıda... Sonuçta hepsi yazdıkça olumlu özelliklerinin ne kadar çok olduğunu görmüşlerdi... Belki sizde de işe yarar fikir olarak belirtmek istedim. Kendinizi mutlu edicek şeyler yapın önce ( alışverişe gidin, dostlarınızla geyik muhabbeti yapın, vs. vs. ) , sonra ikinizi mutlu edecek şeyler yapın beraber, siz ona küçük bir süpriz hazırlayabilirsiniz kim hoşlanmaz ki süprizlerden ... Mutlu olursanız mutlu edersiniz... Yani nacizane fikirlerim... İnşallah bu ruh halinden tez zamanda kurtulursunuz. Kumrular gibi olursunuz yeniden

Son düzenleme:

öle bi durum ki hani kadınların beklentileri oluo zaman zaman hoşluklar özel hissetcek bi takım durumlar bekliosunuz evlendiğimden beri bunlar pek olmadı şimdiyse hiç yokkkk sıkıntı bu birazda beni önemsedini belli etsin istiyorummmm

Ben evleneli bir seneye yaklaştı benim eşimde pek öyle süprizler yapmaz ben sürekli söylenmeme rağmen... Ama yinede iyi özellikleri vardır bunu tölere ettiği.Napalım aklına gelmiyor beceremiyor böyle şeyleri diyorum... Her erkek ince ruhlu olmuyor malesef... Siz ona yapın o sizden görsün... Sema Karacehennemi dinlemiştim.. O kendine hediye alıp sonra gidip kocasına teşekkür ediyormuş ne kadar incesin ne kadar düşüncelisin vs. diye. Yani eşim hoşluk yapmıyor diye düşününce insan mutsuz oluyor sizi anlıyorum... Ama ne bilim uç nokta olarak hasta olduğunuzda sizinle ilgilenmiyor mu ? Eve gelmiyor mu dışarlarda mı takılıyor?Sizi gezmeye götürmez mi ? İstediklerinizi almaz mı ? Evine sorumsuz mudur? Ne halin varsa gör gibi mi davranır ?

sana bişi söleyim mi eşin filim izlerken sen uyudugunu sölemişin:)

işte sorun tam burda ben eşim eve gelsin 1 bardak kaldırmam hep yanındayımdır herşeyimizi birlikte yapar olduk:)

evliligimin ilk yılında yaşadım sorun ama düzene soktuk şükür

şimdi savas oyunu oynuyor o oturup ben de onla oynuyorum o otururken yalnız bırakan sensin ki bi kaç saat az uyu önemli

çocugum oldugu için zaten erken kalkıom ve ben zaten 12 de uyuom 2 3 e kadar dayanamıom uyumam sorun teşkil etcek onu bu kadar etkilicek mi ben ona özel hissettircek herseyi yapıom fazlasıyla sadece gecenin körüne kadar oturamıom

merhaba

4 yıllık evlilik hiçde heyecan kaybettericek yıl değil.siz istediğiniz heyecanları küçük süprizleri önce eşinize yaptınız mı hiç? siz yaratın istediğiniz heyecanı.ve bir kadın için ne kadar kolay olduğunu biliyoruz bunun.ayrıca bunun sorun olduğunuda düşünmüyorum.sevgi bitmesi çok zor şartlarda olur ortada görünen bir olay yok gibi.önce siz başlayın bi birde sonbaharın insan üstünde yarattığı hormonel değişikliklerden kaynaklanabilir bu haller.

umarım çabucak geçer. bebeğinizle beraber herkese mutluluklar

ah be canım....anlıyorum seni ama,kadın dünyası ile erkeğinki çok farklı biz detaylara önem veririz onlar neticeye bakar,şimdi erkekler evlendikten sonra eşlerini garantiye alıyorlar kendilerince ve o heyacını yakalayamıyorlar malesef,bak dün eşim beni ve oğlumu yemeğe çıkardı,yemek yedik ve hemen eve geldik,dedim ona yangından mal mı kaçırıyon

biraz gezseydik iyi olurdu ama o eve gidip uyumak istedi,sonra arkadaşı aradı hemen çıktı;ben 7 yıllık evliyim...

biz istiyoruz ilk günkü gibi olsun herşey ama olmuyor malesef,biz onlar için garantideyiz artık..evde olduk mu rahat onlar,ne bilim sanki bazen çocuğuyum gibi davranıyor,daha çok koruyor kolluyor,buda fena değil aslında ama ufak jestler istiyor insan,haklısın,ama çok da takılma,muhakkak eşinin artı özellikleri vardır bunlara odaklan...eğer sadece eksilerini görürsen huzursuzluk doğar...

Gerçekten güzel bir taktikmiş.Bence de eşler birbirlerinin olumlu yönlerini görmeye çalışmalıdır.Olumsuzluk illa ki olacaktır.Zorluk çekmeden bazı rahatlıklardan taviz vermeden, fedakarlık yapmadan mutluluk olmuyor.İnşallah çok güzel mutluluğu yakalarsınız.Bunun için ikinize de iş düşüyor

sorun bu işte ben herşeyi yapıyorum o ise hiçççç bişe

Eşinizden yardım isteyin... Ona yapması gerekenleri direk söyleyin. Ondan beklemeyin... Onu yönlendirin... Ve kendinizi de değiştirin... İkna edebiliyorsanız eşinizle terapiye gidin... Allah hakkınızda hayırlısını nasip eylesin...

Bence dinin evlilik konusunda tavsiyelerini ve emirlerini bir inceleyin araştırın derim.Bu da sonuça gitmek adına etkili bir yöntem diye düşünüyorum

aman tatlım ben 3 aylık evlı olmama ragmen hiç böyle şeyler beklemıyorum

erkekler evlendıkten sonra düşüyor ev araba alma aılesıne bakabılme kaygısına o koşusturmacada bızı ıhmal edebılırler

eşin tv izliyosa sende gıt yanına uzan dayanabıldıgın yere kadar izle dayanamadıgın yerde uyuyuver yanında ben oyle yapıyorum sonra sabah uyandıgımda yatakta buluyorum kendımı öyle süpriz falanda bana bos gelıyor bebek dogunca cıcek alsın bıde Allah korusun hastaneye falan yattıgımda çiçek getırsın dogum gunumdede ufak bır hedıye alırsa yettı gıttı valla

ya kimse kusura bakmasın da evlenince cogu bayan salıyor kendini buluşmalara giderken ki süs püs yok oluyor azıcık kendimize bakalım seni süslü işveli görse tv izler mi sence? sen gidip erkenden yatma ayrıca gündüz uyu ben eşim eve geldiginde yemekte bile sarılırım seni cok özledm deyip bi an yalnız bırakmam.

Evliliklerin Uzerinden 1Kac yil gecince Insanlar alisiyorlar iyice birbirlerine , sorunlarin kaynagi bu...
Bende esinizi sevmediginizi dusunuyorum. monotonluk , heycansizlik sizi boyle dusunduruyor olabilir.
evliliginizi tekrar heycanlandirma , monotonluktan kurtarma arayisina girmelisiniz.
birlikte aktivetelere katilin , uzun zamandir disarda yemege cikmadiysaniz oneririm.
kari- koca gibi degilde , sevgiliymis gibi davranin. ona aniden sevgilim diyip sarilin ne bileyim. bu tarz seyler..
isten geldigiinde guzel bir sofrayla karsilayin , bir film alin ikiniz yemekten sonra izleyin , ve daha sonra sevgilim kollarinda uyumak istiyorum diyip yataginiza gecin
ve inanin devami gelicektir... siz boyle davrandikca oda arayis icine girecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…