4 yıldır evliyim eşimle severek evlendik ama her ne olduysa sevgimi yokladığımda bulamadım kendimde. bu aralar tarsıoz falan onun da eski ilgisi yok bu normal mi acaba uzun süre evli olanlar bi akıl verin nolur ya evliliğim yıpransın istemiyorum çünkü bi oğlum var tekrar nasıl duygulaı yakalıcammmm
4 yıldır evliyim eşimle severek evlendik ama her ne olduysa sevgimi yokladığımda bulamadım kendimde. bu aralar tarsıoz falan onun da eski ilgisi yok bu normal mi acaba uzun süre evli olanlar bi akıl verin nolur ya evliliğim yıpransın istemiyorum çünkü bi oğlum var tekrar nasıl duygulaı yakalıcammmm
Ben eşinizi sevmediğinizi düşünmüyorum... Bu kavgalarınızdan dolayı oluşan yorgunluk hissi olabilir mi ? Eşinizde muhtemelen sizinle aynı durumda... Bir filmde izlemiştim adını hatırlamıyorum ama üç çift vardı ve eşleriyle mutsuzdular psikolog onlara eşlerinin olumlu özelliklerini bir kağıda yazmalarını istemişti ve olumsuz olanları da başka bir kağıda... Sonuçta hepsi yazdıkça olumlu özelliklerinin ne kadar çok olduğunu görmüşlerdi... Belki sizde de işe yarar fikir olarak belirtmek istedim. Kendinizi mutlu edicek şeyler yapın önce ( alışverişe gidin, dostlarınızla geyik muhabbeti yapın, vs. vs. ) , sonra ikinizi mutlu edecek şeyler yapın beraber, siz ona küçük bir süpriz hazırlayabilirsiniz kim hoşlanmaz ki süprizlerden ... Mutlu olursanız mutlu edersiniz... Yani nacizane fikirlerim... İnşallah bu ruh halinden tez zamanda kurtulursunuz. Kumrular gibi olursunuz yeniden
öle bi durum ki hani kadınların beklentileri oluo zaman zaman hoşluklar özel hissetcek bi takım durumlar bekliosunuz evlendiğimden beri bunlar pek olmadı şimdiyse hiç yokkkk sıkıntı bu birazda beni önemsedini belli etsin istiyorummmm
ayrıntı veriyim eşim gece film izlio öle ayıp olanlardan diil gec yatıo ben uyuduktan sonra ve ne bilim böle şeyler küçük süprizleri bi hoşlugu evliliğimizi heycanlandırcak hiç bişi yok çok monoton işte
Ben eşinizi sevmediğinizi düşünmüyorum... Bu kavgalarınızdan dolayı oluşan yorgunluk hissi olabilir mi ? Eşinizde muhtemelen sizinle aynı durumda... Bir filmde izlemiştim adını hatırlamıyorum ama üç çift vardı ve eşleriyle mutsuzdular psikolog onlardan eşlerinin olumlu özelliklerini bir kağıda yazmalarını istemişti ve olumsuz olanları da başka bir kağıda... Sonuçta hepsi yazdıkça olumlu özelliklerinin ne kadar çok olduğunu görmüşlerdi... Belki sizde de işe yarar fikir olarak belirtmek istedim. Kendinizi mutlu edicek şeyler yapın önce ( alışverişe gidin, dostlarınızla geyik muhabbeti yapın, vs. vs. ) , sonra ikinizi mutlu edecek şeyler yapın beraber, siz ona küçük bir süpriz hazırlayabilirsiniz kim hoşlanmaz ki süprizlerden ... Mutlu olursanız mutlu edersiniz... Yani nacizane fikirlerim... İnşallah bu ruh halinden tez zamanda kurtulursunuz. Kumrular gibi olursunuz yeniden
sorun bu işte ben herşeyi yapıyorum o ise hiçççç bişe
Gerçekten güzel bir taktikmiş.Bence de eşler birbirlerinin olumlu yönlerini görmeye çalışmalıdır.Olumsuzluk illa ki olacaktır.Zorluk çekmeden bazı rahatlıklardan taviz vermeden, fedakarlık yapmadan mutluluk olmuyor.İnşallah çok güzel mutluluğu yakalarsınız.Bunun için ikinize de iş düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?